Nasil kendime aşık edebilirim

konuyu okumadım başlığa göre cevap vericem önce ona yakınlaşacaksın sonra o gelmeye başladığında basacan tekmeyi aslında tam basmıcam dokunacan azıcık bi var olacan bi yok olacan bak gör nasıl koşuyo peşinde

İşle ilgili çok sinirli olduğum bir gün ve senin derdin yüzümü nasıl güldürdü bir bilsen
Ne güzel duygular.....
Ahhhhhh ahhhhhh niye bu kadar acele etmişim ki diyorum bazen neden salak salak sadece ders çalışarak geçirmişim okul yıllarımı.
Çok şeyden mahrum kalmışım beee

Bence sen kasma kuzum O da sana karşı boş değildir mutlaka belli etmiş işte hem sana söylemiş hem de ortamda
Velev kiiiiiii olmadı en fazla ne olur Platonik seversin sende hem O daha heyecanlı inan bana

Son cümleniz o kadar haklı ki. Çok çok teşekkür ederim biz ayrı görüşüyoruz zaten sınava çalışıyoruz birlikte:) Ama bunu daha sık yapacağım

Birlikte(arkadaş grubu olmadan)Bi kahve için,Waffle yemeye davet edin 3. davet ondan gelmezse geri çekilirsiniz.Aynen arkadaş grubu ile takilmaya devam
Biz birlikte ders çalışıyoruz mola verdiğimizde hep birlikte kahve tatlı keyfimiz oluyor:)) Ama bunu okul dışına taşıyabilirim

Yok büyük konuşmayım da açılmam asla. Bu sefer arkadaş grubumuz da dağılır benim yüzümden. Teşekkürler tavsiyeniz için:))

İkisi de bekar ve normal bir iliski icin taktik ogrenmek amaciyla acilmis bir baslik. Harika. Ne zamandir carpik iliskile4 icin baslik aciliyirdu..

Umarim seni cok sever hakkinizda hayirlisi olsun

Çok teşekkür ederim nasıl da samimi yazmışsınız Onu sevmek de güzel platonik olmak heyecanlı ama benim olsun istiyorum açıkçası :))

Çok teşekkür ederim nasıl da samimi yazmışsınız Onu sevmek de güzel platonik olmak heyecanlı ama benim olsun istiyorum açıkçası :))

Seni görmeden biz sevdiysek.
O da eşek gibi sevecek
Boşver taktikleri, olduğun gibi davran
Ama ablan olarak tek söyleyebileceğim seni hiç bir zaman avucunun içinde bilmesin, asla müsaade etme buna ve her şeyini paylaşma, bir erkeğin yada bir kadının karşısındaki karşı cinsle ilgili aklında soru işareti varsa onun için dikkat çekicidir.

Kendin ol evladım,cinlik yapmaya gerek yok.

Taktik maktik yok bam bam bam demek geldi içimden olacağı varsa zaten olur öyle beni sevsin diye bir çabaya hiç girme cabaladıpını fark ederse yüz vermez olur üzülen sen olursun

öncelikle benim bildiğim lonely gayet güzel, kafan yerinde mi neden güzel değilim diyorsun kızarım bak sana

rol yapma bir süre sonra açığa çıkar. bak ben mesela şimdiki sevgilim bana açıldığında 3 gün filan inanmadım "lan bu çocuk çok yakışıklı, çok havalı, etrafında bir sürü kız var bu niye bana böyle söyledi şimdi" diye bütün arkadaşlarımı darladım. aha da 2.seneyi bitirdik. her zaman söyler "samimiyetin, içtenliğin, benimle aynı düşünmen, aynı şeylere gülmen bunların hepsi bana evimde gibi hissettiriyor" diye.

adamla espri anlayışınız uyuyor mu, veya aynı şeylere mi ilgi duyuyorsunuz? ortak bir nokta bul ve ordan yürü.

bir de zekanı konuştur. biz daha flört bile değilken bir whatsapp grubundaydık. bir arkadaşın gözlüğü kırılmış onu da yara bandıyla yapıştırmış fotoğrafını atmış. belki bilirsin ulus baker'i ve onun gözlüğünü. ben de bu fotoğrafa "blus uaker xhsjahajha" yazdım yolladım. sadece sevgilim anlamış ve 3 gün güldü buna adam sonra her dediğime güler oldu hatta bir ortamda komik bir şey olunca direkt göz göze gelir olduk. sonrası da "ya yassy sende şu kitap var mı? şu belgeseli izledin mi? çok iyi bir pub açılmış bana ne zaman bir bira ısmarlarsın" diye geldi.

ay ne çenem düştü benim ya ama sen anladın dimi ne dediğimi

bak ben eskiden nasıl davranıyorsam ne kadar açık dogal rahat davranıyorsam tam onun tersi davrandım ve evlendim
ya süper ve aşırı dürüst bir yorum aynen böyle bunlara iyilik yaramıyor ben de hep bundan bahsediyorum ama benim yapım rahatsız ,sert ve soğuk :) o yüzden evlenmekistemediğim halde evlenme meraklısı hep sevgililerim :) evlenmek istesem bir tane bulamam tabi o ayrı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…