Nasıl İkna edebilirim ...

İnsanlar neden büyük meme seviyor ben de anlamıyorum ya.
34-36 beden belim varken D kup sütyen takıyordum. Allahım o nasıl bir çile. Saklamak için uğraş dur, dikkat çekmekten hiç hoşlanmam ama malesef gayet fark ediliyordu. Sonradan kilo aldım biraz da orantılandı en azından.
şimdi doğum emzirme derken de neneme döndü. Ah korkmasam gidip aldıracağım yarısını, oh hayali bile güzel toparlayıcı sütyenden kurtulmak.
Konu sahibi siz ne kadar büyüteceksiniz ki zaten öyle orantısız balon gibi şişirmeyeceklerdir. Babanız fark eder mi gerçekten?
Valla kücük meme hep avantaj ben çok gençken kücücüktü o zamanda kilom yoktu sutyen takmacan ucuna bant yapıştırır gezerdim 😁 kiloyla birlikte yağ doldu sarktı 🥴 benimde hayalim para denkleştirip iyice kücülttürüp dikleştirmek sütyenlere elveda :27: zaten kücük meme dekoltesi sexi olan asıl o ortadan fışkıran memeler değil 🤢

İnsanlar neden büyük meme seviyor ben de anlamıyorum ya.
34-36 beden belim varken D kup sütyen takıyordum. Allahım o nasıl bir çile. Saklamak için uğraş dur, dikkat çekmekten hiç hoşlanmam ama malesef gayet fark ediliyordu. Sonradan kilo aldım biraz da orantılandı en azından.
şimdi doğum emzirme derken de neneme döndü. Ah korkmasam gidip aldıracağım yarısını, oh hayali bile güzel toparlayıcı sütyenden kurtulmak.
Konu sahibi siz ne kadar büyüteceksiniz ki zaten öyle orantısız balon gibi şişirmeyeceklerdir. Babanız fark eder mi gerçekten?
Babam asla fark etmez ama aileme söylemeden ameliyat olursam annem fark eder ve cıngar çıkabilir 🤣🤣🤣 dolayısıyla herkez öğrenmiş olur

Benim de burun estetiğime babam karşıydı annemi bir şekilde ikna ettim. Ne zaman doktoran ameliyat gününü aldık, babama şu gün ameliyatım var diye haber verdim :KK54: Her şey olup bittikten sonra haber etmek en iyisi bazen izin almaya çalışmak insanı yorar siz de aynı taktiği deneyebilirsiniz...

Valla kücük meme hep avantaj ben çok gençken kücücüktü o zamanda kilom yoktu sutyen takmacan ucuna bant yapıştırır gezerdim 😁 kiloyla birlikte yağ doldu sarktı 🥴 benimde hayalim para denkleştirip iyice kücülttürüp dikleştirmek sütyenlere elveda :27: zaten kücük meme dekoltesi sexi olan asıl o ortadan fışkıran memeler değil 🤢
Herkesin zevki tabi, bende göğüs çatalı severim dekoltede. Ama öyle sarkık sarkık değil tabi, dik ve sıkı 😜

Valla kücük meme hep avantaj ben çok gençken kücücüktü o zamanda kilom yoktu sutyen takmacan ucuna bant yapıştırır gezerdim 😁 kiloyla birlikte yağ doldu sarktı 🥴 benimde hayalim para denkleştirip iyice kücülttürüp dikleştirmek sütyenlere elveda :KK53: zaten kücük meme dekoltesi sexi olan asıl o ortadan fışkıran memeler değil 🤢
aynen sizin gibiyim. Büyük göğüs hiç sevmem, benimkiler küçük, kilo alınca güzel duruyorlar ama kilo verince sarkmalar oldu. Ben de biraz daha kilo verip sonra dikleştirme istiyorum ama dikiş izi çok çirkin durur diye çekiniyorum. Yok mu acaba başka bir çözümü? Yani küçük göğüs için dikiş izsiz dikleştirme yöntemi var mı?

Sen 500 deyince biraz gezindim nette nasil duruyor diye. 280 yaptıran bir kızın bile memeleri bile bana büyük geldi. Benimkiler küçük, zaten sutyen pek takmam aşırı rahatım böyle.
Cidden füze gibi memelerlemi dolaşmak istiyorsun. Hem cok yapay durur hemde ne biliyim ya yaşın cok küçük ilerde pişman olursun

