Nasıl ikna edebilirim

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Bi dans kursu buldumm eşimle gtmk istiyorum. Ama eşim düğünümüz de dahi iki göbek atmayı becerememiş birisi. Ama ben çok istiyorum salsa vs tarzı dans öğrenmek. Tek gtsem başka bir erkek dans eşim olacağı için kıskanıyor. Nasıl ikna edeceğim birlikte bişeyler yapmak istiyorum eşimle. Bi etkinlik vs bişey. Dans olmasa da spor salonuna gidelim dedim bugün bakacağız ama ona da gelmek istemiyo üşeniyor. Bi ara boksa yazılcam filan diyordu ondada kız erkek ayrıdır sanırım. Nasıl ikna etsem de gitsek şu dansa. Çok güzel olurdu. Bi tane var zımba dansı tek gideceğim eğer salsaya gelmezse ama o da akşam saati imiş eşim işten gelince imiş ne yapsam ki karar veremedim. Spor salonundansa dans daha iyi bnce. Sizce ne yapmalıyım

Benim esimde hayatta gelmez dans ogrenmek icin salona filan ayrica ona para vermek istemez ki ben bile vermem. Spor salonu bana göre daha keyifli bir ara gidiyordum ben esimin vskti uygun oldugunda tekrar birlikte yazilmayi dusunuyorum. Ama dans cok sacma valla. Hani size göre harika olabilirde esin benim gibi dusunuyorsa gelmez gelsede keyif almaz zorlamayin. Ortak bisey istiyorsan ortak bir zevk olmalı birtarafin zorla yaptigi ortak aktivite eziyettir.

Back
X