• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl haber vermez?

Koca eski desek babayla anneyi ne yapacağız?

Bir baba düşünün ki damadına şu marketlerden alışveriş yap diyerek kızının hayat kalitesini düşürüyor.
Yaşamayanin anlayamayacağı şeyler bunlar.

Birde babaya laf edilemediği için boşuna kızından azar işiten anne var tabi. Kocasına niye izin vermiş damadını havaalindan alması için. Dur gitme diyecekti. Konu sahibi hangi biriyle uğraşsın. :KK43:
Açeydi gollarını gitme deyeydi 😂

Koca eski desek babayla anneyi ne yapacağız?

Bir baba düşünün ki damadına şu marketlerden alışveriş yap diyerek kızının hayat kalitesini düşürüyor.
Yaşamayanin anlayamayacağı şeyler bunlar.

Birde babaya laf edilemediği için boşuna kızından azar işiten anne var tabi. Kocasına niye izin vermiş damadını havaalindan alması için. Dur gitme diyecekti. Konu sahibi hangi biriyle uğraşsın. :KK43:
Deme öyle deme
Çok üzülüyorum 😥

Normal şartlarda insanların sevineceği her şeye kızmış kadın 😂

Kocam eve gitmedi yanıma geldi
Babam kocamı havalanından aldı
Babam kocamı seviyor sahipleniyor
Ailem bana evini açtı yardımcı oluyor
Babam benim bütçemi düşünüyor

Ve ben bunların hepsine sinirleniyorum 🙄
Tam da konunun özeti burda 👍🏻

Anlamak icin birkaç kez okudum😑 hem demişsiniz buraya gelmişken arabanı da alırsın diye hem de gelmesine çok şaşırmışsiniz. Anlatım bozukluğunuz var konunuz çok dağınık.

Anladığım kadarıyla, eşinizi babanız aldığı için muhtemelen annenizde kalması için ısrar eden de o. Gel şimdi eve gitme bu saatte, burada yatıver diye ısrar etmişse karşı çıkamamıştır eşiniz. Siz de bebekle uyuyorsunuz diye uyandırıp ben geldim buradayım dememiştir. Yani adamın planı zaten sizle başta konuştuğu gibi evinize gitmektir ama anahtar için ve Babanız onu almaya geldiğinde annenizin evine kadar gelmişken kalması konusunda sizinkiler ısrar edince plan değişmiştir ve sizi uyandırmamak için haber vermemistir. Çiçekli gecelik detayından anladığım kadarıyla siz hazırlıksız yakalandiniz diye bozulmuşsunuz bence ama eşisiniz siz onun nolacak belki hoşuna bile giderdi :KK45:

İyi geceler hatta günaydın herkese, geceden beri gözümü kırpmadim, 1 saat uyudum bu dertten önce,,
Zaten doğum stresim var
Eşimle sabahtan beri konuşuyoruz arada telle, iletisimsizlige bakın ama.... şehir dışından gelecek, ben annemlerde kalıyorum, insan derki gece size gelicem anahtarim yok diye, yani ben iletisimsizlige kaile alınmamaya kiziyorum, hatta en son mesaj attım , babam havaalanında bekliyor seni alacak diye, (kızım uyumuştu gece söyledim onu da) (bizim eve gidecekti ben annemlerde kalacaktım bugünlük,gece kiz uyumuş oluyordu demistim) dedim ki buraya gelmişken arabanı da alırsın, öpücükler gülücükler attım, hatta yazdım çok uyku bastı, iyi geceler sagsalim gel yazdım, uyumuşum, 1 saat kadar geçti, annem geldi eşim gelmiş assada, annem yatak seriyo, ben sinirden cildiricam, tamam gelmesi mutluluk verici de, sabahtan beri desene anahtarım yok, babam da yolda haber vermedi, yaa insan sabahtan beri demez mi yuz kere araştık, üstümde annemin çiçekli geceliği,,, geldi gece, sersem gibi oldum,uykum da hiç oldu,annemle tartıştım içerde , babama laf edemem bağırir, çok snrliyim
NOT:
Eşimin geliş saati gece 1 bucugu bulacaktı uçakla, ben de annemlerde kalıyorum kızımla, kızım Küçük,uykusu bölünür, konuşmustuk bunları, kısacası annemde kalacaktim bugün biliyor, onu babam alip evimize bırakacaktı, mesajlastik,uyudum güzelce.Annem bı geldi,esim gelmiş,annem yatak yapıyor,iyi de beni insan yerine koyup söylese ya eşim burada kalacağını,anahtarı zaten burada bıraktığı arabadaymis,iyi de sabahtan beri niye söylemiyorsun niyee
Hö? :KK57:

Gece boyu göz kırpılmayacak bir durum yok ortada. Çok abartmışsınız.

