- 15 Ocak 2023
- 187
- 105
- 23
- Konu Sahibi uzumlukekkk
-
Bende ondan çok korktum. Sorunsuzca kurtulmaya baktım.. şükür artık hayatımda yokMaalesef o kadar çok kadın cinayeti haberi duyuyoruz ki çevremizde bu gerçekten şükredilecek bir durum oldu ölmeden boşanabilmek
İnşallah pişman olsun ölene kadar beni unutmasın kafasını duvarlara vursun dursunPişman olup kafasını çok taşlara vuracak merak etme o zaman sende yeni biriyle çoktan mutluluk denizine açılmış olacaksın
Ahh insan öyle bir varlık ki.. Her şeyi yapabilme potansiyeline sahip. Bizim bir akraba fıtık ameliyatında komplikasyon sonucu hiç beklenmeyen bir anda vefat etti. Kendine yeni yemek takımı almış kutusunu açmak nasip olmamıştı.Bir önceki konumda anlattım eşimle mutluyken ailesi beni istemediği için yorulduğu için boşanmak istedi ve bir anda boşanmıştık. Boşanalı 3 ay oldu ve dün öğrendim ki başka biriyle evleniyormuş ya insan birini bu kadar çabuk unutabilir mi ? Ailesinin istediğini alacak tamam da arkasından atlı mi kovalıyor neyin acelesi bu... Hiç değerim yokmuş gözünde içim çok acıyor çook...
Güzel günler gelsin bir an önce...Geciyor her seyyy geciyor. Olum bile kabulleniliyor.
Bak ona bende üzülüyorum neler yaşayacağını biliyorum Allah onunda yardımcısı olsun.Sizin adınıza sevinip yeni gelen geline üzüldüm. Allah yardımcısı olsun. Sizin verilmiş sadakanız varmış.
Farklı bir düşünce yapısı vardı ama beni hemen unutmaz diye düşünüyordum onu bile yapmadıEşiniz sizi sevse ailesi istiyor diye ayrılmazdı zaten.
Ailesi istedi diye sizden ayrılan, onların bulduğu biriyle de 3 ay sonra evlenir gayet rahat.
Çok şaşırtıcı bir şey yok aslında.
Kendisinin acı çektiğini falan mı düşünüyordunuz?
Öyle insanlar kötü ama erkekler daha kötü duygusuz kişiler biraz ölenin gidenin anısına sayısına bekle zaten evlenmek istediğin sürece evlenirsin... Benimki de ailesinin istediğini alarak onların gözüne girecek hayırlı evlat olacakAhh insan öyle bir varlık ki.. Her şeyi yapabilme potansiyeline sahip. Bizim bir akraba fıtık ameliyatında komplikasyon sonucu hiç beklenmeyen bir anda vefat etti. Kendine yeni yemek takımı almış kutusunu açmak nasip olmamıştı.
Ölümünden bir ay sonra adam başkasıyla evlendi. Kolideki yemek takımlarını da o kadın kullandı. Üstelik adamın kızının karşısında oturuyor. Kadını penceren her gördükçe kızı kahroluyor. Annesinin yemek takımlarını, mobilyalarını kullanmasına çok üzülüyor. Ama ne gelir elden?
Anlaşmalı olarak boşandık 3 ay önce çok mutluyken ailesinin yanına gittik olan oldu boşandık bir hafta da boşanmaya karar verdi ertesi gün boşandık
Demekki gerçekten sevmemiş.Seni tam unutmadan başkası yara bandı olacak.Gecmis olsun artık yapacak birşey yok.Sizde kendinizi düşünün artık.Bir önceki konumda anlattım eşimle mutluyken ailesi beni istemediği için yorulduğu için boşanmak istedi ve bir anda boşanmıştık. Boşanalı 3 ay oldu ve dün öğrendim ki başka biriyle evleniyormuş ya insan birini bu kadar çabuk unutabilir mi ? Ailesinin istediğini alacak tamam da arkasından atlı mi kovalıyor neyin acelesi bu... Hiç değerim yokmuş gözünde içim çok acıyor çook...
Bence hiç takılmayın keşke benimkide beni hemen unutsa AminnBir önceki konumda anlattım eşimle mutluyken ailesi beni istemediği için yorulduğu için boşanmak istedi ve bir anda boşanmıştık. Boşanalı 3 ay oldu ve dün öğrendim ki başka biriyle evleniyormuş ya insan birini bu kadar çabuk unutabilir mi ? Ailesinin istediğini alacak tamam da arkasından atlı mi kovalıyor neyin acelesi bu... Hiç değerim yokmuş gözünde içim çok acıyor çook...
Seni sevse ailesi için boşanmaz. Oda dünden razıymış. Belki evlendiği kadın senle evliyken vardı.Bir önceki konumda anlattım eşimle mutluyken ailesi beni istemediği için yorulduğu için boşanmak istedi ve bir anda boşanmıştık. Boşanalı 3 ay oldu ve dün öğrendim ki başka biriyle evleniyormuş ya insan birini bu kadar çabuk unutabilir mi ? Ailesinin istediğini alacak tamam da arkasından atlı mi kovalıyor neyin acelesi bu... Hiç değerim yokmuş gözünde içim çok acıyor çook...
Böyle bir insanın hayatınızdan çıkmış olması sizin için çok iyi bir şey. O açıdan bakıp arındım, kurtuldum diyerek yolunuza mutlulukla devam edeceğinize inanıyorum. Her şey gönlünüzce olsun.Öyle insanlar kötü ama erkekler daha kötü duygusuz kişiler biraz ölenin gidenin anısına sayısına bekle zaten evlenmek istediğin sürece evlenirsin... Benimki de ailesinin istediğini alarak onların gözüne girecek hayırlı evlat olacak
Çok mu anneciBir önceki konumda anlattım eşimle mutluyken ailesi beni istemediği için yorulduğu için boşanmak istedi ve bir anda boşanmıştık. Boşanalı 3 ay oldu ve dün öğrendim ki başka biriyle evleniyormuş ya insan birini bu kadar çabuk unutabilir mi ? Ailesinin istediğini alacak tamam da arkasından atlı mi kovalıyor neyin acelesi bu... Hiç değerim yokmuş gözünde içim çok acıyor çook...
Ve siz hala seviyorsunuz severek ayrıldınız anladığım kadarıylaÖyle boşandığım için huzurluyum ama anıların yalan olması herşeyin böyle birden bitmesi zoruma gidiyor ve içimi acıtıyor
Zaman herşeyi gösterecek bakalımAman seni sevmeyen anneci aileci adamı ne yapacaksın? Bilmediği biri ile evleniversin bakalım mutlu oluyor mu ona ne kulp bulacaklar bakalım. Hani oğluna kimseyi yakıştıramayan nemrut kvler vardır kimse yaranamaz onlara.Hayat sana yeni kapılar ve başlangıçlar aralayacak herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?