Nasıl gönderirim?

Benim sarmalarımı tutmaz parası var sjsjs
Geçen ağustostan beri kendinizi geliştirdiniz demek ki. Yemek yapmayı beceremiyorum dediğinizi hatırlıyorum çünkü. Sarma gibi bir yemek için fazla iddialı buldum sizi.
Ey aşk sen nelere kadirsin! :)

Geçen ağustostan beri kendinizi geliştirdiniz demek ki. Yemek yapmayı beceremiyorum dediğinizi hatırlıyorum çünkü. Sarma gibi bir yemek için fazla iddialı buldum sizi.
Ey aşk sen nelere kadirsin! :)
Hahaha aynen. Sulu yemeklerde hâla iyi değilim ama tek yaşayınca insan mecbur az-çok öğreniyor.

Hahaha aynen. Sulu yemeklerde hâla iyi değilim ama tek yaşayınca insan mecbur az-çok öğreniyor.
Acaba guzelce sarip saklama kabina tam yetecek sekilde dizseniz. Sonra dondursaniz termoslardaki duzene benzeyen cantalar var. Bir sure soguk muhafaza eder cozulene kadar bir sure yol alir.

Acaba guzelce sarip saklama kabina tam yetecek sekilde dizseniz. Sonra dondursaniz termoslardaki duzene benzeyen cantalar var. Bir sure soguk muhafaza eder cozulene kadar bir sure yol alir.
En iyisi kargoyu arayıp sorayım, kaç günde gider diye.
Olmadı bir de otobüs şirketi bulabilirsem onunla konuşayım.

Halam bayramda pişirip kavanoza koyup bulaşık makinesinde kapağını tutturuyor ve lazım oldukça açıyor belki öyle olur

Arkadaşlar selamlar, iyi pazarlar:)
Yaprak sarması kargoyla göndersem bozulur mu? En az 4 gün sürecek. Pişirsem sonra buzlar oluyor ya kalıp şeklinde dışarıya su vermeyen onunla birlikte kutuya koysam bozulur mu ki:(

Sakın öyle bir şey yapmayın. Pişirip göndermeyin. Bizim bir arkadaşın annesi bu sıcakta salamura yaprak getirmişti sarmış kadıncağız. Eline sağlık ama o kadar uzun yoldan gelmiş ki sarmalar, akşam yedikten sonra başım döndü. Gece soluğu acilde aldım. Gıda zehirlenmesi yaşamışım. Sürüne sürüne telefonumu alıp birisini arayabildim.

Doğunun neresinde Hakkari bir karakoluna 3 günde gidiyordu annemler yozgatta yaşıyordu kardeşime gönderiyorlardi

Bu arada bende dogudayiz Tam neresi bilirsek yardımcı oluruz belki ☺️

Sakın öyle bir şey yapmayın. Pişirip göndermeyin. Bizim bir arkadaşın annesi bu sıcakta salamura yaprak getirmişti sarmış kadıncağız. Eline sağlık ama o kadar uzun yoldan gelmiş ki sarmalar, akşam yedikten sonra başım döndü. Gece soluğu acilde aldım. Gıda zehirlenmesi yaşamışım. Sürüne sürüne telefonumu alıp birisini arayabildim.
Ay allah korusun ya süresini net olarak öğreniyim de ona göre göndereyim o zaman

Bu sıcakta çok gereksiz bir atraksiyon.
Jest yapacağım diye adamı zehirlemeyin de.
Ayrıca eşim olmayan hiç bir erkeğe,
kargoyla yiyecek gönderip bir tarafını kaldırmazdım.
Muhtemelen bu fikre cevabınız;
'çok seviyorum' olacak.
Ne demek istediğimi evlenince anlayacaksınız.

Back
X