Nasil koca bulunur (evden cikamazken)

En son cocuk dogumgunumde altin kolye aldi oyle imandi sevdgne
konudan bağımsız olarak şunu sormak istiyorum zira çok dikkatimi çekti de...

size göre birini seviyor olmanın kriteri o kişi için para harcayıp pahalı hediyeler almak mıdır?

şaşkınım :)

tanımadığın üye ile kendini kıyaslamak hatasına düştün.biz eski konularından tanıyoruz profilini gizlemiş bugün yoksa bak derdim.bir kadın tabi ki kendinden varlıklı bir adamla sevgili olabilir hatta evlenebilir gayet doğal.Ama bu üye devamlı pilot doktor başka doktor sonra başka pilot arayışında.tipi uyruğu karakteri önem arzetmiyor kendisine.ortada sevgi beğeni yok yanii.olmayınca da konu açıyor haklarında.bu son yazışım lütfen alıntılama.iyi geceler
Ben ne yaptimmm simdi yaaa😂😂😂

Davul bile dengi dengine haklısınız. Ama ben illa doktor doktor, mühendis mühendis evliliği olmalı taraftarı değilim. Eğitimler aynı ise( lisans - lisans) olabilir.

Ama buradaki durum o değil.
O üye daha ikinci buluşmadan evlilik konusu açmış. Yahu daha ikinci haftadan evlilik konusu açılmışsa değil doktor normal yurdum insanı bile kaçar. Kadın bile kaçar. Amaç evlilik. Amaç o 50 bin lirası. Amaç imkanlari. Bunu bazı kadınlar o kadar belli ediyor ki erkeklere suç bulamıyorum.
Daha ikinci haftadan ne evliliği.. 😨
Bana birisi ilk gorusmemizde, ben yuzugumu alacagim buradan gidince,sence de uygun mu demisti:))
Benim ailem de serbest degildi ama ilk gunden de yuzuk taktirmaz yani:))

Konularına bakın. Ben neden böyle atarlı cevaplar yazıyor diye baktım..
Statülü eş arıyor tinderdan. Ondan sürekli vurguluyor.
Arabistanlı doktor , pilot , Türk doktor bulmuş şimdilik.
Ilk 2si fos cıkmış. Şimdi son flörtünü övüyor.
Sonra ilk ikisi olmayınca yandım Allah diye konu açmış.Tinderda evlenmelik eş arıyor.:KK43:
Hatta konu sahibine de tavsiye etmiş. Durum bu..
Hani masaörtüsünün altinda foşalmis falan, o konu sahibi miydi? Kimdi o yahu? Arabistanli doktorda kalmisim ben

aklı başında sosyal platformlar olabilir.memurlar sitesi gibi
Sizin doktor kuzeninizle şu 169 boy 55 kilo sarışın ela gözlü hanımı tanıştırıp baş göz etme fikri, çık aklımdan :D

Aklımdan çıkaramadığım için konunun muhatabına yazıyorum...

Kız öyle denır mı? Belkı bosanalı cok oldu? Belkı artık yalnız uyumak ıstemıyor? Belkı on yıldır bekar? Belkı benım gıbı damacanayı mutfaga tasırken soyle guclu bır erkek olaydı da tasıyaydı dıyor? Belkı ferıstah yenge gıbı adelelı ve kaslı bır erkek kapıda belırsın ıstıyor? Bızım canımız yok mu bacı?hanım hanım bız de ınsanız.
Düşündüm de sende haklısın ama en çok feriştah yengeyi düşününce hak verdim

Kızlar, boşandım bir süre oldu.
Tekrar mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Bosandigimdan beri sadece 1 görücü geldi o da bir amca :) kabul etmedim.
Is yerimdekiler de hep evli.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Lütfen bana tavsiye verin
Bı bekle bu ne acele.

bulan var da hayır gören var mı? :KK53:
Brn buldum tinderdan gayette iyi biri. Ama önceki tanıştıklarımın çoğu ciddi ilişki kafasında değildi. Ama şuan görüştüğüm insan ciddi. Ailesi ile tanıştım bile. Ben uygulama ile alakalı birşey olduğunu düşünmüyorum.Ne istediğini bilmek ile alakalı.

Brn buldum tinderdan gayette iyi biri. Ama önceki tanıştıklarımın çoğu ciddi ilişki kafasında değildi. Ama şuan görüştüğüm insan ciddi. Ailesi ile tanıştım bile. Ben uygulama ile alakalı birşey olduğunu düşünmüyorum.Ne istediğini bilmek ile alakalı.
Valla internetten gorustuklerimin de cogu dolandirici ya da ruh hastasiydi.ben de sans yok sanirim

adınıza sevindim ama istisnalar kaideyi bozmaz.mağdur olan onbinlerce kadın da var

Dalga gecmeyın ya cıddı olun kızlar azıcık.
Ben de konuyu takıpteyım. Markete bakkala gitsek de herkesın yuzu maskeli, kargocular da maskelı. Nasıl anlıcaz tıpını? Ben ıkı sene sonra evlenıcem ama aday yok
İki sene sonra evleneceksiniz demek... Bundan şeyin haberi var mı, damadın? :KK53: Bende aday olduğu halde böyle süre belirleyemiyorum, helal olsun.

Back
X