nasil kacip kovalanabilirim kizlar

seymadarilmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
17
3
3
32
Evet arkadaslar basliktaki gibi nasil kacan Ben kovaliyan o olabilir napmam gerek msj atmasini istiyorum benimle vakit gecirmesini mrk etsin istiyorum sizlerin var mi boyle taktikleriniz simdiden tskrler..

Bu lafin, marifetleri ve karakterinden dolayi elde etmesi zor olan kizlar icin soylendigini dusunuyorum. Taktikle filan olmaz bence. O bir tabiat olsa gerek.

Severse kovalar ztn.birsey yapmana gerek yok.bak beni kovaladi,simdide ayni evdeyiz....

Annem goster ama elletme dedi.

Takdigini uygula dermisimmmm...hahahaaaa

Belki çok saçma olacak ama ben bööle durumda eğer ondan bir adım bekliyorsam arama msj vs. İnstagram veya facebook a çok güzel bir resmimi çekip koyuyorum ama baya uğraşıp :) ya kendimi hatırlatıyorum mesaj atıyor yada o like ediyor. o like edince ben like ediyorum derken yine mesaj geliyor farkindayim cok sacma ama hep işe yarıyo hemde ben adım atmamış oluyorum

Düşündüm. Sen en iyisi oluruna bırak kardeş.

Dönerse senindir. Dönmezse.... (anladın sen onu...)

Takmiyo gibi gorunmek sart. Sosyal alemde cok takilsan bile o haric herkesle konus o yazinca gec cevap ver. Birgun iyi birgun agresif ol seni asla cozemesin onu ugrastir o ugrasirken bi bakicakki asik olmus inan cook fayda etti.

Dediklerimi yap azicik ilgisi varsa pesine duser canim :) iliski uzerine baya arastirmalarim var cok aldatildigimdan sebep bunlari uyguladigimda farkettimki kotu erkek yok onun istedigi kadin olamamak var. buda gizemli olmaktan onu ugrastirmaktan bakimliliktan geciyor guzellikten degil

Sizin yaslar kac canim?

Takmiyo gibi gorunmek sart. Sosyal alemde cok takilsan bile o haric herkesle konus o yazinca gec cevap ver. Birgun iyi birgun agresif ol seni asla cozemesin onu ugrastir o ugrasirken bi bakicakki asik olmus inan cook fayda etti.

Iyi derken nasil iyi mesela örneklendirebilir misin? Agresif derken nasil tam olarak? Biraz detay ver canimcim lütfen örneklendirebilirsen cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…