Son düzenleme:
Göğüs ölçüsü kilo alınca değişiyor. Hamilelikte değişiyor. Yanı bana göre silikon ttaktırmak cesaret isteyn bir şey. Sonrasında riskleri vs de var diye biliyorum. Büyük göğüs de rahatsız edici bir durum. Büyük göğüslü kadınlar da sürekli toparlayıcı takmak zorundalar sirt ağrısı vs yaşıyorlar. Benim bir arkadaşım boyu 153 flndi göğüsleri boyuna ve kilosuna göre büyüktü. Biraz kötü duruyordu mesela.
Yine de çok istiyorsanız burada böyle yazmamiz sizi vazgeçirmez. Annenizi ikna edin yaptırın. Durup dururken babanıza söylemek uygun olmaz yanı

benim arkadaşım yaptırdı. hayatının en acılı günleriydi sanırım, mahvoldu ilk bir ay yürürken bile canı acıyordu onda çok uzun süre sürdü etkileri. ailesi rahatsız olduğunu biliyordu sanırım babasına da annesi söylemişti. ben cesaret edemem herhalde yaptırmaya, hamile kalsan emzirsen çok kötü olabiliyor sonrasında. ve ellendiğinde ciddi manada belli oluyor, eğer çocuk öncesi cinsel ilişki için diyorsan (ki öyle yazmışsın) evet görüntüsü güzel olabilir ama ellediğinde hoşuna giden bir erkek hiç duymadım. kendin gözüne güzel görünmesi için istiyorsan o ayrı. ben erkek olsam elleyemezdim sevmiyorum :-)
annenle konuş en iyisi, söylememe imkanın varsa söyleme de bir yorumda 500cc demişsin, gittiğin doktor kasap tarzı bir doktor değilse senin boy kilona uygun olanı kendi karar verir zaten. büyük memeli olucam diye de dışarıdan irrite edici durmayın.

Kızlar umarım konu başlığını doğru seçmişimdir çünkü bu durumun estetikten çok bdv ile daha uyumlu olduğunu düşünüyorum umarım ban yemem 😰
ben bir kaç yıldır meme büyütme estetiği olmak istiyorum ... para biriktirdim doktor buldum ama şöyle bir sıkıntı varki ailem bu duruma pek sıcak bakmıyor meme estetiği olmamı istemiyor daha oturup detaylı konuşmadım ama hafiften konusunu açtığımda annem belirtti ... ama ben gerçekten çok istiyorum sizce nasıl ikna edebilirim 😌😞 babama ne diyebilirim mesela 🤣🤣
Ailede herkes bilsin bence ya.Olaki bir sorun olustu falan ki her ameliyatin riski az da olsa vardir..Ben de 7 yil once yaptirdim gogus buyutme silikonu..Oyle bir haftada iyilesme beklemeyin.Ya da benimki gec iyilesti bilemiyorum..Yasiniz da kucuk bence babadan gizli yaptirmayin..Simdi bi! Babanizi tanimiyiruz.Yani onu nasil ikna edeceginizi en iyi siz bilirsiniz..Goguslerim cok kucuk ve artik buyuk meme istiyorum deyin..

Ailede herkes bilsin bence ya.Olaki bir sorun olustu falan ki her ameliyatin riski az da olsa vardir..Ben de 7 yil once yaptirdim gogus buyutme silikonu..Oyle bir haftada iyilesme beklemeyin.Ya da benimki gec iyilesti bilemiyorum..Yasiniz da kucuk bence babadan gizli yaptirmayin..Simdi bi! Babanizi tanimiyiruz.Yani onu nasil ikna edeceginizi en iyi siz bilirsiniz..Goguslerim cok kucuk ve artik buyuk meme istiyorum deyin..
Ayrica olaki yaptirirsaniz sakkkkinnn ha kilo almayin sakin 🤣 ben 47 kilo iken yaptirdim boyum 168.O zaman muhtesem duruyordu ozellikle bikini ile ..Ama su an 65 kiloyum ve gercekten kotu duruyor..Kendimi 3 cocuk emzirmis kadin gibi hissediyorum.Cunku kilo alinca sarkma da oluyor haliyle..

Hamilelik ve doğumlar (doğum kiloları), emzirme derken büyüyor zaten. Hiç yaptırmayın derim. Göğüs büyütmenin ileride emzirme ya da şekil bozukluğuna (göğsün süt dolması, büyümesi vs) sebep olup olmayacağını da bilemezsiniz. Bu genç yaşınızda kesi izine de hiç gerek yok bence.

Merhaba 7 yıl da deforme oluştu mu suan durumunuz nedir 😊

Kızlar umarım konu başlığını doğru seçmişimdir çünkü bu durumun estetikten çok bdv ile daha uyumlu olduğunu düşünüyorum umarım ban yemem 😰
ben bir kaç yıldır meme büyütme estetiği olmak istiyorum ... para biriktirdim doktor buldum ama şöyle bir sıkıntı varki ailem bu duruma pek sıcak bakmıyor meme estetiği olmamı istemiyor daha oturup detaylı konuşmadım ama hafiften konusunu açtığımda annem belirtti ... ama ben gerçekten çok istiyorum sizce nasıl ikna edebilirim 😌😞 babama ne diyebilirim mesela 🤣🤣
Babana niye söyleyeceksin yada baba ben meme büyütme ameliyatımi olacam diyeceksin.

Back
X