nasıl Konuşacagımı Bilmiyorum

E bende bu kadar lafa abarttınız mı diye düşünmüştüm. Bir şey de yokmuş gerçekten...

O zaman siz bildiginiz gibi yapmaya devam edin eşinize de anlatın anlarsa ne ala... anlamazsa kendi bileceği iş. Tartışmayın, işi kavgaya götürmeyin. Bazı seyler kadının bileceği iştir biraz sınır belirleyin aranızda her şeye karışmasın :)
anlatmaya çalışıyorum anlamıyor mu çözemiyorum bilmiyorum artık nasıl konuşcam yoruldumda konuşmaktan anlamasını beklemekten bu konularda tartışmaktan lafı açsam nerden başlıycamı bile inan artık bilmiyorum tıkanmışım gibi geliyor

Bebeğimiz doğduğunda her şey olabiliyor bi ateş ölçeri olmasın mı bunlar önemli şeyler de. Islak mendil pamuk falan da internetten alınca daha ucuz oluyor. Kimi insan tedarikli olmak ister her şey isteyince elimin altında bulunsun ister ve bu bebek için çok normal. Bilmiyorsun bu işleri önce araştır ne lazım ne lazım değil beni yorma daha fazla. Acilen ihtiyaç olunca mesela hemen alıp gelecek miymiş ileride. Yarın öbür gün bebeğe de bezi çabuk kirletiyor diye kızmasın:rolleyes:

Bebeğimiz doğduğunda her şey olabiliyor bi ateş ölçeri olmasın mı bunlar önemli şeyler de. Islak mendil pamuk falan da internetten alınca daha ucuz oluyor. Kimi insan tedarikli olmak ister her şey isteyince elimin altında bulunsun ister ve bu bebek için çok normal. Bilmiyorsun bu işleri önce araştır ne lazım ne lazım değil beni yorma daha fazla. Acilen ihtiyaç olunca mesela hemen alıp gelecek miymiş ileride. Yarın öbür gün bebeğe de bezi çabuk kirletiyor diye kızmasın:rolleyes:

işte diyorum ya normalde öyle bir insan degil Fakat şu sıralar çözemiyorum anlam veremiyorum bi ara tartıştık flan bebek senin bebegin tabi flan dedi sonra anlaşma tarafına geçtim oda olmadı bilmiyorum

Bekleyin ihtiyac duydukca alın. Bazi seyler baskaları icin ihtiyacken sizin icin olmayabiliyor.
Her bebeğin ihtiyaçları farklı.
Dogum kiloları farklı , büyüme hızları farklı.
Yeni dogan kıyafeyleri çok küçük oluyor. Bir iki hafta sonra bebek sıgmıyor.
Benim bebekler ilk altı ay çok hızlı büyüyüp sonra resmen durdular. . Bez numarası bile çok hızlı değisoyor.
Belki de bebeginiz hic emzik biberon kullaayacak. Ben çok istemem ragmen 4 çocugumda almadı .

pamuk dediğimiz şey 3-5 lira değil mi?..

bu bile söz konusu olup dert oluyorsa maddi anlamda sıkışık olmalısınız.

ya da gerçekten çok gereksiz harcamalarınız olup böyle basit şeyler göze geliyordur.

Back
X