İstemiyorum hep berabeR kahvaltı yapmak falan,huzurum yokken boş... teşekkür ederim yordum seni de cidden 🙋🏻‍♀️💕

Ben eşinize anne vs babanıza sabırlar diliyorum. Onlara teşekkür etmek yerine bu tavrınız çok itici. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor bilginize...

Bir, babanızın eşinizi alması gibi doğal bir durum yok. Saat kaç olursa olsun. Sonuçta siz bir ailesiniz ki insan dışardan birisi yardım isteyince bile müsaitse yapıyor 😒 burada baban hatalı diyenleri anlamadım 🤷

İkincisi eşinizin ailenizin evine gelmesini istemesinde de sorun yok hem belki supriz yapip sizin yaniniza gelmek istemiştir (özlemiştir). Uykunuzun bolundugunu düşünüp agrasif olmak yerine mutlu olmalıydıniz. Ayrıca anahtarının nerede olduğunun bir önemi yok evine gitmek istese baban eşini getirince anahtarı alıp arabasıyla eve de giderdi ama istememiş. 😌

Üçüncü ve sinirinizi bozan bu iletişim zaten. Siz babanızın orada beklediğini söylemesine ragmen kendi kendine gelmiş olması (ben öyle anladım) ayrıca anneniz neden sizinle tartıştı?? Çok saçma değil mi o zaten sizin eşiniz yanınıza gelmeyip ne yapacak?
Sürpriz ve özlem Yok
Sürpriz yapmak istemiş olamaz mı?
Siz kapris yapmaktan göremiyorsunuz
Olamaz
Ne var ki a101 ve bimin markalarında çoğu ürünü çok kaliteli. Babanız sizi düşünüyor. İki çocuk var hayat pahalı ya . Sanki adam kocanizi içkiye, kumara alıştırıyor. Cidden cok ilgincsiniz insalari parmağında oynatmayı siz istiyorsunuz. Annenizin çiçekli pijamasında ne var , sevmiyorsanız yanında pijama almak da zor değil. Bahsettiğimiz kişiler aile ve insanlar gece gece ayağınıza dönmüş. Yaşlı adam saatlerce damat beklemiş kim yalar bunlari . Ailenize ofkeniz varsa çözün bir şekilde. Saçma şeylerden olay çıkartmak yerine
Ben sevmiyorum
Anahtarı almadığını unutmuş olabilir,
Size süpriz yapmak istemiş olabilir.

Gecenin birbuçuğu çok ta geç ve uç bir vakit değil.
Olayı fazla abartıyor ve gereksiz gerginlik çıkartıyorsunuz.

Ay yapmayın sanki düşmanlarınız onlar sizin , toplanin evinize gidin , bir daha da yardım fln istemeyin . Gerçekten de yazık sizin de evlatlariniz var ilerde onlar size bu muameleyi yapsa ne hissedersiniz.

O zaman başınız sıkıştığında anne babanıza koşmayacaksınız. Karnı burnunda haliniz ve bebenizle evinizde kalacaksınız paşa paşa. İnsanlar sizin için iyilikler yapıyor, sizi düşünüyor karşılığında hanfendi sinirleniyor.
Kosmadim onlar geliyor
İki hafta sonra doğum varmış bu kadar kötü bir aile destek için de çağrılmaz.
Çağırmadim
Bugün de başkası adına utandım maalesef!
Resmen çıktığınız kabuğu beğenmiyorsunuz, Siz de o aileden çıktınız , markasız ürün kullanmak veya kullanmamak insanı düşürmez veya yüceltmez. Kullanılan ürünle orantılı insanın kalitesi de yükselmiyor, Hele bunu belirtince hiç mi hiç yükselmiyor
Habire aynı şeyi tekrarlamışsınız, birde eşinizin tayini çıkıp babanızdan uzaklaştı diye sevinmişsiniz.
Gerek konuya mevzu olay, olaya tepkiniz ve gerekse marka ile iligi burada yazdıklarınızdan anlaşılıyor ki; kendi kendinizi piremeses sanıyorsunuz, piremses sendromuna girmişsiniz.

