Nasil insanlar anlamadim gitti

Benim basımda da var daha beterleri belki konumu okumussundur ikizlerim var KV birini ben alicam buyutcem dedi bana ölmek istemiştim hicbisey yapamıyordm eşim destek değildi çünkü aksine suclardi beni 30gunlukken bebeklerim koca bi kavga çıktı değişti herşey çünkü intihar etmeyi düşünmüştüm çok ciddiyim onu benden alacakti takmisti kafayi o kavgadan sonra degisti herşey iyi de kötü de daha çok kotu en son çocuğu eve götürcem on dk sevip getirwyim dedi neden burda sev cay koyayim niye gidicen eve on dk için dedim kizdi etti bana yoldas olsun dedi sana yoldas DOGURMADİM dedim kadın ona bike bende oglumu sana yoldas dogurmadim dedi dusun :KK70: ogun bugundur gelemez Asla da ALAMAZ KV hala der yaz gelsin goturcem hergun diye vermem kizininkini götür derim yani diyecegim guzellikten anlamiyorsa azcik sokarak soyle lafı gec sevsin etsin ama olculu bagimli yapmasina gerek yok şöyle bunu bisey olmaz korkma ucunda olum yok kimse bu yuzden kari bosamaz bosasa benimki bosardi adam deli manyak anaci oyle diyeyim yediğini içtiğini heeseyini icazetki görür ama hayat senin çocuk senin üzülen sen olma
Evet seninkide zor durum ya ben simdi birsey dersem hepsi uzerime hucum edecek kv kp kayinlar gorumceler deli manyak gibiler ayni

sorun ne biliyormusun, bencillik, herseye benim benim gozuyle bakmak. artik dede ve ninelerin torunlarini sevme hakki bile yok, illa izin alacaklar. canim bir arastir dede ve nine ilgisiyle buyuyen cocuklar cok daha oz guvenli, basarili, empatyli, acima hisleri daha cok oluyor, yani bencil olmuyolar. kendi egonu dusunmeden once cocugunu dusun.
Sizin cocuguz varmi bilmiyorum ama sorun gezmeleri sevmeleri degil beni hice sayip adam yerine koymayip cocugu goturmeleri yani demek istedikleri sen.kimsin biz torunumuzu gezdiririz diyorlar bilmem anlatabildim mi

Evet seninkide zor durum ya ben simdi birsey dersem hepsi uzerime hucum edecek kv kp kayinlar gorumceler deli manyak gibiler ayni
Ama bi yerde dur demen gerek yoksa ipin ucunu göremezsin bi daha moral bozmak istemem ama bi ark.ayni seninki gibiydi simdi çocuk eve gitmiyor babannede kalıyor bende ondan ötürü korkmustum sizde geç olmadan bi şekilde anlatın derdinizi

Samirecim bu aile en basindan beri seni takmamis. Hem esin, hem ailesi. Insan basta koyamadigi sert tavri, sonradan koyamiyor. Senin sikintin bu. Tepkini en basindan vermeliydin. Simdi cok zor seni dinlemeleri. Ki zaten sen tepkini ortaya koymaktan korkuyorsun, hepsi birden hucum ederler diyorsun. Herseyi boyle icine atiyorsun, birgun bir sinir krizi gecirirsen şaşirmam. Bi yerde illaki patlayacaksin, omur boyu dayanamazsin bunlara.

Ama bi yerde dur demen gerek yoksa ipin ucunu göremezsin bi daha moral bozmak istemem ama bi ark.ayni seninki gibiydi simdi çocuk eve gitmiyor babannede kalıyor bende ondan ötürü korkmustum sizde geç olmadan bi şekilde anlatın derdinizi
Ins yapacam zaten öyle birsey olsa hic duramam zaten kizim icin duruyorum bu evde

Samirecim bu aile en basindan beri seni takmamis. Hem esin, hem ailesi. Insan basta koyamadigi sert tavri, sonradan koyamiyor. Senin sikintin bu. Tepkini en basindan vermeliydin. Simdi cok zor seni dinlemeleri. Ki zaten sen tepkini ortaya koymaktan korkuyorsun, hepsi birden hucum ederler diyorsun. Herseyi boyle icine atiyorsun, birgun bir sinir krizi gecirirsen şaşirmam. Bi yerde illaki patlayacaksin, omur boyu dayanamazsin bunlara.
Evet bende en sonunda senin dedigin gibi olacagimdan korkuyorum esime dedim boyle boyle beni hice sayıyorlar falan diye soracam dedi bende korktum birsey deme dedim bende ne yapacagimi sasirdim

Benim cocugumu öyle bana sormadan alacaklar,kim olursa olsun basına yıkarım dünyayı.Ezik olmayın.
Benim de basıma geldi bu.
Bos laf konusmuyorum yani.
Sabah Ben uyurken cocugumu almıs bikere gitmiş.
Eve geldiginde birdaha boyle birsey yaparsan seni polise sikayet ederim,o da olmadı kendi elimle öldürürüm seni dedim. O günden beri 'kucagıma alabilirmiyim'diye bile sorar.
Alabilirsin derim azcık:KK53:
:KK57:

