Nasıl kaçırıyorum insanları?

Pandemi bitince gorusuruz deyince
10 yil sonra falan yazacaginizi goruseceginizi dusunup numaranizi silmistir.
Goruseceginiz insanlarla gorusun. Ertelemeyin.

C
Goruseceginiz insanlarla gorusun. Ertelemeyin
Goruseceginiz insanlarla gorusun. Ertelemeyin.
Haklısınız ama ne bileyim... doğrudan görüşelim dersem bu pandemide ne görüşmesi diye düşünür mü diye düşündüm..o şu an evden çalışıyor, kimseyle teması yok. Ben çok kalabalık bir grupla çalışıyorum..ama doğru söylüyorsunuz ne zaman biteceği de belli değil pandeminin.. teşekkür ederim

Ben burada hiçbir yanlış davranış göremiyorum. Tek anlamsız kısım “pandemi bitince görüşürüz” olmuş:) Allahaşkına ne zaman bitecek belli değil, neden böyle saçma şekilde sözleştiniz? Çıkmaz ayın son çarşambası görüşelim demekten farkı nedir bunun

Ben senin yerinde olsam mesaj atardım, engelledi mi engellemedi mi anlamış olmak için. Engellemediyse bi hal hatır sorardım. Engellediyse de ok yani belki sevgilisi var, flörtü var, çocuğu var vs. bilemeyiz ki? Çok kısa süre kalmış işyerinde. Zaten rahat hissetse ayrılmazdı oradan, rahat hissetmediğine göre özel hayatına dair muhtemelen hiçbir şey paylaşmamıştır.

Şimdi düşününce bana da o kadar saçma geliyor ki pandemiyi karıştırmam :) o şimdi evden çalışıyor, ben de kalabalık ortamdayım diye suçlu psikolojisine girdim herhalde :)
Kesinlikle haklısınız... özel hayatından hiç konuşmadık. Bekar olduğunu biliyorum ama belki hayatında biri olabilir. Normalde kimseyle konuşmazken benimle muhabbet etmesinden senaryo yazmış olabilirim. Belki bana karşı bir ilgisi de yok... dediğiniz gibi yazıp en azından kafamda kurmaktan kurtulayım. Teşekkür ederim

Yazdıklarınızda ele gelir pek bişey olmasa da ben bu adamın sizden hoşlanmadığını düşünüyorum. Bence geri adımda durun.

son gelişmeler nedir yazdınız mı
Yazdım, cevap geldi. Engellememiş yani ama iletişimde kalmayı düşünmüyorum yorumlardan sonra... kadınlar kulübü beni rüyadan uyandırınca özel hayatıyla ilgili hiçbir şey bilmeden balıklama daldığımı farkettim :) belki de hayatında biri vardır

2 aydır tanıdığınız bir insan için fazla inçe elemiyor musunuz ?
Sizi niye engellesin ki
Takmayın bu kadar
Yazmak istiyorsanız yazın.
Ne kaybedeceksiniz.
Çok haklısınız birden kaptırdım kendimi durup dururken.. hakkında hemen hemen hiçbir şey bilmediğim biri...kadınlar kulübü sağolsun silkelendim :) teşekkür ederim yorumunuz için :)

Ben miyim acaba
Resmi kaldirdim bende

ev arkadaşımla yaklaşık 2 yıl aynı evde kaldık. ona göre samimiyiz ya, alınmayacağını düşündüğümden bana her zaman yaptığının aynısı ona yaptım bozuldu. tesadüf eseri gördüm silmiş beni . Allah razı olsun dedim. sıkıyorsa istigramdan silsin ama silemez izlemek varken. hal böyle ve bir sürü birşeyler paylaşmışken silinşyorsa iki günlük biri içinde değmez

Aynı evi paylaştıktan sonra yaptığı bana fazla abartılı geldi, hatta bu örneğin üstüne benim 2 gün tanıdığım insan için verdiğim tepki de fazla abartılı geldi. Haklısınız, teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…