- Konu Sahibi kucuk_marti
-
Konu epey önce acilmis sanırım hatırlayamadim ama abinim olayi belki de kendince ustunluk taslamak ya da yanlis anlasilmaya mahal vermemek olabilirSizce bu eziklik psikolojisi ve caktirmamaya calismak mi? Gecen bi de 'ben senin abinim' falan diyor ki kendisiyle olabildiginde muhatap olmuyorum ve benden uzak durmasini soyluyorum. Agzinda hep bi 'abinim' lafi...
Abinim, ben kimseye o gozle bakmam ayaklari... herkese bi abi gibi yaklasirim, gibi tavri. Evet konuyu acali baya oldu, uzaklastirdim baya kendimden. Su anda da sifir iletisim...Konu epey önce acilmis sanırım hatırlayamadim ama abinim olayi belki de kendince ustunluk taslamak ya da yanlis anlasilmaya mahal vermemek olabilir
Ama siz ona ismiyle mi hitap ediyorsunuz da o sizin ona abi demenizi istiyor yoksa hoşlandığınızı mi düşünüyor?
Actiginiz konunun linkini verebilir misiniz? Bulamiyorum da. Bi okumak istiyorum.Ben bu konunun evli versiyonunu sayfalarca konuştum bilenler bilir. İlk mesajımda adama aşıksın dedim namusuma laf ediyorsun dedi , son mesajda adama aşıktısöyleyeceklerim bu kadar.
Eee abiniz olsun ne var :) neden israrla bunu dile getirme derdinde?Abinim, ben kimseye o gozle bakmam ayaklari... herkese bi abi gibi yaklasirim, gibi tavri. Evet konuyu acali baya oldu, uzaklastirdim baya kendimden. Su anda da sifir iletisim...
Iste yaptiklarini gizleme adina abi ayaklariEee abiniz olsun ne var :) neden israrla bunu dile getirme derdinde?
Adamin psikolojik sorunu mu var deli mi ne :) nişanli bir kiz onunla konuşunca hemen bana yaziyor kafasina mi girdi nedir?
Şu tum kizlar bana hasta egosu da bazisinda da yapay duruyor
Neler yasadiniz kisaca bahsedebilir misiniz?Bana da böylesi dek gelmişti ya.
Yaptı , yaptı sonra abiyim ayaklarına geçti ahahhaha.
Genel olarak sizin bahsettiklerinize benzer sanırım.Neler yasadiniz kisaca bahsedebilir misiniz?
Neden geri cekti manyak mi ne? Bu arada benim gozlemledigim baskasina da dokunmaya calismasi. Sapik heralde.Genel olarak sizin bahsettiklerinize benzer sanırım.
Yanıma gelmeye çalışma , ilgi gösterme , başkası ilgi gösterirse dibimde bitme , çevreden benim hakkımda bilgi toplamaya çalışma , tensel temasa çalışma ( çarpma , dokunma ) vs ... :)
Ama sizinkinden farklı olarak ben karşılık verdim. Sonra ben öyle yapınca o kendini hemen geri çekti " abin gibiyim " diye.
Ben de hemen geri çektim ve o tekrar aynı şeyleri yapmaya çalıştı :)
Genel olarak sizin bahsettiklerinize benzer sanırım.
Yanıma gelmeye çalışma , ilgi gösterme , başkası ilgi gösterirse dibimde bitme , çevreden benim hakkımda bilgi toplamaya çalışma , tensel temasa çalışma ( çarpma , dokunma ) vs ... :)
Ama sizinkinden farklı olarak ben karşılık verdim. Sonra ben öyle yapınca o kendini hemen geri çekti " abin gibiyim " diye.
Ben de hemen geri çektim ve o tekrar aynı şeyleri yapmaya çalıştı :)
İlgi görmek, sevilmek hoşuna gidiyordu sanırım. Benim bahsettiğim kişi de öyle idi. Çoğu kişiye karşı temasta bulunmaya çalışıyordu. Ama bana karşı daha farklıydı.Neden geri cekti manyak mi ne? Bu arada benim gozlemledigim baskasina da dokunmaya calismasi. Sapik heralde.
İlgi görmek, sevilmek hoşuna gidiyordu sanırım. Benim bahsettiğim kişi de öyle idi. Çoğu kişiye karşı temasta bulunmaya çalışıyordu. Ama bana karşı daha farklıydı.
İlgi görmek, sevilmek hoşuna gidiyordu sanırım. Benim bahsettiğim kişi de öyle idi. Çoğu kişiye karşı temasta bulunmaya çalışıyordu. Ama bana karşı daha farklıydı.
Uc kez alinti yapti, silemedim de :) neyse. Demek ki size daha farkli davranislari oluyormus. Daha fazla ilgi ya da daha samimi davranislar.Bu tür insanlar genel olarak böyle.
Daha sonra ben sorup soruşturduğumda çoğu kişiye karşı böyle tavırları olan biri olduğunu öğrenmiştim.
Dogru konusursaniz sevinirim.hamile kalıncada "turfanda salatalık sandım-dımı" türküsünü söylersiniz
yazık bizim sitedeki hanımlarda sizi ciddiye alıp cevap vermiş
Problem yok :) Evet aynen öyle. Saldım gitti çok oldu :)Uc kez alinti yapti, silemedim de :) neyse. Demek ki size daha farkli davranislari oluyormus. Daha fazla ilgi ya da daha samimi davranislar.
Hırs yapmış.Var böyle insanlar, bir arkadaşım vardı, hissediyordum nişanlıyken asıldığını, ben nişanlıyım bana mesaj atma dedim ve konuyu kapattım.
Bir hafta önce instadan istek atmış, kabul etmedim. Geri çekti.
Bugün bir uyandım facebooktan istek atmış. Yüzsüzlüğün nirvanası. Ben evli barklı kadınım, hamileyim, hala derdin ne ki beni ekliyorsun dicem, muhatap alınca sohbet açılır diye cevap vermeden engelliyorum. Eşime söylesem olay gereksiz büyür.
Ama bekar bir erkeksin, bekar kız mı yok, hayır derdin ne yani? Sinirlendim akşam akşam bu konuyu da görünce aklıma yine geldi.
Terbiyesizlik. Ben evlenen arkadaşlarıma selam verirken bile düşünürdüm. Bir şey olacağından mı, tabii ki değil ama uygunsuz olmasın diye çekinirdim. Birkaç ayda bir deli dürtüyor resmen adamı.Hırs yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?