- 9 Ocak 2021
- 31
- 13
- 3
- 35
- Konu Sahibi kucuk_marti
-
Emin olamiyorum, terslerim bu kez de sana takiliyordum der. Beni asagi cekmeye calisir.Asılıyor size resmen ama kaba şekilde asılıyor. Tersleyin bence
Erkek evet.Erkek mı bu? Size kendince kur mu yapıyor ki?
Ben mi fesatim diye dusunuyorum gunahini da almak istemem kimsenin ama artik yani insan dusunmuyo degil bu napiyo diye.ıy yılışık ya . mesafeli olun bence
yok siz fesat değilsiniz adam size asılıyorBen mi fesatim diye dusunuyorum gunahini da almak istemem kimsenin ama artik yani insan dusunmuyo degil bu napiyo diye.
Ne olduğu açık işte eğer karşılık vermiyorsanız ki sessiz kalmanızı bir erkek karşılık sayar taciz bu biraz sert olun had bildirinArkadaslar ben 27 yasindayim, calisiyorum. Direkt konuya girmek istiyorum cunku zaten bunun icin hesap actim diyebilirim.
Is yerimdeki is arkadasim (erkek) degisik gelen birtakim davranislari var. Odaya is geldiginde beni aradi cagirmak icin, ne oldu diye sordugumda "Hic, yuzunu gormek istedim." dedi once, sonra ne oldu soyler misin lutfen diye usteleyince is var gelir misin seni ariyorlar dedi. Bu birincisi, ikincisi ise gecenlerde koridorda bilerek ve isteyerek bana carpti hem de baya sert bi sekilde ve sonra da "Yaa, ozur dilerim, ben.. kem kum... benim dengem bozuluyor, seni gorunce." dedi bana ve daha baska seyler de var ufak tefek. Ne ki bu simdi?
Ne olduğu açık işte eğer karşılık vermiyorsanız ki sessiz kalmanızı bir erkek karşılık sayar taciz bu biraz
Ilk firsatta artik buna bi dur diyecegim.Ne olduğu açık işte eğer karşılık vermiyorsanız ki sessiz kalmanızı bir erkek karşılık sayar taciz bu biraz sert olun had bildirin
Pek muhatap olmayın derim. Belliki sinir bozucu bir tip. Biraz daha samimi olduğunda yapacağı dengesizlikler şimdiden sinirimi bozduBoyle davraniyor arada bir de bana "kardes" diye hitap ediyor. Oyle tutarsiz ki.
Nisanliyim ve bunu biliyor.Sizi begendigini belli etmeye çalışmış, neden bu kadar sinirlendiniz anlamadim. Istemiyorsaniz belli edin yeter.
Ne ki şimdi bu sorunuza istinaden yazıyorumArkadaslar ben 27 yasindayim, calisiyorum. Direkt konuya girmek istiyorum cunku zaten bunun icin hesap actim diyebilirim.
Is yerimdeki is arkadasim (erkek) degisik gelen birtakim davranislari var. Odaya is geldiginde beni aradi cagirmak icin, ne oldu diye sordugumda "Hic, yuzunu gormek istedim." dedi once, sonra ne oldu soyler misin lutfen diye usteleyince is var gelir misin seni ariyorlar dedi. Bu birincisi, ikincisi ise gecenlerde koridorda bilerek ve isteyerek bana carpti hem de baya sert bi sekilde ve sonra da "Yaa, ozur dilerim, ben.. kem kum... benim dengem bozuluyor, seni gorunce." dedi bana ve daha baska seyler de var ufak tefek. Ne ki bu simdi?
Ne ki şimdi bu sorunuza istinaden yazıyorum
Kur yapan boz ayı sendromu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?