Bassın gitsin ya kriterlerinde yokmus-mus yalan. Basbayada varmıs. Yoksa böyle konusmaz. Konusmayın fakat direkt acılmayın sindire sindire acılın pek göze batmaz.Böyle devam etmeni istiyorum, çevrem seni böyle tanıdı diyor. Özellikle tesettürlü birini istiyorum kafasında birisi olsaydı onu anlayabilirdim.
Acılmak yerine daha iyi olmak nasıl yani?Bence vicdanen rahat hissetmiyorsunuz. Bu konuda daha iyi olmayı deneseniz açılmak yerine . İnşallah güzel kararlar verirsiniz mutluluklar dilerim
Kriterlerinde olmadığına eminim çünkü yaşam tarzı aile arkadaş çevresi bunu doğruluyordu.Bassın gitsin ya kriterlerinde yokmus-mus yalan. Basbayada varmıs. Yoksa böyle konusmaz. Konusmayın fakat direkt acılmayın sindire sindire acılın pek göze batmaz.
Bunun muhasebesini yaptım. Diğer gereklilikleri yerine getirmiyorum ki, ikiyüzlülük gibi geliyor bana.Bence vicdanen rahat hissetmiyorsunuz. Bu konuda daha iyi olmayı deneseniz açılmak yerine . İnşallah güzel kararlar verirsiniz mutluluklar dilerim
Konu sahibi örtünmek konusunda zaten iyi değilim dediği için dedim.Acılmak yerine daha iyi olmak nasıl yani?
İyi yüzlülük değil öyle düşünmeyinBunun muhasebesini yaptım. Diğer gereklilikleri yerine getirmiyorum ki, ikiyüzlülük gibi geliyor bana
Sıkılmıs ve istemiyor iyi olmayıda basaramamıs. O yüzden ortada galiba iyi olmasını gerektirecek bir durum yokmus.Konu sahibi örtünmek konusunda zaten iyi değilim dediği için dedim.
Yinede demem o ki, kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz nasıl rahat edecekseniz öyle hareket edin.Kriterlerinde olmadığına eminim çünkü yaşam tarzı aile arkadaş çevresi bunu doğruluyordu.
Ama elbette ki içten içe hoşuna gitmiş ki desteklemiyor düşüncemi.
acılınca bakanınız Cok olur dıye bıraz kıskanıyor ıstemeyısı ondan.Kriterlerinde olmadığına eminim çünkü yaşam tarzı aile arkadaş çevresi bunu doğruluyordu.
Ama elbette ki içten içe hoşuna gitmiş ki desteklemiyor düşüncemi.
Sadece öneri de bulundum ve konu sahibi de bunu anladı. Yinede iyi işler yapar inşallah.Sıkılmıs ve istemiyor iyi olmayıda basaramamıs. O yüzden ortada galiba iyi olmasını gerektirecek bir durum yokmus.
Altta yatan sebep kıskanclık olabilir evet. İşine geliyor bence de.acılınca bakanınız Cok olur dıye bıraz kıskanıyor ıstemeyısı ondan.
Ama açılmak yerine o zaman
Hani gerekleri yerıne getirmiyorum dıyosunuzz ya onları yerıne getirin, kapalılığınızla uyuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?