Evet bende en sonunda senin dedigin gibi olacagimdan korkuyorum esime dedim boyle boyle beni hice sayıyorlar falan diye soracam dedi bende korktum birsey deme dedim bende ne yapacagimi sasirdim
Hic sasirma korkma da.önce sakin ol bi bu olay mi mevzuu yoksa başka sıkıntılar varmı bilmiyorum yok sayarak söylüyorum tek buysa mevzuu bosanilmaz evden gidilmez kolay olur fırsat verme kimseye çocuğuna sahip çık güzellikle de ki anne baba kızım artik buyuyor herşeyin farkında böyle yaptığınız için beni babasını saymiyor dinlemiyor başına buyruk büyüyor biz babasıyla yani esimle karar aldık artik bize bilgi vermeden goturmeyin bu kızımın da iyiliği gibi şeyler söyleyin esinizle de konusun sorarlarsa bilgisi olduğunu soylesin Allah yardımcnz olsun lütfen korkmayın o sizin çocuğunuz asil onu kaybetmekten korkun ona sahip çıkın

Hic sasirma korkma da.önce sakin ol bi bu olay mi mevzuu yoksa başka sıkıntılar varmı bilmiyorum yok sayarak söylüyorum tek buysa mevzuu bosanilmaz evden gidilmez kolay olur fırsat verme kimseye çocuğuna sahip çık güzellikle de ki anne baba kızım artik buyuyor herşeyin farkında böyle yaptığınız için beni babasını saymiyor dinlemiyor başına buyruk büyüyor biz babasıyla yani esimle karar aldık artik bize bilgi vermeden goturmeyin bu kızımın da iyiliği gibi şeyler söyleyin esinizle de konusun sorarlarsa bilgisi olduğunu soylesin Allah yardımcnz olsun lütfen korkmayın o sizin çocuğunuz asil onu kaybetmekten korkun ona sahip çıkın
TamAm da bunlar guzellikten anlamaz ki eşimi bile dinlemezler

Nasil yapacam ben bunlarla basedemiyorum
Valla aynı kv ve kp den bende de var ben şehir dışındayım ama eltime aynısını yapıyorlar dı bebeğinin yemeğine filan karışıyorlardı ...eltim de misafirlerin yanında Veya hiç kimse olmasa bile onlara bağırıyordu benim çocuğum katılamazsınız diye Sonra kp dedi ki olur olmaz her yerde bizi rezil ediyor bından sonra hiç bişeyine karışmıyoruz şimdi kuzu gibiler eltimin korkusundan hiç bişey yapmıyorlar

Ay aman çok müçük değilse gezdirrsnler ne varr

Seni cok iyi anlıyorum cnm sonra çocuk seni bişeye takmıyor

Ama onlara bunu anlatmak nerdeyse imkansız.

Hoş işlerine gelir yaa..

Cnm sen yinede ağırlığını koy çocuk anne sözü dinlesin.

Çok küçük değilse çocukla anlaşmayı dene bi bakışınla anlasın gidemeyecegini

Ben öyle yapıyorum arada etkili oluyo

Sevmeleri ilgilenmeleri çok güzel. Ama fazlasıda zarar yani
Anne çok zorda kalıyo çocuk az daha büyüyünce. Otoritesini dahi kuramıyo çocuğun üzerinde. Çünkü çocuk biliyo annenin kabul etmeyeceği bir şeyi kabullendirecek birileri var nasılsa

Valla kayınvalıdemle küs olduğum halde karşına geçipte senı öldürürüm falan demem yanı ..
Sonuçta onun torunu alıcak tabıkı kucagına ..
İzin alması gerekıyor ona bişey demyorum ama tepkın çok buyuk olmuş ..
Herkeste aynı tepkiyi vermez. Onun kayınvalıdesı ayrı , senınkıler ayrı..
Senın esın ayrı , konu sahıbının eşi ayrı..
Konularında tanıdıgım kadar samıre böyle bır tepkı verse olay buyur gıbı..
Aynen helcin katılıyorum samire böyle bir tepki verirse olay buyur eski konularından ötürü Allah korusun şiddet vs olabilir.

Samire tmv Samire tmv haklısın canım en azından izin almaları gerek gezmeye giderken sonuçta bu çocuğun uyku saati vs var hergün gezmeye giditesi güzel değil sonuçta küçük bir çocuk o. kızını yarım gün okula yazdirsan nasıl olur seneye devlet anaokuluna en azından alıp goturmezler.

Canım cok sıkkın kizlar deli olmamak elde değil kv kp kızımı kendi kizlari gibi sahipleniyorlar yaa tamam babaannesi dedesi susuyorum susuyorum bende birgun nine olacam diyorum yok illa çileden çıkaracaklar hergun istiyorlar sevmek için hadi onu gectim sevsinler bu defada arabayla gezdirmeye alistirdilar neymis cocuk istiyormuş adi üstünde cocuk ne istedigini bilmiyor ya ben goturmeyin dedikce bunlar bana inat götürüyorlar geçen ben evime cikana kadar elimde sebze falan vardi dedimki goturmeyin diye ben elimdekileri evime biraktim bide baktim arabaya binmiler bugün yine öyle sabah götürdüler bana birsey demeden kendi kizinin çocuğuna gelince agzini acip birsey diyemezler benden cocugumu kaçırır gibi aliyorlar bide neymis efendim havalar isininca hergun gezeceklermis ben gezmelerine birsey demiyorum beni hice sayip sen kim oluyorsun benim torunum gezdiririmde severimde der gibi hareket etmeleri beni çileden çıkarıyor bide eşim ne var bunda kendi annen baban olsaydi birsey demezdin demesi var ya fıtık oluyorum sizce haksizmiyim bi akil verin ne yapabilirim
Çocuk yetiştirmede büyüklerin araya girmeleri çocuk üstünde çok büyük faktör taşımakta rahatsızlığını kırıcı olmadan örnekler vererek izah ediniz

Back
X