Nasil insanlar anlamadim gitti

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Canım cok sıkkın kizlar deli olmamak elde değil kv kp kızımı kendi kizlari gibi sahipleniyorlar yaa tamam babaannesi dedesi susuyorum susuyorum bende birgun nine olacam diyorum yok illa çileden çıkaracaklar hergun istiyorlar sevmek için hadi onu gectim sevsinler bu defada arabayla gezdirmeye alistirdilar neymis cocuk istiyormuş adi üstünde cocuk ne istedigini bilmiyor ya ben goturmeyin dedikce bunlar bana inat götürüyorlar geçen ben evime cikana kadar elimde sebze falan vardi dedimki goturmeyin diye ben elimdekileri evime biraktim bide baktim arabaya binmiler bugün yine öyle sabah götürdüler bana birsey demeden kendi kizinin çocuğuna gelince agzini acip birsey diyemezler benden cocugumu kaçırır gibi aliyorlar bide neymis efendim havalar isininca hergun gezeceklermis ben gezmelerine birsey demiyorum beni hice sayip sen kim oluyorsun benim torunum gezdiririmde severimde der gibi hareket etmeleri beni çileden çıkarıyor bide eşim ne var bunda kendi annen baban olsaydi birsey demezdin demesi var ya fıtık oluyorum sizce haksizmiyim bi akil verin ne yapabilirim

İlgilenmeleri iyi bisey aslında..tabi sen istemiyorsan o başka gezmeye alışır diye korkuyorsun herhalde..
Boşver sende işini gücünü hallet o sırada, sonuçta seni dinlemiyorlar lehine çevir olayı madem

Sana sormadan alıp gitmelerı tabıkıde saçma..
Ama şuda var aman gezdırsınler sende ona göre yap planını kafa dınlemış olursun..
Ya oyle de her zaman goturmeleri gerekmez bide çocuk gezmeye alisirsa ne yapacam surekli surekli ben gezdiremem ki

İlgilenmeleri iyi bisey aslında..tabi sen istemiyorsan o başka gezmeye alışır diye korkuyorsun herhalde..
Boşver sende işini gücünü hallet o sırada, sonuçta seni dinlemiyorlar lehine çevir olayı madem
Ya oyle de konun annesi benim neden kendi kızlarına ayni şeyi yapmiyorlar onada desinler madem kizim aglayinca hemen bana veriyorlar o zamanda baksınlar diger kizinin çocukları gelince kizimin yuzune bakmıyorlar o zamanda sevsinler

Benim cocugumu öyle bana sormadan alacaklar,kim olursa olsun basına yıkarım dünyayı.Ezik olmayın.
Benim de basıma geldi bu.
Bos laf konusmuyorum yani.
Sabah Ben uyurken cocugumu almıs bikere gitmiş.
Eve geldiginde birdaha boyle birsey yaparsan seni polise sikayet ederim,o da olmadı kendi elimle öldürürüm seni dedim. O günden beri 'kucagıma alabilirmiyim'diye bile sorar.
Alabilirsin derim azcık:KK53:

Benim cocugumu öyle bana sormadan alacaklar,kim olursa olsun basına yıkarım dünyayı.Ezik olmayın.
Eve geldiginde birdaha boyle birsey yaparsan seni polise sikayet ederim,o da olmadı kendi elimle öldürürüm seni dedim. O günden beri 'kucagıma alabilirmiyim'diye bile sorar.
Bende bundan bahsediyorum iste bana desinler benim iznim olursa gotursunler yoksa benim de sabrim taşmak uzere

Bende bundan bahsediyorum iste bana desinler benim iznim olursa gotursunler yoksa benim de sabrim taşmak uzere
Taşsın sabrın,bi cinnet herseyi cözer:D
Ac agzını yum gözünü!OEvlat senin, sen istemeden hic birsey yapamamazlar!

Ezdirme asla kendini.Cadı ol!
Deli deliyi gördümü sopasını saklar.
Beni dinle!

Ya oyle de her zaman goturmeleri gerekmez bide çocuk gezmeye alisirsa ne yapacam surekli surekli ben gezdiremem ki
Alışırsa verıcen onlara gezdırsinler canım boşver sorun ypma şu anların keyfını çıkarrr :))

Valla kayınvalıdemle küs olduğum halde karşına geçipte senı öldürürüm falan demem yanı ..
Sonuçta onun torunu alıcak tabıkı kucagına ..
İzin alması gerekıyor ona bişey demyorum ama tepkın çok buyuk olmuş ..
Herkeste aynı tepkiyi vermez. Onun kayınvalıdesı ayrı , senınkıler ayrı..
Senın esın ayrı , konu sahıbının eşi ayrı..
Konularında tanıdıgım kadar samıre böyle bır tepkı verse olay buyur gıbı..

Valla kayınvalıdemle küs olduğum halde karşına geçipte senı öldürürüm falan demem yanı ..
Sonuçta onun torunu alıcak tabıkı kucagına ..
İzin alması gerekıyor ona bişey demyorum ama tepkın çok buyuk olmuş ..
Herkeste aynı tepkiyi vermez. Onun kayınvalıdesı ayrı , senınkıler ayrı..
Senın esın ayrı , konu sahıbının eşi ayrı..
Konularında tanıdıgım kadar samıre böyle bır tepkı verse olay buyur gıbı..
Haklısınız tabii ki.
Nasıl baslarsan öyle gider sonucta.
Bu zamana kadar hep böyle pasiv kaldıysa
Yapacak birsey yok!Sinirlenmekte yok!

Haklısınız tabii ki.
Nasıl baslarsan öyle gider sonucta.
Bu zamana kadar hep böyle pasiv kaldıysa
Yapacak birsey yok!Sinirlenmekte yok!
Anladığım kadarıyla çok pasif kalmış ..
Çok severım kendısı ama hep syledım .. Zamanında eşinede ailesine gerekenı yapsaydı.. Şuan bunları yaşamazdı ..

Taşsın sabrın,bi cinnet herseyi cözer:KK70:
Ac agzını yum gözünü!OEvlat senin, sen istemeden hic birsey yapamamazlar!

Ezdirme asla kendini.Cadı ol!
Deli deliyi gördümü sopasını saklar.
Beni dinle!
Biaram kötü oldumu kinini kusarlar bunlar ondan da korkuyorum iyice kötü olursak diye

Haksizsin ve simarmissin ilgiden

Benim esimin sulalesi degil cocuklarima bircikolata almak

Elinden tutup birisini parka bakkala goturmemisdir

Hatta yolda karsilassak el gibi ayy diye saclarini oksar gecer mikroplar

Bende hep cocuklarimi el ustunde tutacaklarini surekli gezdireceklerini ummustum safsaf

O yuzden mutlu ol seviyorlar cocugunu

Haksizsin ve simarmissin ilgiden

Benim esimin sulalesi degil cocuklarima bircikolata almak

Elinden tutup birisini parka bakkala goturmemisdir

Hatta yolda karsilassak el gibi ayy diye saclarini oksar gecer mikroplar

Bende hep cocuklarimi el ustunde tutacaklarini surekli gezdireceklerini ummustum safsaf

O yuzden mutlu ol seviyorlar cocugunu
Benim anlatmak istedigimi anlamadiginiz icin size yazacak cevap da bulamiyorum

Back
X