Herkese merhaba. Bir derdimi paylaşmak istiyorum şimdiden sabırla okuyup cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Kızlar benim 3 gün sonra nikahım 1,5 ay sonra da düğünüm var. 1 senedir nişanlıyız. Nişanlımın ailesi farklı bir ilde oturuyor. Biz nişanlandığımızdan beri ailesi ne eksik ne alınacak ne yaptınız diye bir kere arayıp sormadılar. İki il arası mesafe 2 saat. Ev tuttuk eşya yerleştirdik bir kere merak edip gelip bakmadılar. Herneyse asıl konu, nikahım olduğu için bir gece önceden geleceklermiş, nikahtan sonra hemen döneceklermiş. nişanlım “ annem ve babam yatak odasında yatar” dedi. Ben o odaya kendi eşyalarımı koydum. Yerli bir öfke mi bilmiyorum ama daha benim yatmadığım yatakta yatmalarını istemiyorum nedense.Kızlar bilmiyorum, fazla mı abartıyorum ama Üstelik nişanlım bana böyle böyle yaptım dedi “ bak bu günden davet edelim şöyle yaparız “ demedi. Bana geldi ve annemler 1 gece önceden gelecek. Yatak odasında yatacaklar. Kalanlar da salonla odada yatıracağım dedi. Ne düşünüyorsunuz, ne yapmalıyım?