- 19 Mayıs 2020
- 47.781
- 214.712
- 598
- Konu Sahibi kucuk_marti
-
Herkesin içinde bozun gitsin. Ama asıldığını söyleyerek değil. '' Arkadaşım, kendince bir samimiyet anlayışın var lakin o bana hiççç uymuyor iyi niyetli de olsan. Lütfen üzerimde uygulama. '' deyin.Onun kendi ekibi var iki uc kisi benim de var. Ama ayni odayi paylasiyoruz.
Yorum icin tesekkur ederim. Mantikli. :)Kalabalık içinde yaşadıklarınızı anlatıp takılın mesela üstünüz veya yan departmandan arkadaşınız geldi ve ‘ A işte Hasan Beyle geçen bir çarpıştık o günden beri omzum ağrıyor. Kendisi beni görünce dengesinin bozulduğunu söyledi. Artık o ne demekse.Umarım bundan sonra daha dikkatli olur. Geçen de yaptığımız işler alakasız ama beni görmek istediği için çağırmış. Ay deli bilmiyor ki ben onu görünce günüm kötü başlıyor. Haha haha’ vb. Hem o kişi yaptıklarının ifşa olmasından hem de insanlar fark edeceği için durumu rahatsız olup daha dikkatli davranır size. Ya da sağlam bi tersleyeceksiniz. ‘ Kardeş sen ne ayaksın! Beni rahatsız etmeyi kes kardeş, diyeceksin.’
Hep bahsediyorum ama nato kafa nato mermer.Bence dikkatinizi çekmek için bu hareketleri yapıyor. Kardeşim diye hitap ediyormuş ya, nabız yoklamak için. Ona göre yaklaşacak size. Acaba bir muhabbet esnasında nişanlınızdan bahsetseniz belki anlar olmazmı öyle?
Öyle derse, "sen de yanlış anlamalara sebep olma o zaman, hal ve hareketlerine dikkat et" diyeceksiniz.Bi daha yaparsa bozucam. Sabrettim ama yeter diyorum kendime. Ben bozunca da iste sen yanlis anladin falan diycek bana deli olucam o yuzden napcagimi bilemiyorum boyle bi garip haldeyim.
Öyle derse, "sen de yanlış anlamalara sebep olma o zaman, hal ve hareketlerine dikkat et" diyeceksiniz.
Konunun adını hatırlıyorsanız paylaşır mısınızBen bu konunun evli versiyonunu sayfalarca konuştum bilenler bilir. İlk mesajımda adama aşıksın dedim namusuma laf ediyorsun dedi , son mesajda adama aşıktısöyleyeceklerim bu kadar.
Lütfen hortlatmayın ya.Konunun adını hatırlıyorsanız paylaşır mısınız
ayy neydi ya hatırlıyorsun di miLütfen hortlatmayın ya.
Basbayağı belli. Adam terbiyesizin önde gideni. Siz nişanlı olmasanız bile bir kadına karşı sifor saygisi olan bir varlık. İğrenç bir davranış şekli. Bence rahatsiz oldugunuzu soyleyin ama dikkat edin böylesi tipler döneklik yapar sucu size atar sonra is yerinde. Sakin karsilik vermeyin gerekirse müdüre şikayetçi olun.Arkadaslar ben 27 yasindayim (nisanliyim), calisiyorum. Direkt konuya girmek istiyorum cunku zaten bunun icin hesap actim diyebilirim.
Is yerimdeki is arkadasim (erkek) degisik gelen birtakim davranislari var. Odaya is geldiginde beni aradi cagirmak icin, ne oldu diye sordugumda "Hic, yuzunu gormek istedim." dedi once, sonra ne oldu soyler misin lutfen diye usteleyince is var gelir misin seni ariyorlar dedi. Bu birincisi, ikincisi ise gecenlerde koridorda bilerek ve isteyerek bana carpti hem de baya sert bi sekilde ve sonra da "Yaa, ozur dilerim, ben.. kem kum... benim dengem bozuluyor, seni gorunce." dedi bana ve daha baska seyler de var ufak tefek. Ne ki bu simdi?
Sizce bu eziklik psikolojisi ve caktirmamaya calismak mi? Gecen bi de 'ben senin abinim' falan diyor ki kendisiyle olabildiginde muhatap olmuyorum ve benden uzak durmasini soyluyorum. Agzinda hep bi 'abinim' lafi...Adam herhalde hic flort etmemis ki ezik ezik kendince kur yapıyor
Kardes diyerek de caktirmama derdinde tam ezik psikolojisi yaa :)))
Ben ismimle hitap edeni bile " lily hanım " diye hanım kelimesine vurgu yaparak uyarıyorum
Kardes ne alaka derdim cok da kıro yaa :)
Bana da kardesim diyen var ama adam babam yasinda kizim der kardesim der yasina veririm de sizinki ergen modunda
Carpmak nedir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?