Yıllar olduBir süre? Ne kadar süre?
Öncelikle sakin olun nasip bu işler.
Yanı her türlü öneriye açığımGerçekten evlilik duası var mı diye mi soruyorsun sen ?
ne tür özellikler arıyorsun adayda peki?nefes alsın yeter dersen koca çokkkkkkYanı her türlü öneriye açığım
Ben gözel garıyammmm3 besmele , 10 yarabbi şükür iki defada aynaya bakarak ben dünyanın en gözel karısıyam diyin. Sonra yolunuz açık olsun
Mümkünse nefes almasa daha iyi sankine tür özellikler arıyorsun adayda peki?nefes alsın yeter dersen koca çokkkkkk
Tabi Dönerseniz daha hızlı koca bulma ihtimaliniz var. Tabi çok fazla da dönmeyin , sonra maazallah beyninizin bulanabilirBen gözel garıyammmm
Etrafımızda da dönecek miyiz hocam
JsklslsllsşsşEve gelen kargoculara yürünebilir.
nasıl bir yokluksa artıkEve gelen kargoculara yürünebilir.
Ya merveeee kız uyusana sen hemen salı olsun. Yorganın altında gülmekten atıma kacırıcam aaaaEve gelen kargoculara yürünebilir.
Ama güzel fikir eve en sık kargocu geliyo bu dönem. İnşallah bu anlamızın dişine göde vardır onların orda.nasıl bir yokluksa artık
Ya merveeee kız uyusana sen hemen salı olsun. Yorganın altında gülmekten atıma kacırıcam aaaa
Yani dışarı cıkmadan masa başı iş ister gibi başka nasıl olabılır kı? Ya kargocu ya da kargocu secenek ekleyemedımAma güzel fikir eve en sık kargocu geliyo bu dönem. İnşallah bu anlamızın dişine göde vardır onların orda.
Hayır yani eskiden olsa sütçüsü tüpçüsü gibi farklı meslek gruplarıyla çeşitlendirecem ama yook.Yani dışarı cıkmadan masa başı iş ister gibi başka nasıl olabılır kı? Ya kargocu ya da kargocu secenek ekleyemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?