duydum daha önce alıcam teşekkürler.Sekersiz 21 gün kitabini tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duydum daha önce alıcam teşekkürler.Sekersiz 21 gün kitabini tavsiye ederim
Canım valla 3 öğün 2 ara öğün market eşyası ekmek şeker unu Burak direk verirsin ben hamileyim gebelik şekeri yüzünden diyete başladım istemsiz 25 gün oldu 3 kilo verdim demek ki her şey ağzını tutmakla alakalı normalde hiç diyet yapan biri olmadımhanımlar merhaba 165 boyundayım 78 kg yum görenler göstermediğimi söylüyor kemiklerimden falan diyorum bende ama 78 kgyum demeye utanıyorumnasıl kilo verdiniz bu arada pcoyum kg zor veriyorum .bu hurma ve yoğurt diyeti var yapanlar var mı ? bu arada abur cubur çok fazla yiyiyorum . yarın başlamayı düşünüyorum . sizler kaç kg sunuz ? kaç kg verdiniz ?
Anladım teşekkür ederim sağlıkla alın kucagınızaCanım valla 3 öğün 2 ara öğün market eşyası ekmek şeker unu Burak direk verirsin ben hamileyim gebelik şekeri yüzünden diyete başladım istemsiz 25 gün oldu 3 kilo verdim demek ki her şey ağzını tutmakla alakalı normalde hiç diyet yapan biri olmadım
Diyet+spor ile 92den 58-60a düştümhanımlar merhaba 165 boyundayım 78 kg yum görenler göstermediğimi söylüyor kemiklerimden falan diyorum bende ama 78 kgyum demeye utanıyorumnasıl kilo verdiniz bu arada pcoyum kg zor veriyorum .bu hurma ve yoğurt diyeti var yapanlar var mı ? bu arada abur cubur çok fazla yiyiyorum . yarın başlamayı düşünüyorum . sizler kaç kg sunuz ? kaç kg verdiniz ?
Anladım teşekkür ederimDiyet+spor ile 92den 58-60a düştüm
Hurma yoğurt detoksunu yaptım bikere, çok kaçırınca ödem atmak için iyi bir yöntem. Sizin vermeniz gereken 15-20 kilo var o yüzden size göre değil o.
Sağol canım darısı tüm isteyenlere inşAnladım teşekkür ederim sağlıkla alın kucagınıza![]()
Yavaş yavaş verince yine yavaş yavaş kilo alıyorsunuz inanın bana. :)teşekkür ederim :)
Kesinlikle bu 20 kilo verdimAbur cuburu kesip gunde 2 ya da 3 ogun hafif beslenip, aksam 6dan sonra bir sey yemeyin.