- 15 Ocak 2023
- 187
- 105
- 23
- Konu Sahibi uzumlukekkk
-
Boyle bir dangoloza omrunu vermemis kurtulmussun. Bosver uzulme, onune bak.Bir önceki konumda anlattım eşimle mutluyken ailesi beni istemediği için yorulduğu için boşanmak istedi ve bir anda boşanmıştık. Boşanalı 3 ay oldu ve dün öğrendim ki başka biriyle evleniyormuş ya insan birini bu kadar çabuk unutabilir mi ? Ailesinin istediğini alacak tamam da arkasından atlı mi kovalıyor neyin acelesi bu... Hiç değerim yokmuş gözünde içim çok acıyor çook...
Evet ama herşey bu kadar basit olmamalıOnceki konuyu bilmiyorum ancak gözünde değeriniz olsaydı bir anda boşar mıydı ?
Öyle boşandığım için huzurluyum ama anıların yalan olması herşeyin böyle birden bitmesi zoruma gidiyor ve içimi acıtıyorBoyle bir dangoloza omrunu vermemis kurtulmussun. Bosver uzulme, onune bak.
Üzülmenizi anlıyorum ama yas mı tutsun neyi beklesin çat diye boşamış zaten umursamamıs, zaten basite almış yani.Biraz daha beklese sonra evlense değer vermiş mi olacaktı. Boşverin sevinin ondan kurtuldugunuza önünüze bakın.Evet ama herşey bu kadar basit olmamalı
Çok üzüldüm size, kadını bilemem, onda da böyle bir adamla evlendiği için akıl yok belli ama umarım eski eşiniz hiç mutlu olmaz. Ha bu arada belki de önceden bulmuştur birini. Yani o kadınla önceden görüşüyor olabilir mi?Bir önceki konumda anlattım eşimle mutluyken ailesi beni istemediği için yorulduğu için boşanmak istedi ve bir anda boşanmıştık. Boşanalı 3 ay oldu ve dün öğrendim ki başka biriyle evleniyormuş ya insan birini bu kadar çabuk unutabilir mi ? Ailesinin istediğini alacak tamam da arkasından atlı mi kovalıyor neyin acelesi bu... Hiç değerim yokmuş gözünde içim çok acıyor çook...
Guvenmiycez. O yuzden kadinlarin acilen su kemalim yapmaz kafasindan cikmasi gerekiyor... al iste en iyisinin neler yaptigina bakBir erkeğe nasıl güvenicez çok mutluyduk herkes bize imrenerek bakardı biranda boşadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?