- 20 Ocak 2010
- 47.194
- 175.139
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
Valla kücük meme hep avantaj ben çok gençken kücücüktü o zamanda kilom yoktu sutyen takmacan ucuna bant yapıştırır gezerdimİnsanlar neden büyük meme seviyor ben de anlamıyorum ya.
34-36 beden belim varken D kup sütyen takıyordum. Allahım o nasıl bir çile. Saklamak için uğraş dur, dikkat çekmekten hiç hoşlanmam ama malesef gayet fark ediliyordu. Sonradan kilo aldım biraz da orantılandı en azından.
şimdi doğum emzirme derken de neneme döndü. Ah korkmasam gidip aldıracağım yarısını, oh hayali bile güzel toparlayıcı sütyenden kurtulmak.
Konu sahibi siz ne kadar büyüteceksiniz ki zaten öyle orantısız balon gibi şişirmeyeceklerdir. Babanız fark eder mi gerçekten?
Babam asla fark etmez ama aileme söylemeden ameliyat olursam annem fark eder ve cıngar çıkabilirİnsanlar neden büyük meme seviyor ben de anlamıyorum ya.
34-36 beden belim varken D kup sütyen takıyordum. Allahım o nasıl bir çile. Saklamak için uğraş dur, dikkat çekmekten hiç hoşlanmam ama malesef gayet fark ediliyordu. Sonradan kilo aldım biraz da orantılandı en azından.
şimdi doğum emzirme derken de neneme döndü. Ah korkmasam gidip aldıracağım yarısını, oh hayali bile güzel toparlayıcı sütyenden kurtulmak.
Konu sahibi siz ne kadar büyüteceksiniz ki zaten öyle orantısız balon gibi şişirmeyeceklerdir. Babanız fark eder mi gerçekten?
hahaNe oldu izin alabildin mi konu sahibi anne ben füze taktırcam de bakalim bekliyoruz annenin cevabını
Herkesin zevki tabi, bende göğüs çatalı severim dekoltede. Ama öyle sarkık sarkık değil tabi, dik ve sıkıValla kücük meme hep avantaj ben çok gençken kücücüktü o zamanda kilom yoktu sutyen takmacan ucuna bant yapıştırır gezerdimkiloyla birlikte yağ doldu sarktı benimde hayalim para denkleştirip iyice kücülttürüp dikleştirmek sütyenlere elveda zaten kücük meme dekoltesi sexi olan asıl o ortadan fışkıran memeler değil
aynen sizin gibiyim. Büyük göğüs hiç sevmem, benimkiler küçük, kilo alınca güzel duruyorlar ama kilo verince sarkmalar oldu. Ben de biraz daha kilo verip sonra dikleştirme istiyorum ama dikiş izi çok çirkin durur diye çekiniyorum. Yok mu acaba başka bir çözümü? Yani küçük göğüs için dikiş izsiz dikleştirme yöntemi var mı?Valla kücük meme hep avantaj ben çok gençken kücücüktü o zamanda kilom yoktu sutyen takmacan ucuna bant yapıştırır gezerdimkiloyla birlikte yağ doldu sarktı benimde hayalim para denkleştirip iyice kücülttürüp dikleştirmek sütyenlere elveda zaten kücük meme dekoltesi sexi olan asıl o ortadan fışkıran memeler değil
İyide daha büyür ki hamilelikte büyür emzirince bile degisio benim 21 yaşımdaki gibi değil mesela acele etme bence:)Yaşım 21 ailemle yaşıyorum söylemesem bile belli olur
e çok ufak göğüslü olarak gayet iyi anlıyorum inşallah ailen güzel tepki verir ve sağlıkla büyük göğüse ka
hamilelikte en çok sevindiğim belirtisi olucak sanırımİyide daha büyür ki hamilelikte büyür emzirince bile degisio benim 21 yaşımdaki gibi değil mesela acele etme bence:)
Ailede herkes bilsin bence ya.Olaki bir sorun olustu falan ki her ameliyatin riski az da olsa vardir..Ben de 7 yil once yaptirdim gogus buyutme silikonu..Oyle bir haftada iyilesme beklemeyin.Ya da benimki gec iyilesti bilemiyorum..Yasiniz da kucuk bence babadan gizli yaptirmayin..Simdi bi! Babanizi tanimiyiruz.Yani onu nasil ikna edeceginizi en iyi siz bilirsiniz..Goguslerim cok kucuk ve artik buyuk meme istiyorum deyin..Kızlar umarım konu başlığını doğru seçmişimdir çünkü bu durumun estetikten çok bdv ile daha uyumlu olduğunu düşünüyorum umarım ban yemem
ben bir kaç yıldır meme büyütme estetiği olmak istiyorum ... para biriktirdim doktor buldum ama şöyle bir sıkıntı varki ailem bu duruma pek sıcak bakmıyor meme estetiği olmamı istemiyor daha oturup detaylı konuşmadım ama hafiften konusunu açtığımda annem belirtti ... ama ben gerçekten çok istiyorum sizce nasıl ikna edebilirimbabama ne diyebilirim mesela
Ayrica olaki yaptirirsaniz sakkkkinnn ha kilo almayin sakinAilede herkes bilsin bence ya.Olaki bir sorun olustu falan ki her ameliyatin riski az da olsa vardir..Ben de 7 yil once yaptirdim gogus buyutme silikonu..Oyle bir haftada iyilesme beklemeyin.Ya da benimki gec iyilesti bilemiyorum..Yasiniz da kucuk bence babadan gizli yaptirmayin..Simdi bi! Babanizi tanimiyiruz.Yani onu nasil ikna edeceginizi en iyi siz bilirsiniz..Goguslerim cok kucuk ve artik buyuk meme istiyorum deyin..
Merhaba 7 yıl da deforme oluştu mu suan durumunuz nedirAilede herkes bilsin bence ya.Olaki bir sorun olustu falan ki her ameliyatin riski az da olsa vardir..Ben de 7 yil once yaptirdim gogus buyutme silikonu..Oyle bir haftada iyilesme beklemeyin.Ya da benimki gec iyilesti bilemiyorum..Yasiniz da kucuk bence babadan gizli yaptirmayin..Simdi bi! Babanizi tanimiyiruz.Yani onu nasil ikna edeceginizi en iyi siz bilirsiniz..Goguslerim cok kucuk ve artik buyuk meme istiyorum deyin..
Babana niye söyleyeceksin yada baba ben meme büyütme ameliyatımi olacam diyeceksin.Kızlar umarım konu başlığını doğru seçmişimdir çünkü bu durumun estetikten çok bdv ile daha uyumlu olduğunu düşünüyorum umarım ban yemem
ben bir kaç yıldır meme büyütme estetiği olmak istiyorum ... para biriktirdim doktor buldum ama şöyle bir sıkıntı varki ailem bu duruma pek sıcak bakmıyor meme estetiği olmamı istemiyor daha oturup detaylı konuşmadım ama hafiften konusunu açtığımda annem belirtti ... ama ben gerçekten çok istiyorum sizce nasıl ikna edebilirimbabama ne diyebilirim mesela
Kesin 500 yaptr bende 500..yaptrdm sizin gibi fiziğim tam oldiİri yapılıyım boyum 1.75 70-72 kilo arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?