Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni esim hayatta borcu sevmez.nakit alacak guya.takipteyim
Iki kati olacak ne olacak .zaten kredi cekersekte iki kati odeyecegiz diyor.bakalim belki parlak bir fikir gelirBiz nakit alıp biriktirene kadar ev fiyatı ne olur ben de merak ediyorumbizimki de nakit alacakmış
![]()
Iki kati olacak ne olacak .zaten kredi cekersekte iki kati odeyecegiz diyor.bakalim belki parlak bir fikir gelir
Bende katiliyorum pelinim ama baska carede yok hem kira hem birikim cok zor kiraya bir kira daha katip odenebilir ama ayni hesap diyor sevgili enisteneşinize katılıyorum :)
evet kira ödüyorsunuz ve ev fiyatları da artıyor ama bana nedense bunlar krediye faiz ödemekten daha makul geliyor, bankalara gıcığım ondandır belki![]()
Bende katiliyorum pelinim ama baska carede yok hem kira hem birikim cok zor kiraya bir kira daha katip odenebilir ama ayni hesap diyor sevgili enisten![]()
Sorma cok karisik huzur bozuyor cidden dusun dusun bi sekilde para bir yere akacak mecburenaman ne bileyim tam iki ucu pis değnek, ya ev sahibine yedireceksin ya bankaya,
şimdi ben de diyorum ki mesela ayda 4 bin atsak bankaya, 5 yılda faiziyle yaklaşık 300 bin liram olacak,
ama 300 bin lira kredi çeksem ayda 6500 tl civarı bir geri ödeme çıkıyor ve toplam 100 bin liraya yakın faiz, ben 5 yılda 100 bin tl kira ödemeyeceğim ki, alacağım dairenin değeri de o kadar artmayacak 5 yıllık daire alsam +5 yıl ile 10 yıllık artık eski bina kategorisine girecek.
aman işte karışık işler bunlar![]()
Krediye bulaşmazsanız 3-4 seneyi bulmaz evin parasını biriktirmeniz demek ki. Parayı biriktirip nakit almanın nesi mantıklı gelmedi? Şuan gençseniz 3-4 sene sonra yaşlanmayacaksınız, ne bu stres?
Kesinlikle aynı fikirdeyimaman ne bileyim tam iki ucu pis değnek, ya ev sahibine yedireceksin ya bankaya,
şimdi ben de diyorum ki mesela ayda 4 bin atsak bankaya, 5 yılda faiziyle yaklaşık 300 bin liram olacak,
ama 300 bin lira kredi çeksem ayda 6500 tl civarı bir geri ödeme çıkıyor ve toplam 100 bin liraya yakın faiz, ben 5 yılda 100 bin tl kira ödemeyeceğim ki, alacağım dairenin değeri de o kadar artmayacak 5 yıllık daire alsam +5 yıl ile 10 yıllık artık eski bina kategorisine girecek.
aman işte karışık işler bunlar![]()
Ödeyeceğiniz Faiz ne kadar? Biz öylesine baktık 400 bine 700 küsür geri ödeme istendi. Yazık değil mi o faize gidecek paraya kirada daha avantajlısınız.3-4 sene neden kira verelim sizce mantıksız değil mi? 1500 tl kira ödüyoruz her ay,
Ben kesinlikle haklı buluyorm sizi banka faizleri yüksek evet ama ev fiyati da artacak üstelik eviniz olmuş olacak.kiraya para yagdirmak akıl işi değil imkanınız varken almalisiniz3-4 sene neden kira verelim sizce mantıksız değil mi? 1500 tl kira ödüyoruz her ay,
Ödeyeceğiniz Faiz ne kadar? Biz öylesine baktık 400 bine 700 küsür geri ödeme istendi. Yazık değil mi o faize gidecek paraya kirada daha avantajlısınız.
3-4 senede ödeyecekseniz ev almak daha mantıklı olabilir. Kredi süresi kısaldıkça ödenen faiz azalıyor. Biz şubat ayında 50binlik bir ihtiyaç kredisi çekmiştik. 1 yıl için toplam 2bin faiz ödüyoruz. Ama ben ülke koşullarına baktığımızda ev almak yerine nakitte kalmayı tercih edenlerdenim. Eşim çok ısrar etti ama boşver dedim. Faiz yerine uzun vadeli başka şeylerde değerlendirebilirsiniz paranızı.