- 20 Mart 2008
- 141.992
- 213.994
- 1.423
- 60
Hem tavsiye verip hemde farklı söylem cidden ilginç olmuşBu konuda bir üye..
Konu sahibine de akıl verdi.. sosyal medyayı dene dedi.
Ama ilginç durum şu ki kendisi sosyal medyadan bulduklarına işe yaramaz demiş. Ciddi ilişki insanı değillermiş. Buna rağmen neden tavsiye ediyor orasını hiç anlamadım..
kaç yasındasınız herserde bi hayr vardr az kafanı dinleKızlar, boşandım bir süre oldu.
Tekrar mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Bosandigimdan beri sadece 1 görücü geldi o da bir amca :) kabul etmedim.
Is yerimdekiler de hep evli.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Lütfen bana tavsiye verin
Bu konuda bir üye..
Konu sahibine de akıl verdi.. sosyal medyayı dene dedi.
Ama ilginç durum şu ki kendisi sosyal medyadan bulduklarına işe yaramaz demiş. Ciddi ilişki insanı değillermiş. Buna rağmen neden tavsiye ediyor orasını hiç anlamadım..
Senki yoğurdu üfleyerek yiyecekken evlilik duası istiyorsunKızlar, boşandım bir süre oldu.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Kartvizit bastırırken mesleği teyit etmiyorlar mesleği doktor olmayan biri de rahatlıkla bastırabilir veya benzeri bir kart çıkartılabilir yani kız düşürmek için de yalandan bastırılmış olabilir, şaşırmam yaniKonularına bakın. Ben neden böyle atarlı cevaplar yazıyor diye baktım..
Statülü eş arıyor tinderdan. Ondan sürekli vurguluyor.
Arabistanlı doktor , pilot , Türk doktor bulmuş şimdilik.
Ilk 2si fos cıkmış. Şimdi son flörtünü övüyor.
Sonra ilk ikisi olmayınca yandım Allah diye konu açmış.Tinderda evlenmelik eş arıyor.
Hatta konu sahibine de tavsiye etmiş. Durum bu..
adayları mesleğe göre seçiyor çünkü ilk şart:doktor ya da pilot olmak bu da aylık 50 000 gel
Ben de eşimin 2 katına yakın kazanıyorum ama onun benim yok aramızda. Birşey alındığında üzerime yapariz bunu ben demem o direk üzerime alınmasını sağlar. Onun da gerçi başka yerden sabit ek geliri olacak bir süre sonra. Ne varsa , ne yapıyorsak çocuğumuza zaten. Eşler arasında sevgi varsa erkek veya kadın kim fazla kazanırsa kazansın lafı edilmemeli benceŞöyle diyeyim nişanlımla aramda maaş farkı 2 kat. Hatta o zam alacak. Fark biraz daha artacak gibi. Benden daha statülü bir mesleği var. Aramızda duygusal bağ var. Birbirimizi seviyoruz. Maaşımı biliyordu onun açısından sorun olmadi.
Arada sevgi varsa sorun olmuyor.
Ama iki tarafta mantık evliliği yapacaksa evet sorun olur.
Ama maaş farkı hiç utanılacak bir durum değil.
Hırsızlık arsızlık yapmıyorsunuz ki.
Helalinden kazandıktan sonra ha 3 ha 5.
Hiç kafaya takmayın.
Yeter ki arada sevgi olsun..
Leyla yardımcı olalım sanaBenden 30 yaş kadar buyuk
Leyla yardımcı olalım sana kızBenden 30 yaş kadar buyuk
Leyla yardımcı olalım sana kız nasipse benim amcamın oğlu War olurmu bana ulaş mümkünse kabul edersenBenden 30 yaş kadar buyuk
Tabi bulursun bir magza vardi hatta adi aklima gelmiyor da arkadslar bilir simdi 3 tanesi 5 liradan filan koca satılıyordu
Şu dönemde en kolayı İnternetten görüşmek. Dışarıda gördüğümüz herkese vebalı muamelesi yapıp kaçarken sokaktan koca bulmak zor.Kızlar, boşandım bir süre oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?