- 28 Aralık 2016
- 1.848
- 4.640
- 133
- 40
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
Çünkû yıllarca derdini çektim ki benimden kilodan dolayı büyüktü altı pişer sütyensiz dolanamazsın terler yara bile olur sırtın agırır omuzlarında sütyenden çöküklûkler olurNeden büyük meme sevmiyorsunuz anlayamadım
18 yaş sınırı diye biliyorumYaşin biraz kucukmuş karsi cikmalari cok normal 27 28 olsan neysede
Tamam işte niye konu açtın o zaman git izin al madem 18 yaş sıniri var18 yaş sınırı diye biliyorum
Kimse bilmesin dememin sebebi eğer gizlice yaptırırsan anlaşılmasın istiyorumama küçük te istemiyorum ne yapaciuum benn
Olay resit olamak degil 18 yasina gelmis bile olsa her ergenin her halti ailesinden habersz yiyememesi gibi yasin 21de olsa kucuk olma gercegini degistirmiyor uzgunum. Olgunluga ulasma diye bir sey var sen henuz o sinirin baya baya altindasin18 yaş sınırı diye biliyorum
Sorun zaten hamile kalmadan önceki cinsel hayatıma olan etkisiYaav gizlice yaptırınca 500cc’lik memelerini baban bile fark eder, nasıl olacak o iş? Bence sen bekle, hamile kalınca zaten kocaman olacaklar hele emzirince taş gibi olacak.
Sorun zaten hamile kalmadan önceki cinsel hayatıma olan etkisiYani büyük memenin daha çekici dursuğunu düşünüyorum tabi bana göre
Bilmem ki belki farklidir, belkide benimkiler küçük diye gelmiyor ele.Dışardan bu işi anlayan anlıyorda . Dokununca bariz eline protezler geliyor . Tercih meselesi benim eşim doğallıktan yana. Ben evlenmeden eşimi tanımadan önce yaptırdım .
Benim arkadaşım eşim büyük istiyor demişti doktora doktorda suratsız otoriter biriydi, eşin koca memeli bulsun o zaman deyip yapmamıştıEv arkadaşım yaptırdı, bütün süreçte yanındaydım. Hiç memesi yoktu, 250lik bile füze gibi durdu. İyi bir doktora ben 500lük istiyorum deseniz, oldu bir de alevli meyve tabağı yaptıralım mı der.
Yok artıkBenim arkadaşım eşim büyük istiyor demişti doktora doktorda suratsız otoriter biriydi, eşin koca memeli bulsun o zaman deyip yapmamıştı
Kıyamam ya, 500 cc bunun için mi yaniSorun zaten hamile kalmadan önceki cinsel hayatıma olan etkisiYani büyük memenin daha çekici dursuğunu düşünüyorum tabi bana göre
Heralde yani sen doktora pazardan domates sipariş eder gibi ben 500 istiyorum ben 800 istiyorum diyemezsin yani. O zaman estetik doktoru olmasının mantığı nerde kalır?Yok artık
İnsanlar neden büyük meme seviyor ben de anlamıyorum ya.Çünkû yıllarca derdini çektim ki benimden kilodan dolayı büyüktü altı pişer sütyensiz dolanamazsın terler yara bile olur sırtın agırır omuzlarında sütyenden çöküklûkler olursen bu genç yaşında bunları cekmek istiyor musun. Bende paramı denkleştirince fazla derisini aldırıp rahatlıyacağım zayıfladığım için zaten artık kücükler
Hayır tabikide o en son sebebiKıyamam ya, 500 cc bunun için mi yani
Benim istediğim boyut 500 cc ne kadar takılacağına tabiki o karar verir ama 300 taktırmam yaniHeralde yani sen doktora pazardan domates sipariş eder gibi ben 500 istiyorum ben 800 istiyorum diyemezsin yani. O zaman estetik doktoru olmasının mantığı nerde kalır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?