• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil güçlü olursunuz?

Şu an gücümü öncelikle kendimden alıyorum bilmiyorum nereden geliyor galiba içten geliyor :ıslık: daha sonra çocuklarımdan ama büyüyüp gittikleri zaman yine ben kendimle kalacağım . güçsüz hissettiğim anlar da oluyor olacaktır da , o zaman da yaptığım hataları göz önüne getiriyorum sonra bir bakmışsın yine güç bende artık :KK14:
Bende aynen öyleyim anneyim diyorum evlat yetiştiriyorum öyle toparlaniyorum

Hayır :) eşimi tanıdıktan sonra eşim oldu. Ama öncesinde, hep tek başıma savaştım hayatla.
Ben eşime de guvenemiyorum ışte bi tane oğlum var onun için ayaktayım ailem de var ama yok güçsüz hissediyorum çoğu zaman

• Beğen
Reactions: Yeu
Peki hangi konularda güçsüz hissediyorsun ve birde çalışıyor musun?
Yok canım çalışmıyorum iş bulamıyorum tesetturluyum işletme mezunuyum muhasebe bilgim var ama tesettüru mu problem ediyorlar bilmiyorum bi yıldır basvuruyorum sonuç yok

Hangi konularda güçsüz hissediyorum kimsem yok gibi geliyor kendimi ise yaramaz hissediyorum samimi insanlar istiyorum cevremde

• Beğen
Reactions: Yeu
Yok canım çalışmıyorum iş bulamıyorum tesetturluyum işletme mezunuyum muhasebe bilgim var ama tesettüru mu problem ediyorlar bilmiyorum bi yıldır basvuruyorum sonuç yok

Hangi konularda güçsüz hissediyorum kimsem yok gibi geliyor kendimi ise yaramaz hissediyorum samimi insanlar istiyorum cevremde
Öncelikle insanların seni inancını yaşayış biçimine göre değerlendirmesine asla izin verme. Bu mantıkta olan insanlarla selamlaşma bile. Çünkü sana, saygı duyan insan lazım bu hayatta. Seni yadırgayıp yargılamak ya da inancına göre sınıflandırmak çok yanlış... Sen o konuda üzülme lütfen.

Eşinle evliliğin nasıl bilemiyorum, ama bir annesin. Kendin kadar kızına da bir insansın. İkiye bölünüyorsun esasında. Sana muhtaç bir evladın yaşamını idame ettirmesindeki ilk ve en önemli faktör sensin. O çocuğun sağlıklı ve doğru bir birey olabilmesi için kendine güvenen, kendinden emin bir insanla yetişmesi gerekecek. Kendini güçlü hissetmeden, güçlü bir evlat yetişir mi? Hayır. Anne olmuşsun, bundan ala güç mü var ? :) bir evlat, bir can getirmişsin. Allah'a şükür analık yapıyorsun ve onu çok seviyorsun... En kutsal şeye sahipsin maşallah ki... Hayatta her şey olabilir, aileyle tüm iletişim kopabilir, evlilikte boşanma olabilir, dostlukta küslükler olabilir. Ama insanoğu bu hayata tek geldiğini ve tek olarak da yaşayabileceğini unutmamalı. Güçlü olmaya sebep arama, var olman bile güçlü olman gerektiğine bir sebep... Ve bence güçlüsün :)

Tek başına güçlü olunur mu
Zaten güç, bireyin tekel olarak oluşturabileceği bir olgudur.
Kendi kendine her anlamda yetebilen karakterler ancak sosyal ve iş ilişkilerinde, aile-dost kavramında doruk noktasına alışırlar.
Çünkü güçlü insan, her anlamla bunu uygular ve yalnız kalmamak adına sallabaş olmaz saçma durumlara.

Öncelikle insanların seni inancını yaşayış biçimine göre değerlendirmesine asla izin verme. Bu mantıkta olan insanlarla selamlaşma bile. Çünkü sana, saygı duyan insan lazım bu hayatta. Seni yadırgayıp yargılamak ya da inancına göre sınıflandırmak çok yanlış... Sen o konuda üzülme lütfen.

Eşinle evliliğin nasıl bilemiyorum, ama bir annesin. Kendin kadar kızına da bir insansın. İkiye bölünüyorsun esasında. Sana muhtaç bir evladın yaşamını idame ettirmesindeki ilk ve en önemli faktör sensin. O çocuğun sağlıklı ve doğru bir birey olabilmesi için kendine güvenen, kendinden emin bir insanla yetişmesi gerekecek. Kendini güçlü hissetmeden, güçlü bir evlat yetişir mi? Hayır. Anne olmuşsun, bundan ala güç mü var ? :) bir evlat, bir can getirmişsin. Allah'a şükür analık yapıyorsun ve onu çok seviyorsun... En kutsal şeye sahipsin maşallah ki... Hayatta her şey olabilir, aileyle tüm iletişim kopabilir, evlilikte boşanma olabilir, dostlukta küslükler olabilir. Ama insanoğu bu hayata tek geldiğini ve tek olarak da yaşayabileceğini unutmamalı. Güçlü olmaya sebep arama, var olman bile güçlü olman gerektiğine bir sebep... Ve bence güçlüsün :)
Allah razı olsun canım çok iyi geldi bu kesinlikle yalnızız aslında hep kimseye bağlı olmamalıyız daha kötü bi hayatım da olabilirdi ama çok şükür yine de bi işim olsa daha farklı olurdu belki ama umidimi yitiriyorum yaş 29 oldu çok geç kaldım sanki

Maddi bakımından çalışıp para kazanıyor olman,
Manevi bakımından ise dik durarak, kimseye muhtaç kalmayarak..

Back
X