• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kendimi güçlendirebilirim?

Arkadasim bir iki tane var ama iste ben bu durumda kendimi geriye cektim.

Ya canim diyorum ya yüzümdeki killar yüzünden eve kapaniyorum...
evliyken daha farkliydi sanki daha bir mücadele edebiliyordum.

bazi arkadaslarda diyor igneli epilasyon en etkilisiymis.kafam cok karisik...

Benim yüzümde ayva tüyleri vardı. Sarı değillerdir. Açık kahve ve incelerdi.Favorilerimde ve çenemde Vardı. Favorilerimdekiler bya koyuydu sakal gibi olmasa da sertti. Lazere başladım, mahvettiler. Çenemdekiler 2-3 tane iken. Baya bir çoğaldı.Boynumda bile çıkmaya başladı! Favorimdekiler inceldi ama sonr yanaklarıma kadar yayıldı filan. Felaketti ya. Ağlıyordum sürekli.İşte mahvettiler şöyle böyle. Güneşe çıkasım gelmiyordu. Biri yüzüme baksa hemen kompleks yapıyordum. 10 SEANS lazere gittim.Başladığımdan daha kötüydü durumum. Çünkü tüylerimin sakal gibi semsert ve siyah olması lazımmış.Ki ben süper beyazımdır. Lazer beyaz tenlilerde iyi diyorlar. Hani ben neden iyi tarafını görmedim ?=) En sonunda işinin ehli bir uzman buldum İĞNELİ EPİLASYONda. 3 seans gittim. En son 2,5 ay önce gittim. İnanır mısın şuan çok rahatım. Çok açık renkte ve 4-5 tne tüyüm vr çenemde. Dikkat çekmiyor. Favorimde 1 tanecik :))) o da ince. Acayip rahatladım.

sakın kendini eve hapsetme çık dolaş kendini eve hapsedersen dışarıya çıkması çok zor geliyor insana Dışarıya çıktığında Hem beynine oksijen gider hemde daha pozitif düşünürsün

belki çok bariz bir örnek olacak ama.kendi takdiğimi söyliyim sana.her kadın gibi diyim bende zaman zaman kendimi güçsüz hissederim ya saçımı bğenmem ya burnumu.İlla bir bahane bulurum yani.Hemen çıkarım bu durumdan.Hep aklıma ayakları ellleri olmayan dünyanın güzelliği göremeyen kör insanalr ,yada elleriyle karşısındakine birşeyler anlatmaya çalıyan insanlar gelir hep akılıma.Ve hemen şükrederim ALLAHIMA.Sende yüzündeki o tüylere takma.Aklına hep bunları getir.Yada çık git huzurevine.Bak dünyada en şanslı birisi olarak göreceksin kendini.Ben bunu alışkanlık haline getirdim sende dene canım.

Benim yüzümde ayva tüyleri vardı. Sarı değillerdir. Açık kahve ve incelerdi.Favorilerimde ve çenemde Vardı. Favorilerimdekiler bya koyuydu sakal gibi olmasa da sertti. Lazere başladım, mahvettiler. Çenemdekiler 2-3 tane iken. Baya bir çoğaldı.Boynumda bile çıkmaya başladı! Favorimdekiler inceldi ama sonr yanaklarıma kadar yayıldı filan. Felaketti ya. Ağlıyordum sürekli.İşte mahvettiler şöyle böyle. Güneşe çıkasım gelmiyordu. Biri yüzüme baksa hemen kompleks yapıyordum. 10 SEANS lazere gittim.Başladığımdan daha kötüydü durumum. Çünkü tüylerimin sakal gibi semsert ve siyah olması lazımmış.Ki ben süper beyazımdır. Lazer beyaz tenlilerde iyi diyorlar. Hani ben neden iyi tarafını görmedim ?=) En sonunda işinin ehli bir uzman buldum İĞNELİ EPİLASYONda. 3 seans gittim. En son 2,5 ay önce gittim. İnanır mısın şuan çok rahatım. Çok açık renkte ve 4-5 tne tüyüm vr çenemde. Dikkat çekmiyor. Favorimde 1 tanecik :))) o da ince. Acayip rahatladım.

