NASIL HAMİLE KALDINIZ ? 🧿

Bu bana umut oldu..
Benim de yüksek fsh düşük amh sorunum var
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın
Allahım bana ve isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah tedavinize ara vermeyin siz istekli olun yeterki Allah ummadığınız anda nasip eder inşallah

Yumurtlama testlerinde yumurtlamam bariz bir sekilde oluyor,ertesi günde cizgi siliniyor yani çatlıyor.yumurtlama öncesi sonrası toplamda 3-4 kez ilişki oluyor.Ama hala hamile kalamadim mayıstan beri.Doktora kontrole gittim sadece TAM KAn sayımı normal kan testi yapti,hersey normalmis.ALT -AST -KREATInın e falan da baktirmis tam olarak ne olduklarini bilmesemde onlar da normal.Rahmin temiz dedi gönderdi.Hormon tahlili vs bişeyler yapilması gerekmiyormuydu? bilginiz var mı

adetin 3. günü git hormon tahlillerini yaptırmak istiyorum de. durumunu anlat tabiki hormonlarına bakılması gerekiyor. ama kaç yıllık evli olduğuna ve ne dakr süreridr korunmasız ilişki yaptığına da bakıyorlar canım.

Çok teşekkür ederim.2 yıllık evliyim ama ilk ilişkide hamile kaldım kürtaj oldum kalbi durdugu icin,sonra miyom ameliyatı oldum.Korunmayı bıraktık 3 aydır Falan korunmasız ilişki Oldu.Peki devlette de yapılabiliyor degil mi hormon testi yaptirmak istiyorum dedigimde?

Tabi canım devlet te yapiyo

Merhaba benim bakabilirmisiniz rica etsem

Merhaba. Youtube dilek esen ,tedavisiz doğal yolla nasıl hamile kaldım adlı vlogunu izlerseniz yardımcı olabilir, doktorlar tüp bebek demişler doğal yoldan ikizleri oldu ,kendisi ebe ve bebek hemşiresi. Bir bakin derim :)

Merhaba benim bakabilirmisiniz rica etsem
Hayırlı olsun hamile kalabilmişsiniz Adınıza çok sevindim. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Sizin bi hikayeniz varmı? Nasıl hamile kaldınız? Hamile kalmanıza vesile olduğunu düşündüğünüz birşey varsa lütfen paylaşırmısınız

Merhabalar, belki bu yazacaklarimi bi cogunuz biliyosunuz ama belki bilmeyenler vardir diye benim etkili oldugunu düsündügüm yöntemleri yazayim.

1. Mutlaka Ovulasyon Testi kullanin

2. Ayaklarinizi devamli sicak tutmaya bakin, iliski öncesi ve sonrasi yünlü corap giyilebilir

3. Iliskiden sonra en az yarim saat yüz üstü yatmak yada iliski bu sekilde olsun ve yarim saat kalkmayin. Bunu instagramda birgebeningünlügü sayfasinda bulabilirsiniz resimli anlatimi var ve bi cok kisi de ise yaramis.

4. Beline yaki bandi yapip faydasini görenleri de okumustum, arastirilabilir...

5. Saglikli Beslenin

Aklima gelenler bunlar, Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...

Bele yakı hangi gün yapıştırılıyor? Yumurtlamadan önce mi sonramı kaç gün kalması gerekiyordur?
Bu ay adet olduktan sonra diğer ay ilk defa bu yüzüstü yatmayı deniyecektim, sizde yazmışsınız belki bu bir işarettir

Ben gebelik dusundukten sonra kontrol amacli kadin doguma gittim ve bana pcos oldgumu soyledi ve bunun sonucnda folik asit klomen ve catlatma ignesi verdi ben kullandm verdiklerini ama o ay hamile kalamdim sonraki tatil amacli memlekete gittik yani karadenize evimizinn yaninda irmak vardi eşim 2 3 gunde bir taze balik tutup sonrada yedim koyun havasi taze balik yedigimden herhalde sonraki ay hamile kaldim hic umudum yoktu ilac kullandgm halde olmadi diyerektn Allahima bin sukur su an hamileyim allah tum isteyenlere nasib etsin

Insallah dediginiz gibi bu mesajim bir isarettir. Her iliskide yatin mutlaka yüz üstü.
Yakiyi ilisikiden sonra dus alip yapistiranlar varmis, öyle okumustum 2 gün falan cikarmadan yakiyla durmuslar. Ama 2 gün pespese iliski olursa dus alirken cikarip yenisi yapistirilabilir diye düsünüyorum. Maksat beli devamli sicak tutmak bence.
Rabbim gönlünüzün muradini versin.

Yakı olayını ben günlerce devam edilmesi gereken birşey diye düşünmüştüm hep, 2 günlükse çok kolaymış
Güzel dualarınız için Allah razı olsun sizden

Yakı olayını ben günlerce devam edilmesi gereken birşey diye düşünmüştüm hep, 2 günlükse çok kolaymış
Güzel dualarınız için Allah razı olsun sizden

Yanlis bilgi vermek istemem, siz yinede yapmadan önce arastirin. Bu forumda aratirsaniz yapanlar fayda görenler olmus.
Allah sizden de razi olsun :)

Eşimin bazı sağlk problemleri var hatta çocuk sahibi olmamız konusu bile kesin değildi diyeyim ama ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım. Eşim son aylarda başka hastalıklarına fayda olsun diye her gün kase kase fındık, ceviz kuruyemiş yiyordu. Çok fazla et yemeye başlamıştı. Multivitamin de kullanıyodu erkekler için olan. Acaba bunlardan mı kolay hamile kaldım diye düşünmüştüm.

Tüm ay boyunca içiliyor mu, yoksa adetle başlayıp belli günlerde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…