Merhaba Kizlar, Hanimefendiler, Ablalar... ben Yeni katildim Araniza... Almanya da Mimarlik Cizimci olarak calisiyorum. Kisaca tanittim kendimi....
Sorunum $u... Tanistigim yeni biri var. Henüz dogruduruz Canli görüsmedik... Smsle$iyoruz. Veya MSN de Sohbet ediyoruz. Ben A$ik olmaktan korkuyorum. Daha dogrusu Güvenmeyi Basaramazsam.... Sevip de Terk edilmekten korkuyorum. Önceden Bi kac kez sevmistim ama Degerimi bilmediler. Belkide benimde hatalarim olmustur.. ben bi insanin üzerine cok düsüyordum. Simdi hattinden fazla deger vermemeyi ögrendim.
Ve simdide bu kisiye kendimi kaptiririm diye korkuyorum. Kendimi mesafeli tutuyorum. tutmaya calisiyorum daha dogrusu.
Nasil güvenebilirim ona? Hangi davranislarindan onun Güvenilir oldugunu anlarim az cok? Sorunum bu... ZAMAN diyeceksiniz. Elbetteki Zaman gerekir. Ama bi kac ip ucu verirseniz, cok sevinirim. Beni Ciddi olarak tanimak istedigini söyledi. Ciddi oldugunu nasil anlarim? Neler yaparsa Cekilmeliyim uzaklasmaliyim?
Ne demek istedigimi ve ne durumda oldugumu umarim anlamissinizdir, dile getirmeye calistim :) Tsk ederim simdiden.
(kendisi benden 6 yas büyük (benim icin sorun degil, ben yasca olgunum, uyum saglayabilirim) güzel bir meslegi var. ben zonguldakliyim, kendisi sivasli, 20 dakika mesafede oturuyoruz, fazla degil, ben kova kendisi boga burcu)
Tskler
acaba dogru kısı mı dıyorsun anladıgım kadarıyla
ıpuclarını sen versen ?
nelerden bahsedıyor mesela.
Ah be güzelim keske bunun bir formülü olsa....ne yanlis evlilikler olur nede ayriliklar
Bilemessin...hayalindeki erkegin özelliklerini tasisada ilerde ne olacagi belli olmaz...
Basli basina bir sans oyunu bu...
Ancak ayni cati altinda yasadiktan sonra anlarsin tam olarak....lakin o zamanda is isten gecmistir
valla birşeyler yaşamadan görüşmeden bilemezsin..
insanı hisleri yönlendiriyor. maalesef bazen yanlış yönlendiriyor..
ama boğa burcu erkeğini severim:smiley-cool:
Aşka düşkündürler.Yemek onlar için çok önemlidir.Boğa gırtlağı temsil eder astrolojide.
Yedikleri yemekte çok seçici ve lezzeti ararlar.Sinirlerine hakim olamazlar ama bu geçicidir..............
canım aşkın ne kuralı ne tarifi var.aynı şey güven duygusu için de geçerli.hiç yapmaz dediğin bi adam bile yıllarca gizli kapaklı seni aldatmış olur ama farkına bile varmazsın.bence önce karşındaki insana güvenmeyi öğren.yalnız sonuna kadar değil asla bi erkek olduğunu unutma.aşık olsan da kimseye onu çok sevdiğini hissettirme.üzerine çok düşme dicem ama aşık olunca insan bazı şeylere engel olamıyo.sana yapılacak en güzel şey duadır bence.Allah gönlüne göre versin herşeyi ve hiç üzülme.sevgilerMerhaba Kizlar, Hanimefendiler, Ablalar... ben Yeni katildim Araniza... Almanya da Mimarlik Cizimci olarak calisiyorum. Kisaca tanittim kendimi....
Sorunum $u... Tanistigim yeni biri var. Henüz dogruduruz Canli görüsmedik... Smsle$iyoruz. Veya MSN de Sohbet ediyoruz. Ben A$ik olmaktan korkuyorum. Daha dogrusu Güvenmeyi Basaramazsam.... Sevip de Terk edilmekten korkuyorum. Önceden Bi kac kez sevmistim ama Degerimi bilmediler. Belkide benimde hatalarim olmustur.. ben bi insanin üzerine cok düsüyordum. Simdi hattinden fazla deger vermemeyi ögrendim.
Ve simdide bu kisiye kendimi kaptiririm diye korkuyorum. Kendimi mesafeli tutuyorum. tutmaya calisiyorum daha dogrusu.
Nasil güvenebilirim ona? Hangi davranislarindan onun Güvenilir oldugunu anlarim az cok? Sorunum bu... ZAMAN diyeceksiniz. Elbetteki Zaman gerekir. Ama bi kac ip ucu verirseniz, cok sevinirim. Beni Ciddi olarak tanimak istedigini söyledi. Ciddi oldugunu nasil anlarim? Neler yaparsa Cekilmeliyim uzaklasmaliyim?
Ne demek istedigimi ve ne durumda oldugumu umarim anlamissinizdir, dile getirmeye calistim :) Tsk ederim simdiden.
(kendisi benden 6 yas büyük (benim icin sorun degil, ben yasca olgunum, uyum saglayabilirim) güzel bir meslegi var. ben zonguldakliyim, kendisi sivasli, 20 dakika mesafede oturuyoruz, fazla degil, ben kova kendisi boga burcu)
Tskler
canım aşkın ne kuralı ne tarifi var.aynı şey güven duygusu için de geçerli.hiç yapmaz dediğin bi adam bile yıllarca gizli kapaklı seni aldatmış olur ama farkına bile varmazsın.bence önce karşındaki insana güvenmeyi öğren.yalnız sonuna kadar değil asla bi erkek olduğunu unutma.aşık olsan da kimseye onu çok sevdiğini hissettirme.üzerine çok düşme dicem ama aşık olunca insan bazı şeylere engel olamıyo.sana yapılacak en güzel şey duadır bence.Allah gönlüne göre versin herşeyi ve hiç üzülme.sevgiler
Sadece güneş burcuyla yorum yapmak yanlış olur.İilişkilerde yükselen,ay burcuda önemlidir.
Özellkle ay burcu duygularımızdır.Yani siz ay burcunuz neyse karşınızdakine öyle görünürsünüz.
Mesala benim güneş burcum Yay,ama ay burcum terazi.Karşı cinse Terazi olarak( duygusal anlamda
bahsediyorum tabbii) davranıyorum...............
Güneş burcun senin kendi asıl burcundur.
Ay burcunuda horoskopundan bulabilirsin.Bunun için linkler var.Astrolojik linkleri tıklayabilirsin.
Sınırda doğmuşsun.Sanırım Kovasın.Kararsızlıkların varmıdır?.............
evet kararsizliklarim olur zaman zaman
ama ben tam bi kova burcuyum.
tek birsey uymuyor, KISKANCIM ve ÖZGÜRLÜGÜME fazlasiyla düskün DEGILIM.
kovalar cok özür olmayi severmis, belki evlenince belli olur bu bilemiyorum,
tmm tskler bakarim simdi.
Ay ne oluyor günes ne oluyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?