• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl haber vermez?

Bir, babanızın eşinizi alması gibi doğal bir durum yok. Saat kaç olursa olsun. Sonuçta siz bir ailesiniz ki insan dışardan birisi yardım isteyince bile müsaitse yapıyor 😒 burada baban hatalı diyenleri anlamadım 🤷

İkincisi eşinizin ailenizin evine gelmesini istemesinde de sorun yok hem belki supriz yapip sizin yaniniza gelmek istemiştir (özlemiştir). Uykunuzun bolundugunu düşünüp agrasif olmak yerine mutlu olmalıydıniz. Ayrıca anahtarının nerede olduğunun bir önemi yok evine gitmek istese baban eşini getirince anahtarı alıp arabasıyla eve de giderdi ama istememiş. 😌

Üçüncü ve sinirinizi bozan bu iletişim zaten. Siz babanızın orada beklediğini söylemesine ragmen kendi kendine gelmiş olması (ben öyle anladım) ayrıca anneniz neden sizinle tartıştı?? Çok saçma değil mi o zaten sizin eşiniz yanınıza gelmeyip ne yapacak?

Evet babamın gelip almasından buraya bırakacağını düşünmüştür mantıklı, peki bana bahsetmesi gerekmiyormuydu bugün annenlerde kalicam diye? Hatta kalma huyu da yok , annem diyodu gelip kalır mı diye bugün, hiç ihtimal vermiyordum.biz bu kadar kafa yorarken o hedef belirlemiş ama bana söylemiyor
Sürpriz yapmak istemiş olamaz mı?
Siz kapris yapmaktan göremiyorsunuz

Çabamin anlamı şu. Babam çok akıl veriyor alttan alttan, bimin şu markası güzel, yok para harcamaya da karışır gibi.. bilmem ne, yaa ben istemiyorum tamam mı, eşim istemediğim markaları almaya başladı babamın yüzünden, çok da iyi biliyor markasız ürün almam, şimdi almış ya desem ki babam beynini yıkadı aldın, iyi yaptım diyecek, bu sefer daha rahat ve çok yapacak, ben de anlamamazliktan gelip ses etmiyorum ki zaten tayini çıktı şehirdisina, babam o kadar etkileyemez onu.
Ne var ki a101 ve bimin markalarında çoğu ürünü çok kaliteli. Babanız sizi düşünüyor. İki çocuk var hayat pahalı ya . Sanki adam kocanizi içkiye, kumara alıştırıyor. Cidden cok ilgincsiniz insalari parmağında oynatmayı siz istiyorsunuz. Annenizin çiçekli pijamasında ne var , sevmiyorsanız yanında pijama almak da zor değil. Bahsettiğimiz kişiler aile ve insanlar gece gece ayağınıza dönmüş. Yaşlı adam saatlerce damat beklemiş kim yalar bunlari . Ailenize ofkeniz varsa çözün bir şekilde. Saçma şeylerden olay çıkartmak yerine

Eşimin geliş saati 1 bucugu bulacaktı uçakla, ben de annmlerde kalıyorum kızımla, kızım Küçük,uykusu bölünür, konuşmustuk bunları, kısacası annemde kalacaktim bugün biliyor, onu babam alip evimize bırakacaktı, mesajlastik,uyudum güzelce.Annem bı geldi,esim gelmiş,annem yatak yapıyor,iyi de beni insan yerine koyup söylese ya eşim burada kalacağını,anahtarı zaten burada bıraktığı arabadaymis,iyi de sabahtan beri niye söylemiyorsun niyee
Anahtarı almadığını unutmuş olabilir,
Size süpriz yapmak istemiş olabilir.

Gecenin birbuçuğu çok ta geç ve uç bir vakit değil.
Olayı fazla abartıyor ve gereksiz gerginlik çıkartıyorsunuz.

İstemiyorum hep berabeR kahvaltı yapmak falan,huzurum yokken boş... teşekkür ederim yordum seni de cidden 🙋🏻‍♀️💕
Ay yapmayın sanki düşmanlarınız onlar sizin , toplanin evinize gidin , bir daha da yardım fln istemeyin . Gerçekten de yazık sizin de evlatlariniz var ilerde onlar size bu muameleyi yapsa ne hissedersiniz.

Son düzenleme:
İstemiyorum hep berabeR kahvaltı yapmak falan,huzurum yokken boş... teşekkür ederim yordum seni de cidden 🙋🏻‍♀️💕
O zaman başınız sıkıştığında anne babanıza koşmayacaksınız. Karnı burnunda haliniz ve bebenizle evinizde kalacaksınız paşa paşa. İnsanlar sizin için iyilikler yapıyor, sizi düşünüyor karşılığında hanfendi sinirleniyor.

O zaman başınız sıkıştığında anne babanıza koşmayacaksınız. Karnı burnunda haliniz ve bebenizle evinizde kalacaksınız paşa paşa. İnsanlar sizin için iyilikler yapıyor, sizi düşünüyor karşılığında hanfendi sinirleniyor.
İki hafta sonra doğum varmış bu kadar kötü bir aile destek için de çağrılmaz.

