Nasıl İkna edebilirim ...

Neden büyük meme sevmiyorsunuz anlayamadım
Çünkû yıllarca derdini çektim ki benimden kilodan dolayı büyüktü altı pişer sütyensiz dolanamazsın terler yara bile olur sırtın agırır omuzlarında sütyenden çöküklûkler olur sen bu genç yaşında bunları cekmek istiyor musun. Bende paramı denkleştirince fazla derisini aldırıp rahatlıyacağım zayıfladığım için zaten artık kücükler

Kimse bilmesin dememin sebebi eğer gizlice yaptırırsan anlaşılmasın istiyorum ama küçük te istemiyorum ne yapaciuum benn

Yaav gizlice yaptırınca 500cc’lik memelerini baban bile fark eder, nasıl olacak o iş? Bence sen bekle, hamile kalınca zaten kocaman olacaklar hele emzirince taş gibi olacak.

18 yaş sınırı diye biliyorum
Olay resit olamak degil 18 yasina gelmis bile olsa her ergenin her halti ailesinden habersz yiyememesi gibi yasin 21de olsa kucuk olma gercegini degistirmiyor uzgunum. Olgunluga ulasma diye bir sey var sen henuz o sinirin baya baya altindasin

Yaav gizlice yaptırınca 500cc’lik memelerini baban bile fark eder, nasıl olacak o iş? Bence sen bekle, hamile kalınca zaten kocaman olacaklar hele emzirince taş gibi olacak.
Sorun zaten hamile kalmadan önceki cinsel hayatıma olan etkisi Yani büyük memenin daha çekici dursuğunu düşünüyorum tabi bana göre

Ev arkadaşım yaptırdı, bütün süreçte yanındaydım. Hiç memesi yoktu, 250lik bile füze gibi durdu. İyi bir doktora ben 500lük istiyorum deseniz, oldu bir de alevli meyve tabağı yaptıralım mı der.
Benim arkadaşım eşim büyük istiyor demişti doktora doktorda suratsız otoriter biriydi, eşin koca memeli bulsun o zaman deyip yapmamıştı

bu yaşta 500 cc nerdeyse ağzınıza gelen göğüslerinizle çok yapay itici durursunuz dalga konusu bile olabilirsiniz. en azından 25e kadar beklemenizi öneririm. fikirleriniz biraz daha oturana kadar yani.

Bence çok saçma bir şey, bir sağlık sorunu yoksa çok gereksiz, böyle bir şey için masrafa ve en önemlisi de bıçak altına yatmaya değmez.

İnsanlar neden büyük meme seviyor ben de anlamıyorum ya.
34-36 beden belim varken D kup sütyen takıyordum. Allahım o nasıl bir çile. Saklamak için uğraş dur, dikkat çekmekten hiç hoşlanmam ama malesef gayet fark ediliyordu. Sonradan kilo aldım biraz da orantılandı en azından.
şimdi doğum emzirme derken de neneme döndü. Ah korkmasam gidip aldıracağım yarısını, oh hayali bile güzel toparlayıcı sütyenden kurtulmak.
Konu sahibi siz ne kadar büyüteceksiniz ki zaten öyle orantısız balon gibi şişirmeyeceklerdir. Babanız fark eder mi gerçekten?

500 cc de ne bileyim gercekten cekici seksi filan olagini mi zannediyorsun?
Yani cinsellik sadece kocaman memeden mi ibaret..
Bir doktorla hic gorusup muayene oldun mu 500 cc guzel durur dogal durur dedi mi yoksa kafana gore mi yoksa kendi kararin mi 500 cc?
Ya tabii herkesin kendi karari ben boyle kocaman olsun dikkat ceksin herkes memelerime odaklansin istiyorum diyorsan super fikir..

Heralde yani sen doktora pazardan domates sipariş eder gibi ben 500 istiyorum ben 800 istiyorum diyemezsin yani. O zaman estetik doktoru olmasının mantığı nerde kalır?
Benim istediğim boyut 500 cc ne kadar takılacağına tabiki o karar verir ama 300 taktırmam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…