Nasil kendime aşık edebilirim

Ben de bayağı belli edeceğim bu sefer öpmek olmasa da daha fazla temas daha fazla ilgi. Bilemiyorum ki, ama son paragrafta haklısınız kötüye kullanmak gibi oluyor o yüzden daha da ortaya çıkaracağım

Eeeen güzeliii Haberlerini bekliyoruuz

E en son eski sevgilisiyle konuşuyor diye güncelleme yazmışsınız... Ben anlamadım
Evet son güncellemem oydu ve yorgunum mücadele etmeyeceğim demiştim. Şimdi bana kızla arasında hiçbir şey olmadığını söylüyor. Bir de o kız uzakta yanında olan benim daha fazla şansım var diye düşündüm bu sefer

Ooo sen yanında o uzaktaysa her türlü akar.. ama bana nedense ilgin hosuna gidiyo flört etmeyi seviyo ama diğer kızlarda da aklı kalıyo gibi geliyor. Hani ilk tercihi değilsin gibi :/

Ooo sen yanında o uzaktaysa her türlü akar.. ama bana nedense ilgin hosuna gidiyo flört etmeyi seviyo ama diğer kızlarda da aklı kalıyo gibi geliyor. Hani ilk tercihi değilsin gibi :/
Aslında dışarıya karşı çok soğuk biri, öyle herkesle konuşmaz mesela. Bırakın ilk tercihi, belki de hiç tercihi değilimdir aklına bile girmemişimdir.. Yine de istiyorum onu

Ay yok artık, eski sevgilisine dönmüş işte kendisi söylemedi mi? Sen de ikinci kadın olmak için mi uğraşıyosun? Yok onla olmazmış falan klasik erkek yalanları olmayacaksa ne demeye konuşuyosun. Basbaya ilginin farkında seni de cepte tutmaya çalışıyor. Acilen kendine gel hayatında biri olan erkeği tavlamaya çalışmak evli bekar her türlü aynı kapıya çıkar bekar olunca romantik olmuyor yani.

Hayır hanımefendi, o kadın hayatında olsaydı neden hâlâ uğraşayım? Döndüğü falan yok sadece arada nasılsın diye konuşuyoruz dedi mesajları da gösterdi. Ilk başta çok üzülmüştüm sonradan sonuçta sevgilisi değil hiçbir şeyi değil dedim. Aralarinda flörtlesme vs de yok. Ayrıca yakistirmalariniz çok çirkin. Ikinci kadın falan ne demek? Ikimiz de bekarız ve ikimizin de sevgilisi yok. "seni cepte tutmaya çalışıyor" demekle kalsaydınız bu yorumunuzu dikkate alirdim ama bana burda yuva yıkmak için taktik isteyen 2.kadin muammelesi yaptığınız için yorumunuz iyi niyetli görmüyorum.

Valla konunu takip ediyorum buraya eski sevgilisine dönmüş diye sen yazdın ben yazmadım. Sonrasında da kuskanıyorum diyince yok onla aramızda bir şey dedi yazdın. Ben de bu klasik erkek yalanı senin ilgini kaybetmemek için öyle söyler tabi diyorum. Mesajlarını gördüğünü nerden bilebilirim sadece hal hatır sorduklarını onu yazmadın? Eğer gerçekten böyleyse eski sevgilisiyle arkadaş kalmış oluyorlar bu da dönmek olmuyor ben senin yazdıklarına göre yorumladım. Niye kötü niyetli olayım seni tanımıyorum ne zorum var. Her durumda ben arkadaşının eski sevgilisiyle flört ettiğini etmeye çalıştığını düşünüyorum ama. İnsan eskiyle niye yazışır ki? Bence uzak dur üzülen taraf olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…