Benim basımda da var daha beterleri belki konumu okumussundur ikizlerim var KV birini ben alicam buyutcem dedi bana ölmek istemiştim hicbisey yapamıyordm eşim destek değildi çünkü aksine suclardi beni 30gunlukken bebeklerim koca bi kavga çıktı değişti herşey çünkü intihar etmeyi düşünmüştüm çok ciddiyim onu benden alacakti takmisti kafayi o kavgadan sonra degisti herşey iyi de kötü de daha çok kotu en son çocuğu eve götürcem on dk sevip getirwyim dedi neden burda sev cay koyayim niye gidicen eve on dk için dedim kizdi etti bana yoldas olsun dedi sana yoldas DOGURMADİM dedim kadın ona bike bende oglumu sana yoldas dogurmadim dedi dusun

ogun bugundur gelemez Asla da ALAMAZ KV hala der yaz gelsin goturcem hergun diye vermem kizininkini götür derim yani diyecegim guzellikten anlamiyorsa azcik sokarak soyle lafı gec sevsin etsin ama olculu bagimli yapmasina gerek yok şöyle bunu bisey olmaz korkma ucunda olum yok kimse bu yuzden kari bosamaz bosasa benimki bosardi adam deli manyak anaci oyle diyeyim yediğini içtiğini heeseyini icazetki görür ama hayat senin çocuk senin üzülen sen olma