- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- 658
- Konu Sahibi kalbimparamparca
Asla ama asla tavsiye etmem . Ben yaptırdım gençlik heyecanı vs . O kadar pişmanım ki . Şimdi çıkarttırmak için doktor bakıyorum . Doğalı gibisi yok .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılıyorumBirde psikolojik olarak böyle bir şeye hazırmısınız.sonuç itibariyle yapay bişey gerçek değil yani bilmiyorum verdiği his nasıl ama ileride eşiniz hayal kırıklığına uğramasın![]()
Boyutundan dolayı mı pişmansınızAsla ama asla tavsiye etmem . Ben yaptırdım gençlik heyecanı vs . O kadar pişmanım ki . Şimdi çıkarttırmak için doktor bakıyorum . Doğalı gibisi yok .
SormadımNisanliniz ne diyor bu konuya?
Hayır zaten küçük bir şey koyulmuştu . Sonra ben evlendim hamile kaldım . Emzirme dönemi ne eziyetler çektim . Emzirme bittiBoyutundan dolayı mı pişmansınız
Annem babama söylemeden hiç bir şey yaptırmazKendimden pay biçtim söylemesem kimse anlamaz sürekli extra doldulu iç çamaşırı kullandığım için zaten istediğim boyutta duruyor yaptırınca boyutu aynı olacak haliyle o zaman eğer çekindiğiniz kişi babaysa babaya hiç söylemeyin anneye söyleyin hareket edebilecek duruma gelene kadar bir arkadaşınızda veya akrabanızda kalın anneyi kolay ikna edersiniz
Küçük koyulmasına rağmen böyle olduysaHayır zaten küçük bir şey koyulmuştu . Sonra ben evlendim hamile kaldım . Emzirme dönemi ne eziyetler çektim . Emzirme bitti
Şimdi yamuk yumuk nenemin memesi gibi oldu dizlerime doğru sarktı ve artık çok rahatsız ediyor beni . Aklım olsa hiç ama hiç doğallığını bozmam. Minik memelerimi özledim inek gibi geziyorum ortada .
Hiç yok değil amahiç mi yok ? da böyle bir psikolojiye girdiniz
Ciddi misinnnn çok büyükKüçük koyulmasına rağmen böyle olduysaben 500 cc civarı düşünüyorum
Nasıl gizledinizCiddi misinnnn çok büyükbenim 250 cc üstelik . Emzirme döneminde nasıl da büyüdüler nasıl şiştiler dokunamıyordum bile ağrı sızı içinde . Bence çok iyi düşün çok ciddi bir kararmış . Ben de 27 yaşındaydım yaptırdım bir anlık heves heyecan 7 yıl olacak en yakın zamanda çıkartıracağım en güzeli doğal olanı . Ben de ailemden gizli oldum kimseye söylemedim hala bilmezler ama çok pişmanımm
21 yaşındayım yanlış kararlar verecek yaşı geçtiğimi düşünüyorum ama tabiBu kararı vermek içinyaşın biraz küçükmüş.Bence biraz ertele Allah korusun öyle basit bir ameliyat değil
O zaman son çare ikisinden de gizli yaptırınAnnem babama söylemeden hiç bir şey yaptırmazkatı bir babam yok ama annem sırf izin vermesin diye git babana sor der babamda anlarsa annemin istemediğini sıkıntı olur izin alamam
![]()
Ben başka şehirdeyim onlar başka şehirde gittim oldum ameliyat söylemedim de . Ayrıca erkeklerin de pek hoşuna gitmiyor bence . Yani ilerde evlenirsen eşin çok da olumlu bakmayabilir. Benim eşime yapay geliyor mesela . Tamam yumuşak falan ama yinede anlaşılıyor dokununca zNasıl gizledinizgerçi 250 cc küçük ama keşke bende saklayabilsem
Kimse bilsin istemem açıkçası
500 derkenKüçük koyulmasına rağmen böyle olduysaben 500 cc civarı düşünüyorum
Benim eşim de istememişti ama şimdi bayılıyor . Hicde yapay değil. Yaptırdığımi bilmeyenler anlamıyor bile.Ben başka şehirdeyim onlar başka şehirde gittim oldum ameliyat söylemedim de . Ayrıca erkeklerin de pek hoşuna gitmiyor bence . Yani ilerde evlenirsen eşin çok da olumlu bakmayabilir. Benim eşime yapay geliyor mesela . Tamam yumuşak falan ama yinede anlaşılıyor dokununca z