- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Iliskide,regle yaklasrkn cocuk akla geliyor ister istemz..bi kere olduysa yine olur saglikla olsun insallahBebek istediğimiz ve planladığımız sırada ilk başta bu yumurtalama günlerini gösteren uygulamalara bakarak yumurtlama günlerini takip ettik. Tabi aklım sürekli bu konuda. Sürekli araştırıyorum falan. Sonra ilişki sonra ayak kaldırma yataktan hemen çıkmama şeylerini falan denedik. O arada 2 at afet olmadım. Stresten. Doktora gittim. Bebek istediğimi söyleyince promotil verdi. 1 ay onu içtik. Onu içtiğim ay ovulasyonla da tekin ettim. Yani en umutlu olduğumuz aydı aslında. O ay da negatif sonuç gördüm. Ondan sonra küstüm resmen. Neye bilmiyorum ? Belki kendime belki vücuduma belki kadereondan sonraki ay ne ilişki sonrası ayak kaldırma ne yatakta kalma. Hiç bsey yapmadım. Yumurtlama gününü tahmini olarak hesaplayıp o günleri değerlendirmeye özen gösterdim. Tahmini o da yani. O ay da adet oldum. Sonra zaten hiç dikkat etmedim. Bir sonraki ay da hamile kaldım. O gebeliğim kimyasalla sonuçlandı. O ayrı ama vazgeçtiğim zaman gebe kalabildiğime inanıyorum yani ben
Benim de hep aklımdaydı ama kafama çok takıp stres yapmıyordum kendime. İkisi arasında da çok fark var işte. İnşallah bakalımIliskide,regle yaklasrkn cocuk akla geliyor ister istemz..bi kere olduysa yine olur saglikla olsun insallah
TeşekkürlerAdet bitimine 2 gün kala baslaniyor
Evet, emin olmamakla beraber bu değerlerin yerinde olması gerekiyor, hamile kalsan bile hamileliğin sağlıklı ilerlemesi için bunu düzeltmen gerekir diye düşünüyorum. Bu arada hepsi mi düşük bana mı öyle geldi?kızlar anlayan bakabilir mi acaba ? Bu değerlerin düşük olması gebeliğe engel mi ?
AminnSoğan kürü yaptım 2 ay sonra hamile kaldım. Hamile kaldığım ay belime yastık koyup ayaklarımı havaya dikiyordum 15-20 dk sonra sağıma dönüp yatıyordum kalkmıyordum.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Herkes bunu söylüyor, vazgeçtiğiniz zaman, düşünmediğiniz zaman oluyor diye. Kesinlikle doğruluk payı olduğuna inanıyorum Ama onuda herkes beceremiyor yada çok yıllar geçmesi gerekiyor. Ben henüz beceremedimBebek istediğimiz ve planladığımız sırada ilk başta bu yumurtalama günlerini gösteren uygulamalara bakarak yumurtlama günlerini takip ettik. Tabi aklım sürekli bu konuda. Sürekli araştırıyorum falan. Sonra ilişki sonra ayak kaldırma yataktan hemen çıkmama şeylerini falan denedik. O arada 2 at afet olmadım. Stresten. Doktora gittim. Bebek istediğimi söyleyince promotil verdi. 1 ay onu içtik. Onu içtiğim ay ovulasyonla da tekin ettim. Yani en umutlu olduğumuz aydı aslında. O ay da negatif sonuç gördüm. Ondan sonra küstüm resmen. Neye bilmiyorum ? Belki kendime belki vücuduma belki kadereondan sonraki ay ne ilişki sonrası ayak kaldırma ne yatakta kalma. Hiç bsey yapmadım. Yumurtlama gününü tahmini olarak hesaplayıp o günleri değerlendirmeye özen gösterdim. Tahmini o da yani. O ay da adet oldum. Sonra zaten hiç dikkat etmedim. Bir sonraki ay da hamile kaldım. O gebeliğim kimyasalla sonuçlandı. O ayrı ama vazgeçtiğim zaman gebe kalabildiğime inanıyorum yani ben
Stres yaptiysaniz olmazkızlar nerdeyse 2 yıl olacak korunmıyorum fakat gebelik gerçekleşmedi
Herkesin hikayesi farklıdır.
