Evet tavrım çirkin çünkü rahatsız oluyorum, damatla bu kadar içli dısli olunmaz , beni dandik görüp her işime karisiliyor, bırakın da kendi yuvamda mutlu yaşayayım, müdahale edilmesi ve isteklerime karisilmasi beni o kadar geriyor ki, ufacık bile olsa artık sabredemiyorum, ben onlardan bir şey istemiyorum, mesela eşimi görüntülü sadece bir kez arıyorum, babam hemen , "dur belki işi vardır," iyi de ben liseliler gibi açana kadar çaldırmiyorum ki, müsait olana kadar dönmuyorum bile . Başka örnek vereyim, daha geçen gün oldu, bebek arabasını kullanırken önüme taş geldi diye karşıdan gelen insanlara yakın sürdüm, babam hemen diyo ki , "onları tanıyo musun" ben de benimle güzel sohbet ediyor sandım, yok dedim baba, diyo ki "üzerlerine sürdün" de ondan dedim, yani öyle ağır bı laf ki, böyle laf sokacağına , benim aptal kızım niye oraya sürüyorsun de , aynı kapıya çıkıyor tövbe tövbe , son bir örnek vereyim , gündüz içim geçmiş kafamı koymuşum, bı bağırdı bana, "ne oldu hasta mısın" yeminle bilerek yapıyor , 35 yaşındaki kızını tanımıyor mu, yani direkt öyle uyuma salak demekle aynı ama güya çok akıllı , lafı çevirip diyor, daha kötü oluyorum, içeri geçip dizlerimi dövdüm bir şey dememek için , yanından geçerken su alıyorum , başlıyor korkma sönmez bu safaaakkkk, ya da biraz annemle konuşsam tavana bakıp selamünaleyküm diyor, tepkilere bakar mısın , ama neden diğer kardeşlerime öyle davranmiyor çünkü güçleri bana yetiyor