- 7 Mart 2021
- 338
- 524
- 53
- 37
- Konu Sahibi GogolunPaltosu
-
Olabilir, belki silmiştir. Kapattığımı düşünmemiştim hiç. İlk aklıma gelen istenmediğim oldu.. Teşekkür ederimSizin numaranızı silmiş olabilir
Görmemeniz için engellemeai şart değil diye biliyorum
Ayarları gizliyse silince de gidiyor profil resmi
Ayrıca ilk kapıyı siz kapamışsınız kendisine
Onun da etkisi vardır silmesinin
Ya istemiyorsa diye çekindim.. teşekkür ederim. Sanırım cesaret edip yazacağım.Alakası yok fotosunu kaldırmıştır. Gidip mesaj at.
Şu açıdan kapadığınızı düşündümOlabilir, belki silmiştir. Kapattığımı düşünmemiştim hiç. İlk aklıma gelen istenmediğim oldu.. Teşekkür ederim
Evet, haklısınız zaten sitem etti o konuda ama öyle demek istemediğimi açıkladım ona. Aslında işyerinde mutlu olmadığından bahsetmişti. İstediği şartlar sağlanmazsa istifa edeceğini de..belki ben yersiz alınganlık yaptım ama kendi kendime gelin güvey olmak da istemiyorum. Benimle birlikte çalıştığı o kısa sürede bir kaç kez ara saatinde çay içtik o kadar, aslında ümit verecek bir şey de yapmadı düşününce..Şu açıdan kapadığınızı düşündüm
İşten ayrılınca insan yakın olduğu bir arkadaşına aa hiç de bahsetmedin çok şaşırdım üzüldüm filan der normalde
Siz veda eder gibi mesaj atmışsınız
İşte yoksan hayatımda yoksun gibi olmuş biraz
Şu da var o da size haber vermeyerek zaten yakın olmadığınızı göstermiş
Haklısınız, en azından engellediğinden emin olursam kafamda kurmam. Teşekkür ederim..Mesaj atmadan engelleyip engellemediğini anlayamazsınız, atın bence.
Teşekkür ederim, ara ara bakayım çevrimiçi oluyor mu hiç, zaten illa iletişimde olalım hissinde değilim ama birden hayatından çıkardıysa bunu hak edecek ne yaptım diye takıldım. Umarım emin olurum engelleyip engellemediğindenÇevrimiçi olduğunu görebiliyorsan engellememiştir.
Engellenince göremiyorsun. Biraz takip et bakalım giriyor mu? Sonra istersen yazarsın.
Çok da dert etmene gerek yok. Bir nasılsın mesaji atıp yaklasimina bakarsın. Gerisi ona kalmış.Teşekkür ederim, ara ara bakayım çevrimiçi oluyor mu hiç, zaten illa iletişimde olalım hissinde değilim ama birden hayatından çıkardıysa bunu hak edecek ne yaptım diye takıldım. Umarım emin olurum engelleyip engellemediğinden
Haklısınız, gereksiz büyüttüm kafamda. Çok teşekkür ederim :)Çok da dert etmene gerek yok. Bir nasılsın mesaji atıp yaklasimina bakarsın. Gerisi ona kalmış.
O kadar haklısınız ki... yazdıklarınızı okuyunca farkettim ki deli olan benim :) hiçbir kasıt olmayabilir, kasıt varsa da benim için ölüm kalım değil, teşekkür ederim fark ettirdiğiniz için.İnsanları fazla ciddiye aldığınız için olabilir. Önce kendinize güvenin. Engellediğini nereden biliyorsunuz da hemen panik oldunuz. En fazla numaranızı silmiştir ya da rehberi gitmiştir benim çokça başıma geliyor telefon değiştirdikce veya sebepsiz profil fotoğrafını kaldırmıştır. Kaldı ki engellese ne olacak? Durduk yere beni biri engellese deli herhalde derim önüme bakarım
Resim ve bilgileri hic kimse diye seçerseniz kimse goremezMerhabalar... Üzüldüğüm bir konuyu paylaşmak istedim. İşyerimde benimle aynı birimde biri işe başlamıştı. Olgun ve sakin yapısı ilgimi çekti, derken işe başlayalı 2 ay olmadan istifa etti. Şirketin çalışma şeklinin kendisine uygun olmadığına karar vermiş. Gelip istifa ettiğini açıklayıp gitti. Ben de mesaj attım, kendisiyle tanıştığıma memnun olduğumu yazdım. O da niye ölmüşüm gibi yazdın, şirket için bittiyse benim için de bitmiştir mi demek istiyorsun diye sitem etti.
Sonrasında bir kez daha telefonla konuştuk, yeni işe başladığını anlattı. Ben de kendi yaptıklarımdan bahsettim. Pandemi bitince görüşürüz dedik.
Dün WhatsApp'tan mesaj atsam diye düşünürken, profil fotoğrafını göremedim. Son görülmesi zaten kapalıydı. Acaba beni engelledi mi diye düşündüm. İnsanlarla çok sık iletişime geçen, çok arayan, çok mesaj atan biri değilim. Onu da iletişime zorlamadım ama engellediyse niye yaa... istemiyorsa iletişim kurmazdı, ben de mecbur değil diye düşünürdüm ama böyle kendimi taciz etmişim gibi hissettim.. belki çok büyük bir dert değil, hatta belki dert bile değil ama üzüldüm ister istemez, lütfen bana biraz moral verir misiniz?
Belki dediğiniz gibi ayarlarını değiştirmiştir, ben kuruntu yapmış olabilirim. Teşekkür ederim :)Resim ve bilgileri hic kimse diye seçerseniz kimse goremez
Haklısınız, kendi kendimi doldurdum resmen. Yazacağım, teşekkür ederim :)Bunu öğrenmenin tek yolu mesaj atmak bir sürü şey kurup duracağına merhaba de bakalım ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?