• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl iptal olacak😑

Sevimlikedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2020
254
744
18
33
Günaydın arkadaşlar. Ablam rica etti yeğenimin okul taksidini mobil bankacılıktan yatırmam için. Bende yatırdım ama dalgınlıktan alıcı kısmına kendi yeğenimin adını yazdım😑 bankayı aradım iban ile isim uyuşmazlığından para yirmi dört saat içinde iade edilir dedi ama edilmedi... Müiteri temsilcisi cep bankacılığından bilmem ne ne ne yapın dedi ama hiçbişey anlamadım o kadar hızlı konuşuyorlar kiiii. Bende size sorayım dedim bilen varsa yazılı olarak daha iyi algılarım belki 🙄

Günaydın arkadaşlar. Ablam rica etti yeğenimin okul taksidini mobil bankacılıktan yatırmam için. Bende yatırdım ama dalgınlıktan alıcı kısmına kendi yeğenimin adını yazdım😑 bankayı aradım iban ile isim uyuşmazlığından para yirmi dört saat içinde iade edilir dedi ama edilmedi... Müiteri temsilcisi cep bankacılığından bilmem ne ne ne yapın dedi ama hiçbişey anlamadım o kadar hızlı konuşuyorlar kiiii. Bende size sorayım dedim bilen varsa yazılı olarak daha iyi algılarım belki 🙄
Geri hesabınıza iade edilir canım, ekstra bir şey yapmak gerekmiyor genelde

Çok tşk ederim arkadaslar yaa söyledikleri zaman dilimi geçince bide cepten şöyle yapın böyle yapın diyince bende birşey yapmak gerekiyor da ben beceremiyorum diye düşündüm..

Daha önce başıma geldi belki bugün iade olmazsa pazartesi gününe aksayabilir ama geri geliyor

Benim 2 gün sürmüştü

Çok tşk ederim arkadaslar yaa söyledikleri zaman dilimi geçince bide cepten şöyle yapın böyle yapın diyince bende birşey yapmak gerekiyor da ben beceremiyorum diye düşündüm..
İçiniz rahat etmeyecekse tekrar telefon edin bankaya, param yatmadı diye

Bazen bir kaç gün sürebilir bazen aynı gün içinde geri döner.
Hafta sonu muhabbetiyle pazartesiye kalabilir.

Ben doğru kişiye yolladığım halde ikinci ismini yazmamışım diye kaç kere hesabıma geri yatırılmıştı
Belki yoğunluk filan vardır
Kesin yatırıyorlar merak etmeyin isimle hesap numarası uyuşmayınca

o nasıl banka

alıcı adı ile İBAN ya da hesap bilgileri uyuşmuyor diye alarm vermiyor mu

oturduğum sitenin adı değişti

banka hesabında eski ad ile göndereyim demiştim onu bile kabul etmedi

tek harf hatalarında dahi göndermiyor

hatalı gitti ise de gelir bir süre sonra

bir müşterim kapalı hesabının bilgilerini atmıştı

benden para gitti ama para ona ulaşamamış, akşam olmadan iade geldi

Back
X