• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl izin almalıyım ?

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Günaydın ballarımmm :KK68:
Önceki konumu merak edenler için hemen cevap vereyim sevgilim kapıma kadar geldi hemde o şiş ayakla alçılı halde zıplaya zıplaya sevinsem mi üzülsem mi kararsız kaldım açıkçası :21:
Yüz yüze konuştuk bana bütün detayları anlattı ve hakikaten büyütceğim bişey olmadığını anladım ben biraz abartmışım sanıyorum.
Neyse şimdi sevgilim ayın 18'inde gidecek kızlar 10 gün var o zamana kadar rapor alabilmiş
Normalde 1 ay sonra izine gelecekti bende o zaman senelik izin isteyecektim ama böyle aniden gelince hersey karıştı
Önümüzdeki hafta için patrondan izin almam lazım ama hemen de öyle verir mi bilmiyorum
Odadaki diğer kız dün izin istemiş yok öyle 1 hafta 10 gün izin hatta kasım da çık demiş belli tarihler vermiş bu zamanda çıkarsan çık demiş en yakın tarih 23 eylül hatta
Şimdi bende istycem ama nasıl konuya girsem ki ?
Zaten 3 gün istycem hepi topu perş.cuma cumartesi için haftaya
Diğer ablada sana izin vermez diyo bende niye vermesin X'e verdi ya dedim o onun çok işine yarıyo ama diyo
O ne demek öyle valla öyle bişey yaparsa kabul etmem bu izin benm hakkım dedim
Sağlam bi giriş yapmam lazım kızlar yardımcı olur muusnuz ?

Evelemeden,gevelemeden izne ihtiyacım var deyin. Salı günü ablam tatile ihtiyacım var demis,izin almak istiyorum bunaldım böyle verimli olamıyorum demis,çarşamba tatile çıktı. Ben olsam izin vermezse tamam der çalışmaya devam ederim dişli olmak lazım sanırım.

Evelemeden,gevelemeden izne ihtiyacım var deyin. Salı günü ablam tatile ihtiyacım var demis,izin almak istiyorum bunaldım böyle verimli olamıyorum demis,çarşamba tatile çıktı. Ben olsam izin vermezse tamam der çalışmaya devam ederim dişli olmak lazım sanırım.
Bende böyle konuya gireyim en iyisi aklım diğer taraftayken verimli olamıyorum derim :)
Siizn gibi bende izin vermese patronla ters düşmek korkusuna tamam derim de o yüzden fikirleirnizi soruyorum teşekkür edeirm :KK25:

Back
X