NASIL HAMİLE KALDINIZ ? 🧿

Iliskide,regle yaklasrkn cocuk akla geliyor ister istemz..bi kere olduysa yine olur saglikla olsun insallah

kızlar anlayan bakabilir mi acaba ? Bu değerlerin düşük olması gebeliğe engel mi ?
Evet, emin olmamakla beraber bu değerlerin yerinde olması gerekiyor, hamile kalsan bile hamileliğin sağlıklı ilerlemesi için bunu düzeltmen gerekir diye düşünüyorum. Bu arada hepsi mi düşük bana mı öyle geldi?

Umarım bundan iyi anlayan bi arkadaş size yardımcı olacaktır.

Aminn Kaç ay denediniz olmadı da soğan suyunu denediniz? Bebeğinizi Allah bağışlasın

Herkes bunu söylüyor, vazgeçtiğiniz zaman, düşünmediğiniz zaman oluyor diye. Kesinlikle doğruluk payı olduğuna inanıyorum Ama onuda herkes beceremiyor yada çok yıllar geçmesi gerekiyor. Ben henüz beceremedim

Stres yaptiysaniz olmaz

Pes etmemek güzel ama bu konuda bir yerden sonra amaaaan demek gerekiyor. O boşvermişlik eminim çok iyi gelecek

2 kez klomen kullandım 2 kez aşılama oldum tutmadı 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şuan 32 haftalık yüksek fsh düşük amh sorunum vardı pes etmedik tedaviye ara vermedim
Bu bana umut oldu..
Benim de yüksek fsh düşük amh sorunum var
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın
Allahım bana ve isteyen herkese nasip etsin

Kedi alıp beslemeye baslayın olur bosvermek lazım bir de hergun kendşnş anne olacagını bunun için ideal oldugunu felan tekrarlıcaksın beyni buna ikna edeceksin yoksa zor
Siz bunun için kedi mi aldınız? Yani eğer hergün kendime ben ideal bir anne olacağım diye tekrar edecem beynimi bunun için ikna edecem yoksa zor mu diyorsun bu neden ki?

Beynimiz küçğklükten kalma senin bile haberdar olmadıgın olayları kodluyor ve anneligin zor olacagını, ilişkiye girmenin zor oldugunu, belki anne bile olamayacagını, ergenlikte yasadıgın kısıtlamalardan dolayı beyninin herseyi reddetebilecegini doktorum soylemişti bizim bile bilmedigimiz bazı sacma nedenleri beyin tutmaya neden oluyor bazen cevremizde yasananların kotu sonuclarını beynimiz kodluyor ve isteristemez kendisi cocugun olmaması için tüm ipleri ele alıyor kimi zaman o hormonla kimi zaman bu enzimle oynuyor bizi engelliyor . Butun bildigimiz bilmedigimiz olumsuzlukları beyne yeniden olumlu kodlmamız gerekiyor heryerini olumlu sevecen ve mutlu huzurlu oldugumuzu herseye hazır oldugumuzu soylemeliyiz. Böylece bütün düğümler çözülecektir tabi olmaması için fiZiki engeller yoksa. Doktorum bunları soyledi bana bazı cumleler yazdı hergun bilmem kac kez kendine ovguler yagdırıcaksın anneligi hakediyprum ben guzel iyi bir anne olacagım benim hicbireksigim yok vs gibi sonrasında iş çözülüyor.

Bunu yapacam söz
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…