Nasil insanlar var cevremizde ben anlam veremiyorum.

Yokluyor işte. Yüz verseniz niyeti belli vermeyip bozsanız yanlış anlamış olursunuz. Böyle tipleri herkesin içinde yüksek sesle uyarma taraftarıyım ben. Ciddi ve herkesin duyacağı şekilde benimle doğru dürüst muhatap olun diye uyarın. Bi de abi kardeş muhabbeti yapmayın siz diye hitap edin iş yerinde kim varsa. Dünya böyle rezillerle dolu malesef

Manyak mıdır nedir değişik. Bozsanıza ne beklıyorsunuz ? Benimle düzgün konuş diceksin bu kadar. Yarın öbür gün bana yazıyosun desen bile sacmalama ne alakası var der öyle bi tip.
Yoo ben oyle bi sey yapmiyorum, dalga gectim, takildim ya da sen de yanlis anlamaya ne musaitmissin der cikar isin icinden...

Ayyyy hem sapık hem ergen. Ergen sapık.

Bi daha yaparsa bozucam. Sabrettim ama yeter diyorum kendime. Ben bozunca da iste sen yanlis anladin falan diycek bana deli olucam o yuzden napcagimi bilemiyorum boyle bi garip haldeyim.
Sacma sapan konusmanın yanlış anlaşılması olamaz. Benimle seviyeli konuş diceksin hepsi bu. Yanlıs anladın derse de bilemiyorum artık bir daha uyarmak istemiyorum dersin.

Isinizi bozmak icin ayni isi yapmaniza gerek yok ki. Sizi begenmisler, asiliyolar. Amac ne peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…