- 13 Ocak 2019
- 629
- 1.024
- 33
- 27
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
İnanıyorum, zamana bırak.Benim buna benzer zamanım yıllardır sürüyor. Bıktım her şeyin kursağımda kalmasındanÖnceden de birine açılıp çok güzel reddedilmiştim bundan 3 sene falan önce. Bir daha rezil olmamak için yapmayacağım bunu ama çok canım sıkkın.. O zamanlarımı hatırladım dün. Başka şeyler de yolunda gitmemeye başladı dün. Yorgunum inan
Manevi dünyama da önem veriyorum ama burada konuşmak yasak diye biliyorum dini konular. O yüzden hiç bahsetmedimBunlar nefsinizin size yapmanızı söyledikleri ya manevi dünyanız..?
Nasil bi laf o ya ..kiskaniyorum diyorsun sen baskasin ne demek ya insan kankasini öyle kiskanmaz ya hatta asik olsa mutlu olur taktik verirr siz kiskaniyorum diyosunuz ve nornalmi bakiyo iliskiniz tuhaf yani ya o saf ya sizi kekliyooKonustuk az önce. Etrafındaki diğer kızlardan kıskandığımı söyledim, olur mu sen başkasın dedi. Bu çocuk onu kankasi olarak gördüğümü sanıyor. Saf mı saf ayağına mı yatıyor bilmiyorum. Perşembe ya da cuma birlikte olacağız. Baya açık vermeyi düşünüyorum
Ben eski sevgilisiyle konuşmasın diye saçma nasihatler veriyorumNasil bi laf o ya ..kiskaniyorum diyorsun sen baskasin ne demek ya insan kankasini öyle kiskanmaz ya hatta asik olsa mutlu olur taktik verirr siz kiskaniyorum diyosunuz ve nornalmi bakiyo iliskiniz tuhaf yani ya o saf ya sizi kekliyoo
Bunu yaparsam arkadaş grubumuz dağılır. Biz 4 5 kişi iyi arkadaşız, aramıza mesafe girerse kötü olur. Sene sonunda bunu düşünebilirim amaBence ne de biliyomusun..başka kizlara olan tavrina davranislarina onlarla iyi vakit gecirme ihtimaline dayanamiyorum sanki nefesim kesiliyor benim bu duygulari biraz düsünmem gerek galiba biraz farkli hissediyorum de biraz kendimle kalmaliyim de ve toz ol...bildigin bombayi at kaç..bak iyi fikir bu
Birlikte olduğunda onun vücuduna dokun, bir yazı da okumuştum her şey dokunuşlara bağlı diye ve gözlerine de uzun uzun bak,ve içinden gelenleri söyle. Artık kaybedeceğin bir şey yok.Konustuk az önce. Etrafındaki diğer kızlardan kıskandığımı söyledim, olur mu sen başkasın dedi. Bu çocuk onu kankasi olarak gördüğümü sanıyor. Saf mı saf ayağına mı yatıyor bilmiyorum. Perşembe ya da cuma birlikte olacağız. Baya açık vermeyi düşünüyorum
Kaybedeceğim bir şey var, eğer reddedilirsem arkadaş grubumuz dağılır ikimiz bir arada durmayız çünkü daha. Ama sene sonlarına doğru bunu yapabilirim o zaman kaybedecek bir şeyim olmaz. Daha fazla dokunmaya dikkat edeceğimBirlikte olduğunda onun vücuduna dokun, bir yazı da okumuştum her şey dokunuşlara bağlı diye ve gözlerine de uzun uzun bak,ve içinden gelenleri söyle. Artık kaybedeceğin bir şey yok.
Hımm, durumun zor o zaman. Ama dokun tamam mı onaKaybedeceğim bir şey var, eğer reddedilirsem arkadaş grubumuz dağılır ikimiz bir arada durmayız çünkü daha. Ama sene sonlarına doğru bunu yapabilirim o zaman kaybedecek bir şeyim olmaz
Normal zamanda da elini tutarım, dokunurum. Bir keresinde saçlarına bile dokunmuştum izin verir:))Hımm, durumun zor o zaman. Ama dokun tamam mı onaayrıca elini de tutmaya çalış eğer elini tutmana izin veriyor ise anla ki o da boş değil.
Ee işareti almışsın daha sıkı tut ve bırakma hatta o sırada ellerini tutmak bana huzur veriyor bile diyebilirsinNormal zamanda da elini tutarım, dokunurum. Bir keresinde saçlarına bile dokunmuştum izin verir:))
Yok ya bikac gün görüsmeseniz dagilacak bi grupmusunuz .. :) heyecandam bir hal oldum burada..Bunu yaparsam arkadaş grubumuz dağılır. Biz 4 5 kişi iyi arkadaşız, aramıza mesafe girerse kötü olur. Sene sonunda bunu düşünebilirim ama
Ayy kiyamam ya ..karsisinda ne hallere giriyosunuz beyimiz rahat ilginiz belliki hoşuna gidiyo amaNormal zamanda da elini tutarım, dokunurum. Bir keresinde saçlarına bile dokunmuştum izin verir:))
Nickymause kiźi gazlaya gazlaya bi hal olduk valla bu işin sonu hayır olur inşaallah valla seven sevdigine kavussjn ya...bizde bi rahatlariz yaniEe işareti almışsın daha sıkı tut ve bırakma hatta o sırada ellerini tutmak bana huzur veriyor bile diyebilirsin
Aynen kesinlikleNi
Nickymause kiźi gazlaya gazlaya bi hal olduk valla bu işin sonu hayır olur inşaallah valla seven sevdigine kavussjn ya...bizde bi rahatlariz yani
Ee işareti almışsın daha sıkı tut ve bırakma hatta o sırada ellerini tutmak bana huzur veriyor bile diyebilirsin
Ben de salağa yatmaya karar verdim. Ona arkadaş ayağına da olsa dokunmak sohbet etmek çok güzel.Yok ya bikac gün görüsmeseniz dagilacak bi grupmusunuz .. :) heyecandam bir hal oldum burada..
Ben eski sevgilisiyle konuşmasın diye saçma nasihatler veriyorumKoluna girip "bana baaak Y ile(bi başka kız olsun) görüşmedin dimii" diyorum. Gülerek yok yok diyor. Bi ara o kadar darladım ki "off lonely onun canı cehenneme" dedi. Siz hiç böyle kankalık gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?