Nasil koca bulunur (evden cikamazken)

Kızlar, boşandım bir süre oldu.
Tekrar mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Bosandigimdan beri sadece 1 görücü geldi o da bir amca :) kabul etmedim.
Is yerimdekiler de hep evli.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Lütfen bana tavsiye verin

Nasip kısmet diye klişe ile giricem ama öyle. Bir de işe gidiyormuşsunuz zaten evden çıkıyormuşsunuz? Akraba faln yaş iş. Sizin arkadaş çevreniz yok mu?

Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Evlenmek istediğinizi yakın arkadaşlarınıza söyleyin. Evlensem iyi olurdu deyin. Belki birinin bir tanıdığı olur, size vesile olur mutlu bir yuva kurarsınız.

Öyle tinder gibi uygulamalara asla bulaşmayın. O uygulamanın çöp olduğu burada 123456 kere yazıldı. O uygulama, sadece günlük ilişki pesinde olan kişiler için. Burada ama kaynım oradan evlendi diyenlere de itibar etmeyin. O kaynı milyonda bir olasılıkla evlenmiştir. (Ki bence o kayın da hayal ürünü..😃)
Ben çevremdeki kimseye şu anda interneti tavsiye etmem. Internet amacından çok saptı.

En iyisi yaşıtlarınıza çıtlatmak. Evlensem iyi olurdu deyin. Ama kim olursa olsun diye kriteri aşırı düşürmeyin.
Bir şeyi merak ettim size buldukları amca dediğiniz kişiyi neden istemediniz?

Son düzenleme:
Evlenmek istediğinizi yakın arkadaşlarınıza söyleyin. Evlensem iyi olurdu deyin. Belki birinin bir tanıdığı olur, size vesile olur mutlu bir yuva kurarsınız.

Öyle tinder gibi uygulamalara asla bulaşmayın. O uygulamanın çöp olduğu burada 123456 kere yazıldı. O uygulama, sadece günlük ilişki pesinde olan kişiler için. Burada ama kaynım oradan evlendi diyenlere de itibar etmeyin. O kaynı milyonda bir olasılıkla evlenmiştir. (Ki bence o kayın da hayal ürünü..😃)
Ben çevremdeki kimseye şu anda interneti tavsiye etmem. Internet amacından çok saptı.

En iyisi yaşıtlarınıza çıtlatmak. Evlensem iyi olurdu deyin. Ama kim olursa olsun diye kriteri aşırı düşürmeyin.
Bir şeyi merak ettim size buldukları amca dediğiniz kişi çok
Benden 30 yaş kadar buyuk

Benden 30 yaş kadar buyuk
Olmaz. 6 kuşak fark var.:(
Siz en iyisi yakın arkadaşlarınıza çıtlatın.
Pandemi olmasa kurslara gidin, sosyallesin derdim..ama malum salgın var. Şimdilik yaşıtlarınıza söyleyin. Belki biri vesile olur.
Evlilik nasip kismettir. Siz elinizden geleni yapın gerisi kısmet. Umarım mutlu bir yuva kurarsınız..

Çocuğunuz varmış. Sırf evlenmiş olmak için yanlış bir seçim yapmayın

Helal olsun iyi cesaret valla😂

Back
X