Aslında öyle degil bu şekilde tanışıp evlenen varsa fikir almak istedim.Doğmamış çocuğa don biçmek...
Bu şekilde tanışmak mantıklı mi sizce kafam ona takıldı.Ben hep kendi çalıştığım iş ortamında bulurum diye düşündüm ama kısmet olmadi .Önce siz tanıyın bir kaynasin, sonrası gelir zaten adım adım..
Daha gormemissin bile. Ne için akıl istiyosun ki?Aslında öyle degil bu şekilde tanışıp evlenen varsa fikir almak istedim.
Haklısınız çocuk her şeyi kafasında tasarlamış arkadaşıma anlatmış belki de beni ikna etmek için yaptiTabiki tanışanilirsiniz ama daha ortada birşey yokken ailelerde şu zamanda tanışır demek ne kadar doğru bilemedim.
Önce bir tanıyın bakalım nasıl bir insan.Sonrası kendiliğinden gelir.Haklısınız çocuk her şeyi kafasında tasarlamış arkadaşıma anlatmış belki de beni ikna etmek için yapti
Haklısınız belki konuşmaları çok sempatik gelicek.Ben de tanımak istiyorumYakışıklılık şart değil bi insan size sempatik geliyorsa yeterli bence. Ki sempatiklik konuşma yürüme tavır her şeyin toplamıdır. Mesela bir arkadaş, sarışın mavi gözlü yapılı Allah var yakışıklıydı ama aynı ortamda 30 dk birlikte kalanın farkettiği korkunç saçma esprileriGülüşü Herkese yavşıyormuş gibi tavrı...
Şimdi biz bu çocuğa yakışıklı diyebiliyor muyuz
Siz eğer aklınızda evlilik varsa tanışın tanıyın değerlendirin olursa olur olmazsa şart değil. Ama siz birini sevdikten beğendikten sonra ailenizin “çirkin bu” demesinin bir kıymeti yok
Sagolun hepimizin inşallahBu konuyu takipteyim.Hakkınızda hayırlısı
Cokntesekkur ederim.insallah.Ailenize soylediginizde sadece telefonla tanınmaz ya da 2 ker e yüz yüz e görmekle tanınmaz gibi tepkiler aldınız mi? Ailem her şeyi der benim uzakta aldatır haberin olmaz daha güzelini bulunca bırakır felan derler diye korkuyorumBen de eşimle buna benzer şekilde tanıştım. Eşim urfada memurdu ve ben memleketimdeydim. Kuzenim illa tanı iyi birisi dedi ve telefonla görüştük. Daha sonra 2 kere yüzyüze görüştük. Tam 3 ay içinde sözlendik. Şuan evliyiz ve bebeğimiz olacak. Bu işler kısmet işi. Hiç belli olmuyor. Hatta aileler tanışınca akraba olduğumuzu öğrendik. Çok tuhaftı. Mutluyuz çok şükür. Tanışmaktan zarar gelmez. Benim kuzenim de asker ve nişanlı. Asker diye önyargılı olma bence. İnsanın kişiliğinin yaptığı meslek ile alakası yok. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.
Çok güzel Allah mutluluğunuzu arttirsin :)Biz birbirimizi görmemiştik. Arkadaşım abim var şöyledir böyledir bir tanisin vs dedi. Fotoğrafını gösterdi. Benim de yapacak işim yoktu neden olmasın dedim. O zaman msn vardı. Oradan yazışmaya başladık. Farklı şehirlerdeydik. Memleketlerimiz de farklı. Sonra okuduğum şehre geldi. Öyle öyle ilişkimiz ilerledi. Şimdi mi 7 yıllık evliyiz 4 yaşında da pattisim var
Cokntesekkur ederim.insallah.Ailenize soylediginizde sadece telefonla tanınmaz ya da 2 ker e yüz yüz e görmekle tanınmaz gibi tepkiler aldınız mi? Ailem her şeyi der benim uzakta aldatır haberin olmaz daha güzelini bulunca bırakır felan derler diye korkuyorum
Daha tanımıyorsun bile bence tanışma zaten hiçbir şartın uyuşmuyor boşa zaman kaybedersinKızlar çok baskici bir ailem.var önce bunu söyleyeyim.Gecen sene bir arkadaş im çok samimi değiliz durumunda beraber foto paylaşmıştı.Onun bir arkadaşı görmüş beğenmiş . Ben öğretmenin doguda 26 yasindayim.Begenen kişi de 29 yasinda subay .Biraz askerlere karşı on yargım var eski sevgilimden dolay i o yüzden istemedim.Arkadasim halen o çocuğun beni sorduğunu ben istersem tanışmak istediğini söylüyor . Aynı memleketteyiz bu adamla.Calsitigimiz şehirler ikimizinde farkl i.Bayramda gelicekmis memlekete bende tanismaknistiyorum .Ama ailem ne tepki gösterir bilemiyorum.Bir de uzaktan sadece telefonla tanınır mi bi insan.Aileme söylersem bile eğer ki durum olumlu olursa ekim gibi doğu ya benim yaşadığım şehre geleceğini söylemiş çocuk. 15 tatilde de aileler tanışır demiş.Sizce bu şekilde tanışmakla bi insan tanınıp evlenebilir mi? Bir de yanlış anlamayın kızlar gorece olarak o çocuğa göre güzel bi bayanim.Cocuk biraz kısa ve zayıf . Dış görünüş çok önemli değil içi iyi olsun ama fikrinizi almak istedim çirkin de olsa mutlu olabilir miyim(lütfen burayı yanlış anlayip da taşlamayın sadece ailenizle tanistirdiginizda eşinize çirkin denildiğinde ne demek gerekiyor tepkinizi ogrenmek istedim yoksa ben ici iyi olsun istiyorum )
Çok teşekkür ederim :)Tanıştığım ilk günden beri ailemin haberi vardı. Anlaşabilirseniz neden olmasın dediler. Uzaktan seni aldatır falan diyen hiç olmadı. Huyunu bilince ona güvenebileceğimi anladım. Ailem hep destek oldu. Diyorum ya bu işler kısmet işi hiç belli olmaz. Bir bakmışsınız çok iyi anlaşıyorsunuz. Yani önyargılı davranmayın. Herkesin huyu aynı değildir. Şans vermekten zarar gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?