nasil kacip kovalanabilirim kizlar

Cvp icin tskrler canim ztn beraberiz o kisiyle yani sadece daha cok msj atsin istiyorum

Evet arkadaslar basliktaki gibi nasil kacan Ben kovaliyan o olabilir napmam gerek msj atmasini istiyorum benimle vakit gecirmesini mrk etsin istiyorum sizlerin var mi boyle taktikleriniz simdiden tskrler..
taktikler, teknikler sadece aptal romantik komedi filmlerinde ise yarar.. gercek hayatta, adamin umrunda degilsen, o taktikler sadece kucuk dusurur, seviyosa da zaten bsy yapmana luzum kalmaz..

Takmiyo gibi gorunmek sart. Sosyal alemde cok takilsan bile o haric herkesle konus o yazinca gec cevap ver. Birgun iyi birgun agresif ol seni asla cozemesin onu ugrastir o ugrasirken bi bakicakki asik olmus inan cook fayda etti.
dengesiz gorunme ihtimali de var ama..

Lütfeeeeeen cevap bekliyorum

ben hiç yapmadım ama böyle taktikler kurup uygulayan bi arkadaşım var. ve şuan ayrılar. çocuğun kızı memnun etmek için yüzünü güldürmek ilgilenmek için yapmadıgı şey kalmadı.gel gör ki 2 senede bıktı ve kızı terk etti yani benim arkadaşımı.demem o ki kendin olmalısın hesap kitapla hiçbir ilişki yürümez ister sevgili ister arkadaş ilişkisi olsun. ben böyle şeylere çok karşıyım şahsen.zaten sevdiğin kişinin huyuyla karakteriyle de alakalı. eğer onun ilişki kriterleri az konuşmayı az görüşmeyi yeterli sayıyorsa sende ona ayak uydurursun olur biter. hem kendini üzmemiş olursun hem onu sıkmamış olursun

Iyi derken nasil iyi mesela örneklendirebilir misin? Agresif derken nasil tam olarak? Biraz detay ver canimcim lütfen örneklendirebilirsen cok iyi olur
Canim soyle ki birgun ilgili ol ama ertesi gun gunaydin bile yazma yazsanda kisa cevap. Karsindaki hep bi dusunsun seni amaci ne vs seklinde bile olsa emin ol o dusuncelerde bi bakmiski aklinin baskosesi olmussun. Gizemlilik yani ben cok yaptim ise yaradi fakat iliski baslayinca biraktim arada sirada yapiyorum inan erkek ugrasmiyosa terkediyo illa onu dusundurcen aklini yorucan oda emek ister cogu takmiyor artikta ama dene bakalimm onun disinda farkli ol misal kiskanma kimseyi dur ozeldem devam edim cok uzun konu :)

kaçan kovalanır mantığını sevdiğin insanda uygulayacaksan eğer tek yapman gereken onu hiçbir zaman yüceltme hiçbir zaman vazgeçilmezmiş gibi davranma ona seni zorlayan istekleri veya hayat görüşünün tersi bi düşüncesi olduğuna tak sepeti koluna herkes kendi yoluna psikolojisinde davran ki ben hep böyle yaptım ve hiç zararını görmedim. Unutma canısı :) mezarlıklar vazgeçilmeyenlerle doludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…