Zarari yokmu?hem bütün yüze cok sürmezmi???

belki çok bariz bir örnek olacak ama.kendi takdiğimi söyliyim sana.her kadın gibi diyim bende zaman zaman kendimi güçsüz hissederim ya saçımı bğenmem ya burnumu.İlla bir bahane bulurum yani.Hemen çıkarım bu durumdan.Hep aklıma ayakları ellleri olmayan dünyanın güzelliği göremeyen kör insanalr ,yada elleriyle karşısındakine birşeyler anlatmaya çalıyan insanlar gelir hep akılıma.Ve hemen şükrederim ALLAHIMA.Sende yüzündeki o tüylere takma.Aklına hep bunları getir.Yada çık git huzurevine.Bak dünyada en şanslı birisi olarak göreceksin kendini.Ben bunu alışkanlık haline getirdim sende dene canım.

Canim ya düsünsene bir kadin olarak erkeklerdeki gini kil cikiyor yüzünde:14:
Inan bana cok zor.evet düsün bir bazi insan pireyi deve yapiyor ama benim ki öyle degil ki...ya yasli kadinlar bile ne kadar rahatsiz oluyorlar yüzünde bir kac yerde kil tüy olunca ve ben henüz 26 yasindayim...

Dünya sanki hic anlamli degilmis gibi Allahin gücüne gitmesin.

sakin boyle dusunme, boyle dusunceler ufaktan isyana goturur seni. Yasamak aslinda cok anlamli, hayatin felsefesini yasayarak ogreniyoruz fakat yasadiklarimizdan ders cikarmasini bilmemiz lazim. Icimizde, bize aci cektirene kin bile beslememiz lazim yoksa hayat karamsar olur canim. Bana kotuluk edildi, basta canim cok yandi ama icimde kin besleyemedim, cunku insanogludu tabiatinda var hata yapmak ve her insan er yada gec hatasini anliyor (cogunlukla oyle), bana kotuluk edildi diye kotuluk de etmek hic sevmem.. neyse biraz konunun disina cikiyrm sanki. hayat guzel bakmak lazim. Ben daha gencim belki o yuzden hayata pozitif bakiyorum.

Inan bana cok zor.evet düsün bir bazi insan pireyi deve yapiyor ama benim ki öyle degil ki...ya yasli kadinlar bile ne kadar rahatsiz oluyorlar yüzünde bir kac yerde kil tüy olunca ve ben henüz 26 yasindayim...

dediklerin bende olmadigi icin ne hissetigini bilemem ama abartma canim, derdini yuceltme..

Bu kadar rahatsız edici boyuttaysa belki önce doktora görünüp hormon tahlilleri yaptırman gerekir.
Bence oturup üzüleceğine,çözüme yönel.Hem al işte sana oyalanacak mevzu :)
Doktora git,hormonlarda sorun yoksa epilasyon araştırmasına çık,aklına yatan uygun yönteme başla.

Zarari yokmu?hem bütün yüze cok sürmezmi???

Çok sıksa tüylerin, iğneli uzun sürecektir. Ben zararını görmedim :) Tabi kızarıyor, kabarıyor. Şişme iz kalma filan yaşamadım. Uzman birine gitmek lazım tabi..

Yüzümdeki killar bahsetmistim Istenmeyen tüyler bölümünde,ve bacaklarimdaki killar cok batiga yol aciyor ve sivilce yapiyor.

Suan hep uyuyup herseyi unutmak istesemde buda cözüm olmuyor,cünkü dedigim gibi kabuslar görmekteyim,gercekten hep sadece düsünceler icindeyim:14:

canim batik icin kese iyi diyorlar.
sen yapamiyorsan elin yoruluyorsa git bir hamama bastira bastira kese yaptir bacaklarina...
ayrica fazla killanma hormon dengesizligi belirtisi, ben pco'lu oldugum icin oradan biliyorum bende de killanma varmis biraz hormonlar yuzunden, doktor soyledi...
hastaneye git doktora gorun, tahlil yaptir mutlaka...
bu soruna cozum bulunabilir hormonlar duzene sokularak...

Son düzenleme:
canim batik icin kese iyi diyorlar.
sen yapamiyorsan elin yoruluyorsa git bir hamama bastira bastira kese yaptir bacaklarina...
ayrica fazla killanma hormon dengesizligi belirtisi, ben pco'lu oldugum icin oradan biliyorum bende de killanma varmis biraz hormonlar yuzunden, doktor soyledi...
hastaneye git doktora gorun, tahlil yaptir mutlaka...
bu soruna cozum bulunabilir hormonlar duzene sokularak...

Canim bir iki doktora gittim ama birsey cikmadi...

Back
X