NASIL HAMİLE KALDINIZ ? 🧿

2 kez klomen kullandım 2 kez aşılama oldum tutmadı 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şuan 32 haftalık yüksek fsh düşük amh sorunum vardı pes etmedik tedaviye ara vermedim

Teşekkür ederim peki yumurta kalitesi için hangi test yapılıyor bilginiz var mı?
Adetin 21. Günü progesteron testi yapılıyor. Ve yumurta rezervinin ölçülmesi için, adetin 2. Günü amh testi yapılıyor. Amh testi sadece özelde bakılıyor ben geçen ay Baktırdım 300 TL idi.

2 kez klomen kullandım 2 kez aşılama oldum tutmadı 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şuan 32 haftalık yüksek fsh düşük amh sorunum vardı pes etmedik tedaviye ara vermedim
Aşılamayı klomen kullanirken mi yaptınız? Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Oluruna birakmak nasl oluyor? Ovulasyon testi yapmamak mi? Nasl oluo bu bna da anlatr msnz?

Kizlar dun catlatma ignesi oldum dun ve bugun degerlendirdik ama benden hic test falan istemedi adetin ucuncu gunu gel demedi adet olursan tekrar klomen kullan dedi okadar

Klomeni kaç ay denediniz? Klomenle beraber aşılama yaptınızmı? Çünkü bendede yumurtlama gayet iyi gözüküyor, olmazsa bende tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum.
bir kere denedim 3 yumurtam oluştu, çatlatma iğnesiyle çatlatıldı ilişki plana göre oldu ama yine olmadı..tüp bebek doktorum aşılamanın benim gibi sebepsiz hastalarda zaman kaybı olduğunu sperm sayısı ya da hızında sıkıntı olanlarda çok başarılı sonuçlar verdiğinden bahsetti..yine de seçimi bana bıraktı..ben o kadar yıpranmıştım ki hiç uğraşmak istemedim direkt tüp bebek yaptım.

En güzelini yapmışsın temiz iş. Tüp bebek benim olduğum yerde En az 3 bin euro. Devlet yapmıyor. Ama tabi gerek kalırsa verilecek bi para. Keşke gerek kalmasa

kızlar anlayan bakabilir mi acaba ? Bu değerlerin düşük olması gebeliğe engel mi ?

Eklentiler

• 956C50BD-30A7-4D52-90FD-4320AD6A3BD8.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 41
Soğan kürü yaptım 2 ay sonra hamile kaldım. Hamile kaldığım ay belime yastık koyup ayaklarımı havaya dikiyordum 15-20 dk sonra sağıma dönüp yatıyordum kalkmıyordum.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Oluruna birakmak nasl oluyor? Ovulasyon testi yapmamak mi? Nasl oluo bu bna da anlatr msnz?
Bebek istediğimiz ve planladığımız sırada ilk başta bu yumurtalama günlerini gösteren uygulamalara bakarak yumurtlama günlerini takip ettik. Tabi aklım sürekli bu konuda. Sürekli araştırıyorum falan. Sonra ilişki sonra ayak kaldırma yataktan hemen çıkmama şeylerini falan denedik. O arada 2 at afet olmadım. Stresten. Doktora gittim. Bebek istediğimi söyleyince promotil verdi. 1 ay onu içtik. Onu içtiğim ay ovulasyonla da tekin ettim. Yani en umutlu olduğumuz aydı aslında. O ay da negatif sonuç gördüm. Ondan sonra küstüm resmen. Neye bilmiyorum ? Belki kendime belki vücuduma belki kadere ondan sonraki ay ne ilişki sonrası ayak kaldırma ne yatakta kalma. Hiç bsey yapmadım. Yumurtlama gününü tahmini olarak hesaplayıp o günleri değerlendirmeye özen gösterdim. Tahmini o da yani. O ay da adet oldum. Sonra zaten hiç dikkat etmedim. Bir sonraki ay da hamile kaldım. O gebeliğim kimyasalla sonuçlandı. O ayrı ama vazgeçtiğim zaman gebe kalabildiğime inanıyorum yani ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…