- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.443
- 48
Çok pardonYok karışırdnz ben konu sahibesi degil ben tinder dan bir doktor manita yaptm zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok pardonYok karışırdnz ben konu sahibesi degil ben tinder dan bir doktor manita yaptm zaten
Kızlar, boşandım bir süre oldu.
Tekrar mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Bosandigimdan beri sadece 1 görücü geldi o da bir amca :) kabul etmedim.
Is yerimdekiler de hep evli.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Lütfen bana tavsiye verin
Evlenmek istediğinizi yakın arkadaşlarınıza söyleyin. Evlensem iyi olurdu deyin. Belki birinin bir tanıdığı olur, size vesile olur mutlu bir yuva kurarsınız.Kızlar, boşandım bir süre oldu.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Benden 30 yaş kadar buyukEvlenmek istediğinizi yakın arkadaşlarınıza söyleyin. Evlensem iyi olurdu deyin. Belki birinin bir tanıdığı olur, size vesile olur mutlu bir yuva kurarsınız.
Öyle tinder gibi uygulamalara asla bulaşmayın. O uygulamanın çöp olduğu burada 123456 kere yazıldı. O uygulama, sadece günlük ilişki pesinde olan kişiler için. Burada ama kaynım oradan evlendi diyenlere de itibar etmeyin. O kaynı milyonda bir olasılıkla evlenmiştir. (Ki bence o kayın da hayal ürünü..)
Ben çevremdeki kimseye şu anda interneti tavsiye etmem. Internet amacından çok saptı.
En iyisi yaşıtlarınıza çıtlatmak. Evlensem iyi olurdu deyin. Ama kim olursa olsun diye kriteri aşırı düşürmeyin.
Bir şeyi merak ettim size buldukları amca dediğiniz kişi çok
Geçen tinderden biri pilot bulmuştu ama sonubhic iyi bitmediAdım kadar eminim konu gercek degil. Yada sen gercek degilsin
Olmaz. 6 kuşak fark var.Benden 30 yaş kadar buyuk
Kızlar, boşandım bir süre oldu.
Kızlar dışarı çıkarak oluyorsa dışarı da çıkarım nereye gideyim nerde olur bu işler onu da pek bilmiyorum yani avmler açık mesela oraya gidince koca bulunuyor mu nasıl bulunuyor
Yahu tinder ne halttır cahilliğime yanacam şimdiGeçen tinderden biri pilot bulmuştu ama sonubhic iyi bitmedi![]()
Hangi sivri zekalı buldu bu amcayı sizeBenden 30 yaş kadar buyuk
Benim hayatimi benden iyi biliyor MaşallahGeçen tinderden biri pilot bulmuştu ama sonubhic iyi bitmedi![]()
Abla boşver cahil kal daha iyiYahu tinder ne halttır cahilliğime yanacam şimdi![]()
Helal olsun iyi cesaret vallaKızlar, boşandım bir süre oldu.