Nasıl İkna edebilirim ...

kalbimparamparca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
131
45
13
Kızlar umarım konu başlığını doğru seçmişimdir çünkü bu durumun estetikten çok bdv ile daha uyumlu olduğunu düşünüyorum umarım ban yemem
ben bir kaç yıldır meme büyütme estetiği olmak istiyorum ... para biriktirdim doktor buldum ama şöyle bir sıkıntı varki ailem bu duruma pek sıcak bakmıyor meme estetiği olmamı istemiyor daha oturup detaylı konuşmadım ama hafiften konusunu açtığımda annem belirtti ... ama ben gerçekten çok istiyorum sizce nasıl ikna edebilirim babama ne diyebilirim mesela

Benim arkadasim olduktan sonra halasinda kaldi birkac gun evde erkek yoktu malum cunku 1 hafta falan dikis vs aciyor baska yerde kalma ihtimalin var mi? Ailen musade ederse babana demene gerek bile yok memelerine bakacak degil illaki anlar belki bi gun ama nasil olsa olan olduktan sonra kalkipta memenimi yaptirdin demez herhalde:) bende yaptirmak isterdimde onceliklerim baska bide malum en az 25 30 bin lazim sanirim ah ahh:)

Yaşınız kaç ailenizle birlikte mi yaşıyorsunuz ? Söylemek zorunda mısınız ?

Annemide ikna edemedim daha bu arada ben 15 bin fiyat aldım özel bir doktorda 25-30 çok değilmi

hem söyle durumda var. gögüslerin su an nasil bilmiyorum ama benimkilerde cok kücüktü korunma hapi kullandigimda sismislerdi.

Cok kucukse oyle birden acaip buyumuyor ,cok asiri bi fark olmaz disaridan,dolgulu giyip buyuk gosterin bir sure gozleri alissin ,sonra ameliyat olursunuz,babaya soylemek nedir

hic bir risk yok densede bir arkadasimda bir yeri zedelediler cocugu emziremedi bir gögsüyle.

is arkadasimin ablasi yaptirmisti dogumdan sonra emzirdi gögüsler berbat bir sekilde kayma yapti. simdi ikinci estetige parasi yok

kankamin yaralari iyilesmedi. meme ucundan kaburgaya kadar kocaman yaralar kaldi yanik yarasi gibi.

birde silikonlar bazi kadinlarda sorun yapiyormus tv de görmüstüm kadinlar bir sürü sorun yasamis bas agrisi dönmesi gibi.

ben ailene hak veriyorum 21 sin. bicak degen yer eskisi gibi olmuyor.

bende cok burun istiyorum 5 senedir yaptircam yok yaptirmicam la geciyor zamanim...

Birde psikolojik olarak böyle bir şeye hazırmısınız.sonuç itibariyle yapay bişey gerçek değil yani bilmiyorum verdiği his nasıl ama ileride eşiniz hayal kırıklığına uğramasın

Yaşım 21 ailemle yaşıyorum söylemesem bile belli olur
Kendimden pay biçtim söylemesem kimse anlamaz sürekli extra doldulu iç çamaşırı kullandığım için zaten istediğim boyutta duruyor yaptırınca boyutu aynı olacak haliyle o zaman eğer çekindiğiniz kişi babaysa babaya hiç söylemeyin anneye söyleyin hareket edebilecek duruma gelene kadar bir arkadaşınızda veya akrabanızda kalın anneyi kolay ikna edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…