Hemen hamile kalamayanlar, ne yaptınız da mucizeniz geldi?
Önerileriniz varımdır?
Hikayelerinizi anlatırmısınız lütfen
Belki evlat hasretiyle yanıp tutuşan birimizin derdine derman olursunuz.
Stres yaptiysaniz olmaz
1 yıl korunmadık ama hep bir olsun bir olmasın kafasındaydık ciddi düşünmeye soğan kürüyle başladım 2 ay sonrada oldu darısı başınıza inşallahAminnKaç ay denediniz olmadı da soğan suyunu denediniz? Bebeğinizi Allah bağışlasın
Bence deproblem olmadığını söylediyse doktorunu acil değişmelisin
Doktorlar bu prolaktin konusunda resmen ikiye ayrılmışlar gibi, ama yinede ben doktoru değiştirdimBence de
Pes etmemek güzel ama bu konuda bir yerden sonra amaaaan demek gerekiyor. O boşvermişlik eminim çok iyi gelecekHerkes bunu söylüyor, vazgeçtiğiniz zaman, düşünmediğiniz zaman oluyor diye. Kesinlikle doğruluk payı olduğuna inanıyorum Ama onuda herkes beceremiyor yada çok yıllar geçmesi gerekiyor. Ben henüz beceremedim
Bu bana umut oldu..2 kez klomen kullandım 2 kez aşılama oldum tutmadı 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şuan 32 haftalık yüksek fsh düşük amh sorunum vardı pes etmedik tedaviye ara vermedim
Evet canımRahim filmi ilemi ogrendimiz tuolerin kapali oldugunu
Siz bunun için kedi mi aldınız? Yani eğer hergün kendime ben ideal bir anne olacağım diye tekrar edecem beynimi bunun için ikna edecem yoksa zor mu diyorsunKedi alıp beslemeye baslayın olur bosvermek lazım bir de hergun kendşnş anne olacagını bunun için ideal oldugunu felan tekrarlıcaksın beyni buna ikna edeceksin yoksa zor
Bunu yapacam sözBeynimiz küçğklükten kalma senin bile haberdar olmadıgın olayları kodluyor ve anneligin zor olacagını, ilişkiye girmenin zor oldugunu, belki anne bile olamayacagını, ergenlikte yasadıgın kısıtlamalardan dolayı beyninin herseyi reddetebilecegini doktorum soylemişti bizim bile bilmedigimiz bazı sacma nedenleri beyin tutmaya neden oluyor bazen cevremizde yasananların kotu sonuclarını beynimiz kodluyor ve isteristemez kendisi cocugun olmaması için tüm ipleri ele alıyor kimi zaman o hormonla kimi zaman bu enzimle oynuyor bizi engelliyor . Butun bildigimiz bilmedigimiz olumsuzlukları beyne yeniden olumlu kodlmamız gerekiyor heryerini olumlu sevecen ve mutlu huzurlu oldugumuzu herseye hazır oldugumuzu soylemeliyiz. Böylece bütün düğümler çözülecektir tabi olmaması için fiZiki engeller yoksa. Doktorum bunları soyledi bana bazı cumleler yazdı hergun bilmem kac kez kendine ovguler yagdırıcaksın anneligi hakediyprum ben guzel iyi bir anne olacagım benim hicbireksigim yok vs gibi sonrasında iş çözülüyor.
Eski doktorum Dr dilek öcal söylemiştiBunu yapacam söz
Teşekkür ederim.
AminEski doktorum Dr dilek öcal söylemiştiinşallah allah isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?