Tamam siz saksı değilsiniz sakin olun
Şımarık buldum sizi
Hem de çok babanız bu kadar beyin yıkıyorsa gitmeyin eve madem bu kadar rahatsızsanız kendiniz halledeceksiniz işi

baba sanki nazi propagandacısı da adamın beynini yıkıyor ne bu muamele
Eşiniz reşit yıkanmasın beyni madem
Ay

kahvaltı yapmak istemiyorsanız da evinize gidin surat asıp milletin de huzurunu kaçıracaksınız

Çok enteresan bi vaka gerçekten. Herkes bana yardım etsin, insanların düzenini bozup gelip evlerine yerleşeyim çünkü yardıma ihtiyacım var. Doğum yapınca gelip yanımda kalıp bana baksınlar. Ama her şey benim istediğim şekilde olsun. Benim çizdiğim çizgiden bir milim kayılırsa terör estiririm.

Eşimin bu konuda hep söylediği bir şey var; dünya senin totonun yörüngesinde dönmüyor😂

Marka dediği de bimden bulut yumuşatıcı yerine migrostan yumoş falan almaktır kesin. Sanki ikisi farklı şeyler. İkisi de kimyasal bombası zararlı içerikteler. Hani dese ki ben organik ürün kullanıyorum, doğal, toksik kimyasal içermeyen ürün kullanıyorum diye hak vereceğim. Ama markasız ürün tü kaka da markalısı çok süper sağlıklı sanki 😂

Ya hepimize gömüyor seviyorum bimi :)) bim, a101 kullanmayan kitle var ama onlarin da işi tayin olunan işler değil . Yurdum insanının ailesini bu kadar ezmesine çok üzülüyorum.
Esmedim, yonlendirilmek çok kötü bilemezsiniz
Ben kullanmıyorum 😂 Ama bunun sebebi kalitesiz olmaları değil, yazarsam banlanırım anlayın siz 😂😂😂

Hiç kullanmadığım için ürünlerine kalitesiz ya da kaliteli diyemem. Bilmiyorum çünkü. Ama eminim diğer marketlerde satılan ürünlerden çok farklı değildir. Bütün marketler kalitesiz bence 😂😂😂

Velevki doğal ürün kullanıyor olsun, bunu ifade ediş biçimi irite edici, çok ferihaca

İlaçların milyonda bir görülen yan etkileri gibi;
markasız ürün kullanan insanların çocuklarında; yıllardır besleyip büyütülen evlatta babaya karşı böyle bir tepkime oluşabiliyormuş.

Onu yapamaz çünkü yardım lazım. 😉

Şaka gibi konu.
Anne babanızdan memnun değilsiniz ama yardım etsinler diye yanlarına gidiyorsunuz.
Babanızın eşinizi havaalanından almasından, samimi olmalarından rahatsızsınız çünkü kalite, marka meselesi 😂

Siz uyurken eşiniz gelmiş ne güzel mutlu olacağınıza, bana niye haber vermedi diye sorun çıkarıyorsunuz. Etrafınızdakilere bolca sabır.
Yanlarına yardım için gitmiyorum, bebeğimiz olmadan da gelip yerleştiler
Şaka gibisiniz. Ne olmuş a101 ürünlerine. Biraz takip edip inceleyin arada hem güzel, kaliteli hem de uygun ürünleri oluyor. Marka marka ne markaymış arkadaş. Durumum iyi olduğu halde ev ekonomisi diye bi şey var ben girip bakıyorum. İlla macro centerlardan alışveriş yapılmasına gerek yok. Çıktığı kabuğu beğenmeyen insanlar dolu ya ne hallere düştük.
Ben marka kötülemesi yapmıyorum, sevmiyorum o kadar, zevklerle renkler tartışılmaz, belki marka takıntım var
Tam da konunun özeti burda 👍🏻
Peki ne diyim

İyi geceler hatta günaydın herkese, geceden beri gözümü kırpmadim, 1 saat uyudum bu dertten önce,,
Zaten doğum stresim var
Eşimle sabahtan beri konuşuyoruz arada telle, iletisimsizlige bakın ama.... şehir dışından gelecek, ben annemlerde kalıyorum, insan derki gece size gelicem anahtarim yok diye, yani ben iletisimsizlige kaile alınmamaya kiziyorum, hatta en son mesaj attım , babam havaalanında bekliyor seni alacak diye, (kızım uyumuştu gece söyledim onu da) (bizim eve gidecekti ben annemlerde kalacaktım bugünlük,gece kiz uyumuş oluyordu demistim) dedim ki buraya gelmişken arabanı da alırsın, öpücükler gülücükler attım, hatta yazdım çok uyku bastı, iyi geceler sagsalim gel yazdım, uyumuşum, 1 saat kadar geçti, annem geldi eşim gelmiş assada, annem yatak seriyo, ben sinirden cildiricam, tamam gelmesi mutluluk verici de, sabahtan beri desene anahtarım yok, babam da yolda haber vermedi, yaa insan sabahtan beri demez mi yuz kere araştık, üstümde annemin çiçekli geceliği,,, geldi gece, sersem gibi oldum,uykum da hiç oldu,annemle tartıştım içerde , babama laf edemem bağırir, çok snrliyim
NOT:
Eşimin geliş saati gece 1 bucugu bulacaktı uçakla, ben de annemlerde kalıyorum kızımla, kızım Küçük,uykusu bölünür, konuşmustuk bunları, kısacası annemde kalacaktim bugün biliyor, onu babam alip evimize bırakacaktı, mesajlastik,uyudum güzelce.Annem bı geldi,esim gelmiş,annem yatak yapıyor,iyi de beni insan yerine koyup söylese ya eşim burada kalacağını,anahtarı zaten burada bıraktığı arabadaymis,iyi de sabahtan beri niye söylemiyorsun niyee
İyimisin bacım. Kocan yanına geldi diye mi bu tavır. Annen yatak açtı diye bişey olmaz.korkma. bende sandım ki baban aldı. Ama eşin yanına gelmedi diye kızdın

