- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
- 133
Arkadaşlar gecen günde konu açmıştım doğumla ilgili taşındı bi sure sonra
Ve yine buda taşınacak biliyorum özür diliyorum mod lardan bunu bilerek tekrar konu acıyorum çünkü acil cevaplara ihtiyacım var ilgili yerde cevap cok az oluyor ya da cok geç geliyor lütfen bi sure burda kalsın konum cok rica ediyorum
Konuma gelirsem sekiz aydir kontrolümü yapan doktor beni Sezeryan fikrine alıştırıyor demiştim
Bebeğimin bas çapı 96 mm ve kilosu 3460 gr
Ve çocuğuma iri Bebek kafası büyük yorumu yaptı son iki kontrolünde
Dun başka bir doktora gittim ve o normal olduğunu normal doğurabileceğimi söyledi
Ve doğumun basından sonuna kadar yanımda olacağını o gün randevularını iptal edeceğini söyledi tabi 1500 lira alacak bunun karşılığında ve bide dogum yapacagım hastaneye de ayrı ödeyeceğim 3000 I bulacak
Esimde bende memuruz bu parayı ödeyebiliriz cok şükür
Ama diğer doktorun söyledikleri de kafamı karıştırıyor
Normal dogum diye ısrar edip risk mi alıyorum ben
Ya bebeğime bişey olursa
Ya da ben çok yıpranırsam
Sizce ne yapmalıyım
Öyle kararsız kaldım ki
Bi yandan da gidip Sezeryan olup biran önce bebeğime kavuşasım var
Çünkü normal dogum belirtimde yok
Gittikcede daha buyuyor içerde
Ve yine buda taşınacak biliyorum özür diliyorum mod lardan bunu bilerek tekrar konu acıyorum çünkü acil cevaplara ihtiyacım var ilgili yerde cevap cok az oluyor ya da cok geç geliyor lütfen bi sure burda kalsın konum cok rica ediyorum
Konuma gelirsem sekiz aydir kontrolümü yapan doktor beni Sezeryan fikrine alıştırıyor demiştim
Bebeğimin bas çapı 96 mm ve kilosu 3460 gr
Ve çocuğuma iri Bebek kafası büyük yorumu yaptı son iki kontrolünde
Dun başka bir doktora gittim ve o normal olduğunu normal doğurabileceğimi söyledi
Ve doğumun basından sonuna kadar yanımda olacağını o gün randevularını iptal edeceğini söyledi tabi 1500 lira alacak bunun karşılığında ve bide dogum yapacagım hastaneye de ayrı ödeyeceğim 3000 I bulacak
Esimde bende memuruz bu parayı ödeyebiliriz cok şükür
Ama diğer doktorun söyledikleri de kafamı karıştırıyor
Normal dogum diye ısrar edip risk mi alıyorum ben
Ya bebeğime bişey olursa
Ya da ben çok yıpranırsam
Sizce ne yapmalıyım
Öyle kararsız kaldım ki
Bi yandan da gidip Sezeryan olup biran önce bebeğime kavuşasım var
Çünkü normal dogum belirtimde yok
Gittikcede daha buyuyor içerde