- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
İnşallah kolay halledilecek birşeyir. Alahım kolaylık versinGittim şuan sebebi araştırılıyor. Kan pıhtılaşması için ilaç da kullanmıştım. Başka bir sorun var mı diye bakılıyor. Genetik sonucum henüz çıkmadı
İnşallah kolay halledilecek birşeyir. Alahım kolaylık versin
Adetin 21. Günü progesteron testi yapılıyor. Ve yumurta rezervinin ölçülmesi için, adetin 2. Günü amh testi yapılıyor. Amh testi sadece özelde bakılıyor ben geçen ay Baktırdım 300 TL idi.Teşekkür ederimpeki yumurta kalitesi için hangi test yapılıyor bilginiz var mı?
Aşılamayı klomen kullanirken mi yaptınız? Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah2 kez klomen kullandım 2 kez aşılama oldum tutmadı 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şuan 32 haftalık yüksek fsh düşük amh sorunum vardı pes etmedik tedaviye ara vermedim
Çok teşekkür ederimAdetin 21. Günü progesteron testi yapılıyor. Ve yumurta rezervinin ölçülmesi için, adetin 2. Günü amh testi yapılıyor. Amh testi sadece özelde bakılıyor ben geçen ay Baktırdım 300 TL idi.
Femara kullandım 2 ay çatlama iğnesi ve fostimon igneAşılamayı klomen kullanirken mi yaptınız? Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Tip fakultesinde yapılıyor özele para saçmaya gerek yokÇok teşekkür ederim
Oluruna birakmak nasl oluyor? Ovulasyon testi yapmamak mi? Nasl oluo bu bna da anlatr msnz?6-7 ay kadar istedim. Promotil diye bir ilaç kullandık. Ovulasyon testleri yaptım. Ayak kaldırmalar falan. Çok araştırıp üstüne çok düştüm. Sonra yine bir gün negatif test görünce vücuduma küstüm resmen. O günden sonra hiç düşünmedim. 2. Ayı hamile kaldım. Kimyasal ile sonuçlandı ama. Diyeceğim o ki bir kerelik oluruna bırakmayı dene lütfen ❤
Aaa ne iyiymiş. Bak bu güzel bilgi.Tip fakultesinde yapılıyor özele para saçmaya gerek yok
bir kere denedim 3 yumurtam oluştu, çatlatma iğnesiyle çatlatıldı ilişki plana göre oldu ama yine olmadı..tüp bebek doktorum aşılamanın benim gibi sebepsiz hastalarda zaman kaybı olduğunu sperm sayısı ya da hızında sıkıntı olanlarda çok başarılı sonuçlar verdiğinden bahsetti..yine de seçimi bana bıraktı..ben o kadar yıpranmıştım ki hiç uğraşmak istemedim direkt tüp bebek yaptım.Klomeni kaç ay denediniz? Klomenle beraber aşılama yaptınızmı? Çünkü bendede yumurtlama gayet iyi gözüküyor, olmazsa bende tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum.
En güzelini yapmışsın temiz iş. Tüp bebek benim olduğum yerde En az 3 bin euro. Devlet yapmıyor. Ama tabi gerek kalırsa verilecek bi para. Keşke gerek kalmasabir kere denedim 3 yumurtam oluştu, çatlatma iğnesiyle çatlatıldı ilişki plana göre oldu ama yine olmadı..tüp bebek doktorum aşılamanın benim gibi sebepsiz hastalarda zaman kaybı olduğunu sperm sayısı ya da hızında sıkıntı olanlarda çok başarılı sonuçlar verdiğinden bahsetti..yine de seçimi bana bıraktı..ben o kadar yıpranmıştım ki hiç uğraşmak istemedim direkt tüp bebek yaptım.
Rahim filmi ilemi ogrendimiz tuolerin kapali oldugunuVe daha hiç denemedik şu ana kadar canım benim tüplerim kapalıymış aylardır yeni öğrendim
Adet bitimine 2 gün kala baslaniyorSoğan suyu içmeye ne zaman başlanıyor
Bebek istediğimiz ve planladığımız sırada ilk başta bu yumurtalama günlerini gösteren uygulamalara bakarak yumurtlama günlerini takip ettik. Tabi aklım sürekli bu konuda. Sürekli araştırıyorum falan. Sonra ilişki sonra ayak kaldırma yataktan hemen çıkmama şeylerini falan denedik. O arada 2 at afet olmadım. Stresten. Doktora gittim. Bebek istediğimi söyleyince promotil verdi. 1 ay onu içtik. Onu içtiğim ay ovulasyonla da tekin ettim. Yani en umutlu olduğumuz aydı aslında. O ay da negatif sonuç gördüm. Ondan sonra küstüm resmen. Neye bilmiyorum ? Belki kendime belki vücuduma belki kadereOluruna birakmak nasl oluyor? Ovulasyon testi yapmamak mi? Nasl oluo bu bna da anlatr msnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?