Çabamin anlamı şu. Babam çok akıl veriyor alttan alttan, bimin şu markası güzel, yok para harcamaya da karışır gibi.. bilmem ne, yaa ben istemiyorum tamam mı, eşim istemediğim markaları almaya başladı babamın yüzünden, çok da iyi biliyor markasız ürün almam, şimdi almış ya desem ki babam beynini yıkadı aldın, iyi yaptım diyecek, bu sefer daha rahat ve çok yapacak, ben de anlamamazliktan gelip ses etmiyorum ki zaten tayini çıktı şehirdisina, babam o kadar etkileyemez onu.
Bugün de başkası adına utandım maalesef!
Resmen çıktığınız kabuğu beğenmiyorsunuz, Siz de o aileden çıktınız , markasız ürün kullanmak veya kullanmamak insanı düşürmez veya yüceltmez. Kullanılan ürünle orantılı insanın kalitesi de yükselmiyor, Hele bunu belirtince hiç mi hiç yükselmiyor
Habire aynı şeyi tekrarlamışsınız, birde eşinizin tayini çıkıp babanızdan uzaklaştı diye sevinmişsiniz.
Gerek konuya mevzu olay, olaya tepkiniz ve gerekse marka ile iligi burada yazdıklarınızdan anlaşılıyor ki; kendi kendinizi piremeses sanıyorsunuz, piremses sendromuna girmişsiniz.

Tamam siz saksı değilsiniz sakin olun
Şımarık buldum sizi
Hem de çok babanız bu kadar beyin yıkıyorsa gitmeyin eve madem bu kadar rahatsızsanız kendiniz halledeceksiniz işi

baba sanki nazi propagandacısı da adamın beynini yıkıyor ne bu muamele
Eşiniz reşit yıkanmasın beyni madem
Ay

kahvaltı yapmak istemiyorsanız da evinize gidin surat asıp milletin de huzurunu kaçıracaksınız

İki hafta sonra doğum varmış bu kadar kötü bir aile destek için de çağrılmaz.
Çok enteresan bi vaka gerçekten. Herkes bana yardım etsin, insanların düzenini bozup gelip evlerine yerleşeyim çünkü yardıma ihtiyacım var. Doğum yapınca gelip yanımda kalıp bana baksınlar. Ama her şey benim istediğim şekilde olsun. Benim çizdiğim çizgiden bir milim kayılırsa terör estiririm.

Eşimin bu konuda hep söylediği bir şey var; dünya senin totonun yörüngesinde dönmüyor😂

Bugün de başkası adına utandım maalesef!
Resmen çıktığınız kabuğu beğenmiyorsunuz, Siz de o aileden çıktınız , markasız ürün kullanmak veya kullanmamak insanı düşürmez veya yüceltmez. Kullanılan ürünle orantılı insanın kalitesi de yükselmiyor, Hele bunu belirtince hiç mi hiç yükselmiyor
Habire aynı şeyi tekrarlamışsınız, birde eşinizin tayini çıkıp babanızdan uzaklaştı diye sevinmişsiniz.
Gerek konuya mevzu olay, olaya tepkiniz ve gerekse marka ile iligi burada yazdıklarınızdan anlaşılıyor ki; kendi kendinizi piremeses sanıyorsunuz, piremses sendromuna girmişsiniz.
Marka dediği de bimden bulut yumuşatıcı yerine migrostan yumoş falan almaktır kesin. Sanki ikisi farklı şeyler. İkisi de kimyasal bombası zararlı içerikteler. Hani dese ki ben organik ürün kullanıyorum, doğal, toksik kimyasal içermeyen ürün kullanıyorum diye hak vereceğim. Ama markasız ürün tü kaka da markalısı çok süper sağlıklı sanki 😂

Marka dediği de bimden bulut yumuşatıcı yerine migrostan yumoş falan almaktır kesin. Sanki ikisi farklı şeyler. İkisi de kimyasal bombası zararlı içerikteler. Hani dese ki ben organik ürün kullanıyorum, doğal, toksik kimyasal içermeyen ürün kullanıyorum diye hak vereceğim. Ama markasız ürün tü kaka da markalısı çok süper sağlıklı sanki 😂
Ya hepimize gömüyor seviyorum bimi :)) bim, a101 kullanmayan kitle var ama onlarin da işi tayin olunan işler değil . Yurdum insanının ailesini bu kadar ezmesine çok üzülüyorum.

Ya hepimize gömüyor seviyorum bimi :)) bim, a101 kullanmayan kitle var ama onlarin da işi tayin olunan işler değil . Yurdum insanının ailesini bu kadar ezmesine çok üzülüyorum.
Ben kullanmıyorum 😂 Ama bunun sebebi kalitesiz olmaları değil, yazarsam banlanırım anlayın siz 😂😂😂

Hiç kullanmadığım için ürünlerine kalitesiz ya da kaliteli diyemem. Bilmiyorum çünkü. Ama eminim diğer marketlerde satılan ürünlerden çok farklı değildir. Bütün marketler kalitesiz bence 😂😂😂

Velevki doğal ürün kullanıyor olsun, bunu ifade ediş biçimi irite edici, çok ferihaca

İlaçların milyonda bir görülen yan etkileri gibi;
markasız ürün kullanan insanların çocuklarında; yıllardır besleyip büyütülen evlatta babaya karşı böyle bir tepkime oluşabiliyormuş.

Bunu babanıza söyleyin ve evini de terk edin. Size fazla değer vermişler biraz simarmissiniz. Her şeyiniz abarti.

Back
X