Nasıl kilo verdiniz?

hanımlar merhaba 165 boyundayım 78 kg yum görenler göstermediğimi söylüyor kemiklerimden falan diyorum bende ama 78 kgyum demeye utanıyorum :eek:nasıl kilo verdiniz bu arada pcoyum kg zor veriyorum .bu hurma ve yoğurt diyeti var yapanlar var mı ? bu arada abur cubur çok fazla yiyiyorum . yarın başlamayı düşünüyorum . sizler kaç kg sunuz ? kaç kg verdiniz ?
Canım valla 3 öğün 2 ara öğün market eşyası ekmek şeker unu Burak direk verirsin ben hamileyim gebelik şekeri yüzünden diyete başladım istemsiz 25 gün oldu 3 kilo verdim demek ki her şey ağzını tutmakla alakalı normalde hiç diyet yapan biri olmadım

Canım valla 3 öğün 2 ara öğün market eşyası ekmek şeker unu Burak direk verirsin ben hamileyim gebelik şekeri yüzünden diyete başladım istemsiz 25 gün oldu 3 kilo verdim demek ki her şey ağzını tutmakla alakalı normalde hiç diyet yapan biri olmadım
Anladım teşekkür ederim sağlıkla alın kucagınıza😊

hanımlar merhaba 165 boyundayım 78 kg yum görenler göstermediğimi söylüyor kemiklerimden falan diyorum bende ama 78 kgyum demeye utanıyorum :eek:nasıl kilo verdiniz bu arada pcoyum kg zor veriyorum .bu hurma ve yoğurt diyeti var yapanlar var mı ? bu arada abur cubur çok fazla yiyiyorum . yarın başlamayı düşünüyorum . sizler kaç kg sunuz ? kaç kg verdiniz ?
Diyet+spor ile 92den 58-60a düştüm
Hurma yoğurt detoksunu yaptım bikere, çok kaçırınca ödem atmak için iyi bir yöntem. Sizin vermeniz gereken 15-20 kilo var o yüzden size göre değil o.

Diyet+spor ile 92den 58-60a düştüm
Hurma yoğurt detoksunu yaptım bikere, çok kaçırınca ödem atmak için iyi bir yöntem. Sizin vermeniz gereken 15-20 kilo var o yüzden size göre değil o.
Anladım teşekkür ederim

Çok mutsuz olduğum ve hiçbir yere sığamadığım bir dönem vardı. İştahım kendiliğinden kesilmişti. Yani hayatta kalacak kadar ve sağlıklı besinler yiyordum. Kahvaltı alışkanlığım hep var oldu bu arada.
Endorfin hormonu salgılamam gerekiyordu. Spora yazıldım. Yürüyerek spora gidiyor, salonda kendi canıma okuyor, sonra yürüyerek eve dönüyordum. Akşam altıdan yediden sonra bir şey yemiyordum.
Hiç tartılmadım, ayna karşısına geçip oramı buramı incelemedim şura gitmiş mi, bura incelmiş mi diye. Hiç beklentim yoktu, tek amacım spor yapayım mutluluk hormonu salgılayayayımdı. Hedefim hep yeni hareketler ve set sayılarını arttırmak oluyordu. Sonra 1-2 ay geçti. Sonra bir baktım, fit olmuşum, gözle görülür olduğu için görmekle kalmadım çevremden de duydum fit olduğumu. Öyle işte. Darısı sağlıklı kilo vermek isteyenlere.
Bu arada aşırı bir kilom yoktu ama sıkılaşmam gerekiyordu. Yine de çok fark etti.

Yimedik fekat aç da gezmedik 🤣 hamurişi, şeker, abur cuburla kanlı bıçaklı olduk. Suyla, yeşil çayla bacı gardaş🤣 geç saatte acıktığımda süt ve tarçınla bastırdım. 8 kilo verdim ama yavaşça. Şimdi yine aldım yine vericem ateşkes uzun sürdü

Back
X