Nasıl insanlar...

Suraya bak ayrilirken oldurulmedigimiz icin kurban kesecek hale geldik

Pişman olup kafasını çok taşlara vuracak merak etme o zaman sende yeni biriyle çoktan mutluluk denizine açılmış olacaksın

Bir yöne seviniyorum ama insan kabullenememisken onun evlenmesi zoruma gidiyor tabiki evlenecek ama bu kadar hızlı olması koyuyor

Bende boşandığıma değil yaşadıklarıma o günlerin bende bir anlamı varken onda olmamasına üzülüyorum bir duygudan başka bir duyguya geçiş yapıyorum elimde değil

canım yazdıklarını bir daha oku sence sizi boşatan ailesi miydi????
Evet eşimle sıkıntım yoktu mutluyduk bebek tedavisine başlamıştık ama izine ailesinin yanına gelmiştik huyları değişti boşanmayı diline almaya başladı aileside bosanirsin diye şartlar koştu sebeb ailesine gelinlik yapmıyormusum yaptıklarım yetmiyormuş bende elimden geleni yapıyorum dedim olmuyor boşanalim dedi. Bende çok yorulmuştum boşandık ama idrak edemedim ne olduğunu avukat bile tutulmuş helallik isteye isteye bıraktı beni 3 ay sonra evleniyor diye duydum

Ben boşanmadan sordum yok dedi, yapmaz diye de düşünüyordum çünkü gizli saklı yoktu bizde telefon gizleme hesap gizleme vs ama bu olanlardan sonra ya ailesi buldu birini o tamam dedi ya da aldatıyordu beni

Erkekler çok güzel oyuncu o zaman iyi kandırıyorlar bizleri

Evet ben kurtulmaya da baktım bir an evvel bir yönden de ayrılamayız düşüncesi de vardı ne yaptığımı bilmiyordum..

İşte ben yapamıyorum çıkıyor birileri tabiki ama yaşanmışlıkları unutmak gerek diye hiç kimseye bir duygu besleyemiyorum bu hiç kimse olmayacak anlamında da değil ama bazı şeylerin zamanı olmalı bence o nasıl yapıyor ona değil kendime üzülüyorum drama da yapmıyorum hissettiklerimi paylaşıyorum

O yönden dua ediyorum boşandığıma hayatımda olmadığına seviniyorum ancak insanın içi istemsizce acıyor gözümden yaşlar biranda akıyor elimde değil

Aynen öyle inşallah bu ruh halinden kurtulcam kendime gelicem. Hayat devam ediyor biliyorum ama ben şuan o hayatta değilim boşluktayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…