Nasil kendime aşık edebilirim

valla ne yapımm
karar almıştım birdaha biri karşıma çıkarsa artık böyle davranmıyacam diye söz vermiştim kendi kendime ,
eşim bir kahve içelim dedi eskiden olsa atlardım hiç vaktim yok aksama kadar bir aradayız yarın iş yerinde içeriz dedim ,salladım ,
2 ay falan sonra bir gün gene çıkalım lütfen dedi olur dedim ,
ve direk evlenme teklifi aldım 3 ay sonrada evlendim ,

şimdi bana diyorki seni çok fena kafalım hemen evlenme tekilf ettim benim oldun ne güzel diyorr,

bilmiyor ki ben kendini çok pis kapakladım

En iyi taktik bu bence doğallık da bir yere kadar eskidenmiş o saf doğal insanlar popoları arşa dayandı bu erkeklerin sıcak olalım aman elimizden kaçırmayalım elde edelim dünyayı tersine çeviren biz kadınlarız aslın da ben eski kafalıyım valla gerçi evlenme filan da istemiyorum ya neyse :) iyi oluyo böle :))))))))))

allah gönlüne göre versin cnm
ne zaman istiyorsan aşk seni ozaman bulsun

Bir ilgili bir ilgisis bazen ona hayran gibi bazen normal ama ergen tribi gibi degil bazen yogun ol mesela buluşma günü katilma bakalim yoklugunu hissesecekmi sonraki buluşmadada kendini baya belli et ...gözlerinin içine içine bak...ahh aşkkkkk ne hoş

Yaaa çok teşekkür ederimmm Biraz gizem bırakmalıyım haklısınız

Arada sırada gitmiyordum ama elimde olmadan. Gelince öyle bakmak kendimi ortaya atmak aklıma gelmemişti teşekkür ederim:))

Ortamlarda çok espiriliyim güldürürüm de. Ortak noktamız bi dünya, birlikte sınavlara hazırlanıyoruz günümüz okulda geçiyor. Çok fırsatım var ama değerlendiremiyorum kafayı yiyeceğim

Onun yanında güzel kalmıyorum kuzum ya birlikte çekindiğimiz fotoğrafımızı atayım özelden

ya ders aralarını geç bir gün direkt de ki "bahçeli starbucksta ders çalışalım değişiklik olur" falan. adamı o ortamdan dışarı çıkar yani birlikte zaman geçirmek istediğini anlasın. sen benden daha ağır başlısın o yüzden vereceğim taktik anca bu ben evime çağırırdım yoksa jzjskshajah

Önceden ağır başlıydım bu çocuktan beri bi haller oldu bana kendi evim olsa çağırırdım inanki Ama ne yapıp edip çıkaracağım özelden foto atıyorum

Arada sırada gitmiyordum ama elimde olmadan. Gelince öyle bakmak kendimi ortaya atmak aklıma gelmemişti teşekkür ederim:))
Ya sevenler kavussun ben de eşime kendimi farkettirmeye ugrasmistim icim erirdi resmen seni anliuorum...kolay gelsin dua et iste onu...nasibinse zaten senin

Ya sevenler kavussun ben de eşime kendimi farkettirmeye ugrasmistim icim erirdi resmen seni anliuorum...kolay gelsin dua et iste onu...nasibinse zaten senin
Bugün birlikte yemek yerken yemeği üstüme döktüm Böyle de elim ayağıma dolaşıyor. Ama onun benden hoşlanmadığına bugün emin oldum fazla rahat. Hoşlanan biri o hareketleri yapmaz

Doğal olarak, bakımlı olmalısın ve şık giyinmelisin . Çekici olmalısın yani. Eee muhabbetiniz zaten iyi gidiyormuş , kısa zamanda sonuç alacağını düşünüyorum
Yalnız öyle aynı yerde çalışalım, tercihleri beraber yapalım aynı şehre gidelim dedi diye sırf onun istediği ya da senin istemediğin bir yere de gitme ha ilerde :) Sonra ayrılınca fena olursun

Bu ihtimali biliyorum o yüzden puanımın yettiği en güzel yeri yazarım Ben öyle şık bakımlı biri değilimdir ama fazla doğalım bundan kaybedebilirim. Derste "ee hocam hani çay ikram etmiyo musunuz" diyen insanım

Diğer insanlara baktığınızdan daha güzel bakın mesela ona, daha güzel gülümseyin.

Bi şey anlattığında daha ilgiyle dinleyin, daha hissederek yorum yapın, daha zekice fikirler ortaya koyun.

Flört gerilimi denen bi olay var, onu es geçmeyin.

İlginizi bazen gosterin bazen saklayın, kafa karışıklığı her zaman işe yarar.

İltifat alacak kadar sık ama abartısız görünün onun yanındayken. Kendisi fark etmese bile baskaları fark etsin o an ortamda sizdeki güzelligi.

Ki saydıklarımın hepsi insanın aşık olunca kendiliginden yaptıgı seyler aslında. Doğal davranıcam diye ortada hicbi sey yokmus gibi davranmaya calısmaktan oluyo ne oluyosa.(daha dogrusu ne olmuyosa)

O nedenle duygu durumunuzu maskelemeye çalışmayın, aşık haliniz nasılsa öyle olun.

Aslında fark ettim de fazla doğalım.
Biraz çaktırmayı belli etmeyi düşündüm sayenizde teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…