- 20 Temmuz 2007
- 2.319
- 397
- 698
- 38
- Konu Sahibi cimcime8989
Bende tek çocuğum ailemin durumu da iyi bende çalışıyorum öğretmenim kendi memleketimde ailemle yaşadığım için hemen arabamı aldım babamın desteğiyle bu sebep yüzünden komşular tarafından öyle bi baskı görüyorumki anlatamam.Benim evleneceğim kişinin ailesi zengin olmalıymış şunu olmalıymış bunu olmalıymış.Bana hergün şunun oğlu var bunun oğlu var diyip zengin kasıntı insanları ayarlamaya çalışıyolar.Oysa benim ailem asla öyle değil çok mütevaziler gerçekkten zengin birilerinin yanında ezilirler(durumları onlardan iyi olmasına rağmen)
Sende aile yapını anlat, eğer sevgilinin yanında çok harcama yaptıysan çekiniyodur ben ona bu hayatı yaşatamam diye.Yanında çok fazla harcama yapma bence ve bu gibi ayrıntılara dikkat et. İnsanların karakterlerinin çok farklı olduğunu seni eski kız arkadaşıyla karıştırmaması gerektiğini bunun seni üzdüğünü filan söyle. Eğer bu sebeple ayrılacak olsaydım 4 yıl beklemezdim de.Bence bigün bu konuyu özel olarak konuşun ve o gün birdaha açmamak üzere kapatın gitsin.Sürekli önünüze çıkmasın
Dilerim halledersinizopuyorumnanaktan
Sende aile yapını anlat, eğer sevgilinin yanında çok harcama yaptıysan çekiniyodur ben ona bu hayatı yaşatamam diye.Yanında çok fazla harcama yapma bence ve bu gibi ayrıntılara dikkat et. İnsanların karakterlerinin çok farklı olduğunu seni eski kız arkadaşıyla karıştırmaması gerektiğini bunun seni üzdüğünü filan söyle. Eğer bu sebeple ayrılacak olsaydım 4 yıl beklemezdim de.Bence bigün bu konuyu özel olarak konuşun ve o gün birdaha açmamak üzere kapatın gitsin.Sürekli önünüze çıkmasın
Dilerim halledersinizopuyorumnanaktan