Nasıl İkna edebilirim ...

Birde psikolojik olarak böyle bir şeye hazırmısınız.sonuç itibariyle yapay bişey gerçek değil yani bilmiyorum verdiği his nasıl ama ileride eşiniz hayal kırıklığına uğramasın😂
Kesinlikle katılıyorum 🙏

Benim bir tanıdığım kocasından gizli yaptırmıştı. Kist var, ameliyat olmam gerekiyor falan demiş.

Boyutundan dolayı mı pişmansınız
Hayır zaten küçük bir şey koyulmuştu . Sonra ben evlendim hamile kaldım . Emzirme dönemi ne eziyetler çektim . Emzirme bitti
Şimdi yamuk yumuk nenemin memesi gibi oldu dizlerime doğru sarktı ve artık çok rahatsız ediyor beni . Aklım olsa hiç ama hiç doğallığını bozmam. Minik memelerimi özledim inek gibi geziyorum ortada .

Kendimden pay biçtim söylemesem kimse anlamaz sürekli extra doldulu iç çamaşırı kullandığım için zaten istediğim boyutta duruyor yaptırınca boyutu aynı olacak haliyle o zaman eğer çekindiğiniz kişi babaysa babaya hiç söylemeyin anneye söyleyin hareket edebilecek duruma gelene kadar bir arkadaşınızda veya akrabanızda kalın anneyi kolay ikna edersiniz
Annem babama söylemeden hiç bir şey yaptırmaz 🤣😞 katı bir babam yok ama annem sırf izin vermesin diye git babana sor der babamda anlarsa annemin istemediğini sıkıntı olur izin alamam 🤣

Hayır zaten küçük bir şey koyulmuştu . Sonra ben evlendim hamile kaldım . Emzirme dönemi ne eziyetler çektim . Emzirme bitti
Şimdi yamuk yumuk nenemin memesi gibi oldu dizlerime doğru sarktı ve artık çok rahatsız ediyor beni . Aklım olsa hiç ama hiç doğallığını bozmam. Minik memelerimi özledim inek gibi geziyorum ortada .
Küçük koyulmasına rağmen böyle olduysa 😵 ben 500 cc civarı düşünüyorum

Küçük koyulmasına rağmen böyle olduysa 😵 ben 500 cc civarı düşünüyorum
Ciddi misinnnn çok büyük 🙀🙀🙀 benim 250 cc üstelik . Emzirme döneminde nasıl da büyüdüler nasıl şiştiler dokunamıyordum bile ağrı sızı içinde . Bence çok iyi düşün çok ciddi bir kararmış . Ben de 27 yaşındaydım yaptırdım bir anlık heves heyecan 7 yıl olacak en yakın zamanda çıkartıracağım en güzeli doğal olanı . Ben de ailemden gizli oldum kimseye söylemedim hala bilmezler ama çok pişmanımm

Ciddi misinnnn çok büyük 🙀🙀🙀 benim 250 cc üstelik . Emzirme döneminde nasıl da büyüdüler nasıl şiştiler dokunamıyordum bile ağrı sızı içinde . Bence çok iyi düşün çok ciddi bir kararmış . Ben de 27 yaşındaydım yaptırdım bir anlık heves heyecan 7 yıl olacak en yakın zamanda çıkartıracağım en güzeli doğal olanı . Ben de ailemden gizli oldum kimseye söylemedim hala bilmezler ama çok pişmanımm
Nasıl gizlediniz 🤭 gerçi 250 cc küçük ama keşke bende saklayabilsem 🙆🏻‍♀️ Kimse bilsin istemem açıkçası

Ben doğumdan sonra yaptırdım ama kendim için hayatımda yaptığım en güzel şeylerden biri 🥰 doktor um çok dogalciydi, ne kadar desem de çok büyük koymadı tam hatırlayamıyorum kac koymustu 240 falandı heralde ama çok güzel oldu. İç çamaşırı almaya gidince memelerimi gören satıcılar bile daha fazla ilgilenir oldu valla 😂
Bu arada 500 çok fazla değil mi? Arkadaşım 300lü bişey koydurmustu baya büyük yani.
Tabi birde emzirme olayı var o nasıl olur bilemedim.

Nasıl gizlediniz 🤭 gerçi 250 cc küçük ama keşke bende saklayabilsem 🙆🏻‍♀️ Kimse bilsin istemem açıkçası
Ben başka şehirdeyim onlar başka şehirde gittim oldum ameliyat söylemedim de . Ayrıca erkeklerin de pek hoşuna gitmiyor bence . Yani ilerde evlenirsen eşin çok da olumlu bakmayabilir. Benim eşime yapay geliyor mesela . Tamam yumuşak falan ama yinede anlaşılıyor dokununca z

Ben başka şehirdeyim onlar başka şehirde gittim oldum ameliyat söylemedim de . Ayrıca erkeklerin de pek hoşuna gitmiyor bence . Yani ilerde evlenirsen eşin çok da olumlu bakmayabilir. Benim eşime yapay geliyor mesela . Tamam yumuşak falan ama yinede anlaşılıyor dokununca z
Benim eşim de istememişti ama şimdi bayılıyor . Hicde yapay değil. Yaptırdığımi bilmeyenler anlamıyor bile.

Back
X