- 31 Aralık 2015
- 439
- 284
- 18
- Konu Sahibi Samire tmv
Sen ona sahiplenmek mi diyorsun allah aşkına. Benimkiler doğumdan eve geldim küt diye kucağımdan aldı sadece emzirmem için verdi ve hep başımda dikildi. Sonra taşındık yanlarından çocuğu vermediler hep oyladılar verecegiz diye o da öyle oldu ben salak almak için mücadele edeyim. Bu da yetmedi benden habersiz çocuğu kendi nüfuslarına geçirmek için nüfus dairesine gitmişler allahtan memur teyze 60 yaşında ne doğumu git annesi gelsin doğum belgesiyle deyince öyle önüne geçildi durumun. Şimdi 2 dk çocuğunu gezmeye götürüyorlar diye dert yanma bence beterin beteri var haline şükret.Canım cok sıkkın kizlar deli olmamak elde değil kv kp kızımı kendi kizlari gibi sahipleniyorlar yaa tamam babaannesi dedesi susuyorum susuyorum bende birgun nine olacam diyorum yok illa çileden çıkaracaklar hergun istiyorlar sevmek için hadi onu gectim sevsinler bu defada arabayla gezdirmeye alistirdilar neymis cocuk istiyormuş adi üstünde cocuk ne istedigini bilmiyor ya ben goturmeyin dedikce bunlar bana inat götürüyorlar geçen ben evime cikana kadar elimde sebze falan vardi dedimki goturmeyin diye ben elimdekileri evime biraktim bide baktim arabaya binmiler bugün yine öyle sabah götürdüler bana birsey demeden kendi kizinin çocuğuna gelince agzini acip birsey diyemezler benden cocugumu kaçırır gibi aliyorlar bide neymis efendim havalar isininca hergun gezeceklermis ben gezmelerine birsey demiyorum beni hice sayip sen kim oluyorsun benim torunum gezdiririmde severimde der gibi hareket etmeleri beni çileden çıkarıyor bide eşim ne var bunda kendi annen baban olsaydi birsey demezdin demesi var ya fıtık oluyorum sizce haksizmiyim bi akil verin ne yapabilirim