@Narcissa Black burayı okuyabilirsiniz, zaten babamın eşimi sahiplenir gibi almaya kalkması da beni çok rahatsız etti,annemin başının etini yedim, bu kadar içli dışlı olunmaz, babam samimi olma huyunu bırakmıyor,ağzımı da açamıyorum artık korkudan, bagriyo bana, insan yerine koymuyor
Sen eşini sahiplenememissin. Her zaman böyle değsindir umarım. Eşine nefret dolu gibisin. Yanina geldi diye mutlu olacağına. Baban eşini düşünüp almaya gidio diye mutlu olcagina. Umarım bu haller hamilelik hormonlarındandir. Kocana acıdım gerçekten. Bu konuyu okusa çok kırılırdi sanırım

Hoş geldin kocacım deyin keşke önceden haber verseydin deyin oturun güzel bir dille konuşun böyle yaparak hem ailenizi hem eşinizi kendinizden soğutursunuz her şeyi kontrol altında tutamazsınız akışına bırakın biraz içinde bulunduğunuz için farkında olamayabilirsiniz ama bu konuda destek almanız lazım bana kalırsa her şeyi yönetmek , kontrolünüz altında olsun istiyorsunuz olmayınca da çileden çıkabiliyorsunuz dışardan bakan göz olarak benim gördüğüm bu

Teşekkür ederim anlamadığıniz için, prenses modunda değilim inanın, bu gerginlikle prenseslik mi yapılır, prenses dediğin burnundan kıl aldırmaz. Evet tepkim gereksiz abartı oldu, orada hak veriyorum size, ama bakın, hiç bir yetişkin ailesinin onu kumanda etmesinden hoşlanmaz, istemediğim şeyleri yapıyor ve yaptırıyorlar, genel tutum bu.
İkinci konu da, market peynirlerini sevmiyorum, hattınız için mi seveyim, köylülerden veya peynirciden tam yağlı olgun peynir seviyorum

Insanların hiç derdi tasası yok kendi kendine dert üretiyor oldular ki dertte dert olsa

Bu nasıl bir öfke bir sinir

Teşekkür ederim anlamadığıniz için, prenses modunda değilim inanın, bu gerginlikle prenseslik mi yapılır, prenses dediğin burnundan kıl aldırmaz. Evet tepkim gereksiz abartı oldu, orada hak veriyorum size, ama bakın, hiç bir yetişkin ailesinin onu kumanda etmesinden hoşlanmaz, istemediğim şeyleri yapıyor ve yaptırıyorlar, genel tutum bu.
İkinci konu da, market peynirlerini sevmiyorum, hattınız için mi seveyim, köylülerden veya peynirciden tam yağlı olgun peynir seviyorum
Ee gidin alın o zaman?

Az bir mesaj kaldı , ilk fırsatta okuyup cevaplicam, hicbirinize kızmıyorum çünkü çekilmez olduğumu farkındayım, 35 yaşıma kadar ayaklarım üstünde duramadim, duygu sömürüsü olsun diye değil, kendimi ifade etmek için açıklıyorum, babam herşeye "höt" "dur" "onu al,şuraya koy" kumanda gibi bastı dugmelerime, evet sessiz içine kapanık biriyim ama böyle davranılmayi haketmiyorum, evlatlarımi kumanda etmeyip ozguvenlerini zedelemeyecegim

Ne tuhaf insanlar var şu hayatta.Esi anasının evine gelmiş diye bu kadar sinirlenmiş.Sanki pavyona gitmiş adam.Sevinmeniz lazım ne güzel gelmiş diye.Annesinin çiçekli donunu giymiş mis sanki evde her saniye sexy dolaşıyorsunuz.

Back
X